Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ο γραφικός του Πειραιά

Επίθεση από γραφικούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίστηκε πολύ εύστοχα η αντίδραση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ κατά του Ηλία Μόσιαλου, κυβερνητικού εκπροσώπου για την αναφορά του στην διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στα προνόμια των βουλευτών.

Ο, της περιφέρειας μας γραφικός, Γιάννης Διαμαντίδης διαμαρτυρήθηκε «Προσέβαλες υπουργούς και βουλευτές. Είμαστε σε μία δύσκολη συγκυρία, απολογούμαστε στον κόσμο, και έρχεσαι και μιλάς για προνόμια».

Αλήθεια λέει κ. Διαμαντίδη. Αλήθεια λέει.

Και μάλιστα δεν πρωτοτυπεί. Την ξέραμε κι εμείς την αλήθεια, δεν διέρρευσε από τον Μόσιαλο.

Το ξέραμε πριν το πει ο Μόσιαλος ότι εσείς καλά περνάτε.

13 σχόλια:

  1. Πάλι πετας την μπάλα στην εξεδρα! πονηρούλη, να δω η δημαρ πότε θα αποφασίσει να ασχοληθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γραφικος γραφικος ο Διαμαντιδης, αλλα απειρως προτιμητεος απο γιαπηδες στυλ Μοσσιαλου ή υπηρερετικο προσωπικο στυλ Κουβελομπιστηδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προτιμητέος σε όσους ψάχνουν άλλοθι για να βρίζουν το κοινοβουλευτικό σύστημα και να διασκεδάζουν τις ρουσφετολογικές τύψεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Re Mano min milas esy gia roysfetia. Eisai pio kratikodiaitos kai apo ton Diamantidi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΝΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΑΘΩΩΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ Σ' ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΒΓΑΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το αλισβερίσι πολιτευόμενων και ψηφοφόρων, αποτελεί την μεγαλύτερη ντροπή του κοινοβουλευτικού συστήματος, έβγαζε όμως και βγάζει "ισχυρές" κυβερνήσεις. Που μας πηδάνε.
    Δεν φταίει όμως το σύστημα γι αυτό, και επί πλέον δεν έχουμε κανένα καλλίτερο.
    Όταν εμφανίζεται ένας πολιτικός που δείχνει διάθεση πιο "κοινοβουλευτική" καλό είναι να τον επαινούμε, σε αντίθεση με τα γραφικά κοράκια.
    Αυτό είναι το νόημα.
    Όσο για τον άλλο ανώνυμο που με ονομάζει "κρατικοδίαιτο" να πω ότι προφανώς είναι γελοίος και με τέτοια επιχειρήματα δεν καλύπτει τους νονούς του δημόσιου. Γιατί απλά δεν έχω καμιά σχέση οικονομικής εξάρτησης από το δημόσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε Μανώλη σου γράφω εδώ γιατί δεν έχεις ένα κομμάτι ελεύθερο για ανοιχτό σχολιασμό.
    Σε αυτά που γράφεις για την απογραφή εξισώνεις τα στρέμματα με τα τετραγωνικά χιλιόμετρα.
    Το τεραγωνικό χιλιόμετρο είναι 1000μέτρα επί 1000 μέτρα, δηλαδή 1.000.000 τετραγωνικά μέτρα. Το στρέμμα είναι 1000 τετραγωνικά μέτρα. Ένα τετραγωνικό χιλιόμετρο αποτελείται από 1000 στρέμματα. Θα ήταν αδύνατο να χωρέσουν 9500 κάτοικοι σε ένα στρέμμα. Δηλαδή 10 άτομα σε ένα τετραγωνικό μέτρο. Κατι τέτοιο θα ήταν λόγος να μπεί το ΚΕΡΑΤΣΊΝΙ στο βιβλίο GUINESS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σημειωτέον το Χονγκ Κονγκ έχει πυκνότητα 7 κάτοικοι ανά στρέμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικα ρε Μανο αποφασισε ποιανου κυβερνητικος εκπροσωπος εισαι; Της Δημοκρατικης Αριστερας, του Τζανη. του Λιντζερη, του Μοσιαλου, του Ζουπη ή του Στεφανου Μανου; Μηπως τελικά ολ αυτα ειναι βλακειες και απλως θες να φας τον Οικονομακης για ευνοητους λογους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ανώνυμος 12:01.
    Πως τα λέτε έτσι....

    ανώνυμος 1:25 και 1:31.
    έχεις δίκιο, μόλις το πρόσεξα. Θα το διορθώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς επωνυμο 10:58 π.μ. Πως στα λενε ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μανο γιγαντα, οι πληροφοριες αναφερουν οτι ηδη εχεις τσακωσει τρεις απευθειας αναθεσεις. Κοινως 60 χιλιαρικακια στην παντελονα. Ισχυουν αυτες οι πληροφοριες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελικά, ουδέν κρυπτόν βρε παιδί μου.
    αργά ή γρήγορα όλα βγαίνουν.
    Για γράψε κι άλλα να το κάνουμε θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή