Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

drapetsonavolley: ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

drapetsonavolley: ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ:

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Πραγματοποιήθηκε χθες η ετήσια γενική συνέλευση του συλλόγου μας, κατά την οποία πραγματοποιήθηκαν και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβούλιου, το οποίο έχει 2ετή θητεία.
Παρευρέθησαν και ψήφισαν 59 μέλη και τα αποτελέσματα, είναι τα εξής:
1. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 52
2. ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 41
3. ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 34
4. ΓΛΑΜΠΕΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 30
5. ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ 28
6. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ 28
--------------------------------------------------------
7. ΖΙΓΓΙΡΙΔΟΥ - ΤΣΕΛΕΚΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ 28
8. ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 20
9. ΛΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 19
10. ΔΗΜΑΚΗ - ΠΕΤΑΛΑ ΕΥΓΕΝΙΑ 17
Εκλέχτηκαν στο 11μελές δ.σ. οι 6 πρώτοι. Επειδή υπήρξε ισοψηφία στην 5η θέση μεταξύ 3 υποψήφιων, η εφορευτική επιτροπή διεξήγαγε κλήρωση από την οποία άτυχη αναδείχτηκε η κα. Ζιγγιρίδου που κατέλαβε την πρώτη επιλαχούσα θέση.
Το 11μελές δ.σ., συμπληρώνεται από το δήμαρχο και τους 4 δημοτικούς σύμβουλους, οι οποίοι έχουν εκλεγεί από το δημοτικό συμβούλιο.
Έτσι το δ.σ., έχει ως εξής:
Λουκάς ΤΖΑΝΗΣ, Μαρία ΜΑΙΛΗ, Νικολέτα ΓΑΒΑΛΑ, Ευγενία ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ, Ξένια ΦΩΤΙΟΥ, Αριστείδης ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ, Γιώργος ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ, Λευτέρης ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ, Μανώλης ΓΛΑΜΠΕΔΑΚΗΣ, Άννα ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ, Δώρα ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ.
Νέα μέλη στο δ.σ., σε σύγκριση με το προηγούμενο αποτελούν οι κ.κ. Τζανής, Γλαμπεδάκης και οι κες. Μαίλη, Γαβαλά, Φωτίου, Τσιμοπούλου.
Το δ.σ. θα συγκροτηθεί σε Σώμα στην πρώτη του συνεδρίαση, τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Άλλες αποφάσεις που λήφθησαν στη γ.σ., είναι η ΟΜΟΦΩΝΗ ψήφιση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού και η τροποποίηση του καταστατικού που αφορά την αύξηση των μελών του δ.σ. από 11 σε 15 και ο χρόνος λήξης υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εκλογές.
Ευχόμαστε καλή θητεία στο νέο δ.σ. και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

1 σχόλιο:

  1. Να ευχαριστήσω τους ...μισούς + 1 που με τίμησαν με την ψήφο τους, και από αυτούς, περισσότερο τους παλιούς παράγοντες του συλλόγου που έκριναν ότι η παρουσία μου στη διοίκηση θα βοηθήσει σε έναν καλό προγραμματισμό για την επόμενη δύσκολη 2ετία.
    Οι αθλητικές ανάγκες 700 παιδιών δεν κουμαντάρονται εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή