Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Ανάπλαση. το τυράκι και η φάκα.

Το τυράκι.

Τα πολιτιστικά έργα όπως τα διαφήμισε ο ΟΛΠ με μπαράζ δημοσιευμάτων σε όλες της μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες.
Όμορφα σχέδια, που πραγματικά αν υπήρχαν μόνον αυτά τα 190 στρέμματα και τίποτα άλλο, που προβάλλει ο ΟΛΠ, θα ήταν μια υπέροχη αλλαγή στην εικόνα του λιμανιού και της Δραπετσώνας μαζί, μια που ο κύριος όγκος των έργων γίνεται στα όρια του δήμου μας.

Και η φάκα.


Καμιά αναφορά στον τετραπλάσιας έκτασης κύριο όγκο της βιομηχανικής ζώνης της Δραπετσώνας.
Αυτή η σιωπή προκάλεσε την περιέργεια των «ψυλλιασμένων» εδώ και 30 σχεδόν χρόνια κατοίκων της περιοχής.
Έχει η κυβέρνηση στα πόδια της τα ασύγκριτης ομορφιάς διατηρητέα των λιπασμάτων, όπως το γυαλάδικο, και απλώνει όλους τους μουσειακούς χώρους μέσα στο λιμάνι;
Μα… φυσικά!!
Γιατί όπως βλέπετε στα 2 σχέδια, ο ΟΛΠ προβλέπει την αποίκηση όλης της ακτογραμμής μέχρι την ΕΥΔΑΠ, (από κει και πέρα απλώς δεν ξέρουμε τι άλλες καταστροφές προετοιμάζει). Επιχωματώνει τα πάντα για να κατασκευάσει προβλήτες στις οποίες θα μεταφέρει και τις γραμμές που μετακινεί από το κεντρικό λιμάνι (κρητικά κλπ), το οποίο θα φαντάζει πια σαν μαρίνα μπροστά στις νέες προβλήτες.
Και το όνειρο της πρόσβασης στην θάλασσα των κατοίκων κάπου εδώ τελειώνει.

Εκτός αν…
Τι στο διάολο.
Κοτζάμ δραπετσωνίτες είμαστε, διευρυμένοι και καλλικρατημένοι με πενταπλάσιους Κερατσινιώτες, καλά παιδιά κι αυτοί.
Απάνω του να τον φρενάρουμε.
Στα πλαίσια της οργάνωσης της αντίδρασης μας, ο δήμαρχος Λουκάς Τζανής καλεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη 19-1-11.
Λεπτομέρειες στα ΣΤΑΜΠΑΡΙΣΜΑΤΑ.
να μη λήψη κανείς.

11 σχόλια:

  1. 13 ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ 2011 ΕΙΝΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ? ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΤΙ ΑΤΟΜΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΩΩπππ!!!
    Δικό μου το λάθος.
    Διορθώνω Τετάρτη 19-1-11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ "ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ" ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΖΑΝΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 39% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΞΕΧΑΣΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ 13 ΗΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟ.
    ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΘΛΗΘΟΥΝ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΕΩΣ ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΟΙ.ΡΩΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.
    ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ
    ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ.ΟΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ,ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΛΥΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΝΩ Η ΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ(ΑΜΕΑ) ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ!
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Η Α.Ε ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ Η ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΕΣ!
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ!
    ΜΑΛΛΟΝ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΕΡΝΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΖΑΝΗ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΘΗΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ Η ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ?

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΗΜΕΡΕΣ(ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟ 2011) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΚΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ Ο ΚΥΡ-ΜΗΤΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΥΤΕ ΚΥΡ-ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ.
    ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ? ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ?? Η ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΩΜΑΚΙ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ?
    Η ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΗΣ ΝΔ(ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ Δ.ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ) Η ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?
    ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ...
    ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΑΝΗΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΛΠ,ΟΛΠ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΤΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ,"ΕΡΓΑ" ΠΑΣΟΚ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΑΝΗΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
    ΜΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΗΔΗ...ΠΑΛΙ ?
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ?
    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ?

    ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΥΤΩΝ(ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

    ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΣΑΣ!

    ΤΕΛΙΚΑ Η "ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ" ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΝΗΚΕ?
    http://topikaneakeratsinioudrapetsonas.blogspot.com/2011/01/blog-post.html?zx=f44433b806c380a3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι δουλεια εχεισ εσυ ρε μανο με τον βασιλοχουντικο τον ΒΑΣΙΛΑΚΗ;;;
    ΔΕΝ μου εχεις απαντησει ακομα....οσο για την αναπλαση να βαλετε την δατσερη με τον λαλο το πολιτικο πτωμα να θαρισουν..αληθευει οτι συναντιουνται μυστικα ο φαρμακοποιος με τον διαμαντιδη;;;
    Γ.Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΊΚΑ ΡΕ ΜΑΝΟ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΙΚΑΣΙΕΣ Η ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ Ο ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ;;;
    Ο ΒΑΣΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΣ Ο ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ;;;
    Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΝΟΗΜΑ....
    ΤΕΛΙΚΑ ΑΣΕΠ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΥΒΕΛΟΜΠΙΣΤΗΔΩΝ ΚΑΙΙ ΒΑΣΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΩΝ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένας - ένας με τη σειρά.
    Ο 11.36
    Όπως βλέπω στηρίζεις την ενημέρωση σου σε ένα blog που γράφει πολλές ανοησίες.
    Την ώρα που αντέγραφες λοιπόν, η κατάληψη είχε λήξει και το κολυμβητήριο λειτουργεί κανονικά.
    Οι απορίες σου για τα έργα του ΟΛΠ βρίσκονται σε άλλο μήκος κύματος.
    Εδώ ο ΟΛΠ πάει να καταστρέψει όλοι την ακτογραμμή του Δήμου και συ καίγεσαι για το ποιος εργολάβος θα κάνει την καταστροφή;
    Λίγη τσίπα δε βλάφτει.

    Ο 2 λεπτά αργότερα, ήτοι 11.38
    Έχει καμιά μεταδοτική αρρώστια ο Βασιλάκης και βάλθηκες να με σώσεις;
    Για την ανάπλαση θα καθαρίσουμε όλοι μαζί, γιατί η βρώμα που άφησε ο πρώην δεν καθαρίζει από 1-2 άτομα.
    Όσοι ξέρουν ανάγνωση, διάβασαν ήδη το δελτίο τύπου από την συνάντηση του Δημάρχου με τον υπουργό.

    Για τον 4 λεπτά αργότερα, ήτοι 11.42
    Φιλαράκο έχεις σοβαρό πρόβλημα, αλλά αν το κοιτάξεις σύντομα, υπάρχουν ελπίδες.
    Και επειδή την ίδια ανόητη τοποθέτηση έχουν κάνει Κι άλλοι(;) ανώνυμοι, το πολιτικό προσωπικό του κάθε Δήμου, έρχεται και φεύγει μαζί με τον Δήμαρχο.
    Δεν το διορίζει ο Δήμαρχος και κατσικόνεται στο Δήμο μέχρι να πεθάνει.
    Γκε-γκε;;
    και κάτι ακόμη. Η ανάπλαση δεν είναι υπάλληλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΕ ΜΑΝΟ ΨΥΧΟΛΟΓΕ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ...
    ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΟΛΙΜΙΤΗΣ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
    ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο "ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ" ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΣΤΑ ΣΤΑΜΠΑΡΙΣΜΑΤΑ ΒΑΖΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ...
    ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ;;;ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...
    ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΝ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ;
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...
    ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ...
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΗΣ ΣΟΥ ΑΜΟΥΣΤΑΚΟΣ... ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ 2-3 ΜΠΛΟΓΚ ...ΣΤΟ ΕΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΖΑΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΕΞΥΜΝΕΙ..
    ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΜΑΝΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ;;;;
    ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ" ΤΖΑΝΗ...
    ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΝΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ....
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΧΩΡΙΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑ...ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗ-ΓΕΩΡΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟ ΓΙΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ..ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΒΑΡΙΔΙ!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΑ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ...
    ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ...
    ΕΛΛΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος είπε... (Λέγε με και Μπάμπη Σουγιά)
    Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ "ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ" ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΖΑΝΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 39% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΞΕΧΑΣΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ________________________________________

    Υπάρχει η θεωρία του μισοάδειου & του μισογεμάτου ποτηριού.
    Απευθύνω λοιπόν ένα ερώτημα στον μέγα fan του blog σου φίλε Μάνο.
    Ο κατ' εργολαβία θαυμαστής του κ. Μελά, μας αναφέρει πιο πάνω για το 39% του Δήμαρχου Λ. Τζανή. Βάση λοιπόν της δικής του θεώρησης των εκλ. αποτ/των, μπορεί να μας πει (απο απλή κουτσομπολίστικη περιέργεια ερωτώ) ποιό είναι το ποσοστό του ...πάτρωνα του σε σχέση με το σύνολο των εγγεγραμένων στους εκλ. καταλόγους ;
    Και κάτι ακόμα : Του θέτω και 3 ερωτηματάκια επιπλέον, ελπίζοντας πως θα μπεί στον κόπο να μου τα απαντήσει και αυτά, με επιχ/ματα φυσικά και όχι με έξαλλους αλαλαγμούς.
    1) Πιστεύει οτι κακώς ψήφισαν, ότι ψήφισαν, οι Δημότες;
    2) Πιστεύει ότι καλώς ψήφισαν ότι ψήφισαν;
    3) Πιστεύει ότι είναι απλά ηλίθιοι οι ψηφοφόροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΛΛΗΝ,
    θα χαιρόμουν πραγματικά να σου πω την γνώμη μου, αν ρωτούσες, στο γιατί κάνει κάποιος κάτι με αυτόν ή τον άλλο τρόπο.
    Να πω γνώμη όμως γιατί ο τάδε ή ο δείνα είναι αυτό ή εκείνο, λυπάμαι, αλλά δεν τα καταφέρνω.
    Πάντως, η περίπτωση που αναφέρεις αν ισχύει, εκείνη με τα 3 blog, πράγματι έχει ενδιαφέρον.
    Αν τα ονόμαζες, θα κάναμε πλάκα.

    Από πάνω ανώνυμε θα συμφωνήσω μαζί σου.
    Η αποχή βαραίνει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα και όχι τον νικητή.
    Είναι αυθαιρεσία να πιστώνεται η αποχή στους ηττημένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ, ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΣΑΝ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΉΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ... ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΓΑΡΜΠΑ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ... ΦΡΑΓΚΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ... Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΑΚΑΤΣΙΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΧΝΗ... ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή