Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

τι συμβαίνει;

13 σχόλια:

  1. ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ. ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και το είχα παίξει στάνταρ οτι θα φύγει πριν κλείσει χρόνο η παράταξη του ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!

    απλά δεν έβαλα λεφτά για να κονομήσω όπως κάνουνε όλοι.

    Πάντως βάζω και άλλο στοίχημα ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι ΣΥΝΤΟΜΑ.

    Σ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. από την αρχή του το καλημέρα ως παράταξη εξουσίας στο δήμο, υπήρξε αδιαφανές, με παραγοντίσκους, ξεπερασμένες πασοκοειδείς αντιλήψεις, προσωπολατρικές συμπεριφορές και διάφορα αντιδραστικά! Θα πω μόνο ένα παράδειγμα, βγαίνουμε τώρα μες το κατακαλόκαιρο να φυτέψουμε στίς παρυφές της πόλης κι είναι μαζί και ένας συνοικιακός σύμβουλος που τρέχει και χτυπάει κουδούνια λέγοντας, ελάτε- ελάτε είναι κι ο δήμαρχος! Τώρα μας έγινε και ο μικρομεσαίος Λουκάς σύμβολο λατρείας, ορέ πούναι η αλλαγή στις τσέπες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά, αστεία αστεία ο Τζανής έχασε τη μπάλα. Απλά έκανε το όνειρό του να γίνει δήμαρχος, που τόσο μόχθησε γιαυτό.
    Μάζεψε όμως γύρω του (πως άλλωστε θα μπορούσε να γίνει δήμαρχος;) τη σάρα και τη μάρα. Φυσικά δεν είναι όλοι για πέταμε, να εξηγούμαστε.
    Ο ίδιος ο Λουκάς είναι ένα άτομο φοβικό. Δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν. Ετσι όμως δεν μπορεί να διοικήσει και αφήνει τη διοίκηση σε κάτι Χρονόπουλους που διοικούν και αυτός δεν έχει πάρει ακόμα χαμπάρι τίποτα...
    Γιαυτό άλλωστε υπάρχει και μεγάλη κόντρα Χρονόπουλου (εκλεγμένος και συνδιοικών) με τον Ευγενίου (όχι αιρετός-αρεστός όμως μόνο στο Τζανή και σε κανέναν άλλον!).
    Τώρα ποιός έχει δίκιο θα το δούμε...
    Το σίγουρο ότι ο Λουκάς, για την ώρα, έχει αποτύχει στο έργο του. Και έχει αποτύχει γιατί ο κόσμος και οι συνεργάτες του άλλα περίμεναν από αυτόν (π.χ. κάπου να τους βολέψει να παίρνουν καμιά δραχμή), γιατί αυτά τους είχε υποσχεθεί.
    Ο Χρονόπουλος, που και αυτός υποσχέθηκε, τήρησε κατά μεγάλο βαθμό τις υποσχέσεις του. Αφησε όμως ακάλυπτο το σημερινό Δήμαρχο, που μόνο τον τίτλο έχει.
    Πρόσεχε Λουκά τους συνεργάτες σου!!!
    Θα σε πουλήσουν!! Αλλωστε το μάθημα το έχουν πάρει από εσένα και δεν θα τους είναι καθόλου δύσκολο να το κάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. λοιπόν να συνέχίσω από το προ-προηγούμενο σχόλιο μου όταν πήγαμε να δενδροφυτέψουμε, τα ακίνητα πάνω από τη Γαληνού, αχτιστα μέχρι στιγμής και τα μοναδικά που αφήνουν το βουνό να κατρακυλάει ελεύθερο κι απαλλαγμένο από τις εργολαβικές μπούρδες,που χτίζεται τελευταία η πόλη μας, ο ίδιος ο δήμαρχος δήλωσε πως μπήκαν στο σχέδιο κι είναι έτοιμα να χτισθούν κι αυτά τα μοναδικά οικόπεδα, πούναι οι υποσχέσεις σου για πράσινο και ελεύθερους χώρους; Ελπίζω τα λαικά κινήματα των πλατειών να βγάλουν αντιπρόσωπους και δήμαρχους που να προωθούν την ποιότητα της ζωής μας κι όχι τα στενά τους συμφέροντα όπως έχει συμβεί μέχρι σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είδηση της τελευταίας στιγμής. Η παραίτηση δεν υφίσταται, αφού δεν εγινε δεκτή από το Δήμαρχο και δόθηκαν εκατέρωθεν αμοιβαίες εξηγήσεις από τους εμπλεκομένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. me tetoies kataggelies gia prosliceis xoris prokyrixi yparxei nomiko thema

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είδηση της τελευταίας-τελευταίας στιγμής!!
    Ο Τσούτσας θα τα βρει με το Λουκά, γιατί θα του τάξει πελάτες για το γιατρείο του!
    Ακόμα θα του πει ότι τον αγαπάει και τον εκτιμάει.
    Ο Ευγενίου θα παραμείνει στη θέση του, γιατί δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει, μέχρις ότου να τον αντιπαθήσει και ο Τζανής.
    Ο Γιαννακίδης δεν θα θυμώσει, γιατί άμα θυμώσει που θα πάει; Να χάσει το πόστο (έστω καιγια λίγο διάστημα ακόμα);
    Η Τσουράπη η κακομοίρα οδηγίες εκτελεί του Ευγενίου. Τι να κάνει και αυτό το παιδί, δουλειά θέλει, βρήκε τώρα να κάνει το κούριερ. Καλά είναι, δε βαριέσαι...
    Οσο για τον Γιάννη τον Τζανή, ε,αδελφός του Δήμαρχου είναι, στο Θεό πιστεύει, όπως άλλωστε και ο Τζανής... Να σε φυλάει ο θεός από τέτοιους χριστιανούς...
    Και όλα θα είναι όπως χθες...
    Περιμένουμε ανακοινώσεις άλλων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θέλοντας να βεβαιωθούν οι Γέροντες, αν πραγματικά ήταν τόσο ταπεινός και πράος ο Αββάς Αγάθων, όσο τουλάχιστον φημιζόταν, πήγαν μια μέρα τάχα θυμωμένοι στο κελί του και του φώναξαν:
    -Εσύ είσαι ο Αγάθων, ο φαύλος και υπερήφανος;
    -Ναι, Πατέρες μου, τέτοιος είμαι, αποκρίθηκε εκείνος, χωρίς καν να ταραχθεί.
    -Και τολμάς να φλυαρείς και να κατακρίνεις τους αδελφούς; Εξακολούθησαν οι άλλοι.
    -Δίκιο έχετε, αλλά παρακαλέστε τον Θεό να με ελεήσει, είπε πάλι ο ταπεινός Αγάθων.
    -Και δε φτάνουν όλα αυτά, έγινες τώρα και αιρετικός.
    -Α, όχι, αιρετικός δεν έγινα ακόμα, ύψωσε ζωηρά τη φωνή ο Αββας, προς μεγάλη έκπληξη των ανακριτών του.
    -Για εξήγησε μας, Αγάθων, του είπαν χαμογελώντας οι Γέροντες, γιατί δέχτηκες ευχαρίστως όλες τις άλλες κατηγορίες και τούτη την τελευταία δεν θέλησες να την παραδεχτής;
    -Καλό είναι για την ψυχή μου, και ούτε κανένα βλάπτει, να με νομίζουν οι άλλοι φαύλο και φλύαρο, υπερήφανο και φιλοκατήγορο, αποκρίθηκε ο Όσιος.
    Αλλά να με νομίζουν αιρετικό, ζημιώνονται, και εμένα χωρίζουν από τον Κύριο μου.
    ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΙΚΟ
    Αδελφέ μου έχεις δίκιο εγώ είμαι τέτοιος Χριστιανός(με κεφαλαίο Χ) που ο Θεός(με κεφαλαίο Θ) να σε φυλάει. Σου απαντάω γιατί δεν σου κάνει καλό να κατακρίνεις άδικα. Ευτυχώς που δεν με κατηγορείς ότι τα παίρνω και ότι εξυπηρετώ συμφέροντα άλλων. Θεός σχωρές.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΑΝΗΣ αμαρτωλός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μανωλακη πες αλευρι...Ο Τσουτσας σε γυρευει...Μαζευε λεφτα για τα δικαστικα εξοδα ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ
    http://stamparismata.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγνώμη που άργησα να πάρω τον λόγο. Έφαγα την μέρα μου εργαζόμενος, ακολουθώντας την συμβουλή του τελευταίου ανώνυμου.
    Τώρα μπορώ να ετοιμάσω την νέα μου ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ Γιάννη Τσούτσα
    Δεν σε κατηγορώ ότι καλύπτεις συμφέροντα άλλων. Συμφέροντα της οικογένειας καλύπτεις!!! Και κυρίως με χριστιανικό τρόπο... Τυχαίο; δεν νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στη Σικελία, έξω απο τα σπίτια των αρχινονών, θα δεις αγάλματα με Παναγίες, ενώ πριν καθαρίσουν κάποιον φουκαρά αντίπαλο πάνε πρώτα στην εκκλησία και κάνουν την προσευχή τους! Τελικά όπου βλέπεις "τιμημένα" ράσα και περήφανα ...παντελόνια ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ! Κρύβουν πολύ σκατό απο κάτω! Μα πάρα πολύ σκατό σου λέω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή