Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Άμεσο κλείσιμο του νεκροταφείου της Ανάστασης…


...ζητά ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής με επιστολή του προς τον νέο πρόεδρο του Διαδημοτικού Συνδέσμου Δήμων Πειραιά και Δυτικής Αττικής για το Νεκροταφείο του Σχιστού κ. Σταύρο Ψαρρά.



Σε συγχαρητήρια επιστολή του για την εκλογή και την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Λουκάς Τζανής προσγειώνει λίγο απότομα τον νέο πρόεδρο τονίζοντας του την άμεση ανάγκη να συμβάλλει στο κλείσιμο του νεκροταφείου της Ανάστασης, κάτι που έπρεπε να έχει γίνει πάνω από δέκα χρόνια πριν, όταν άρχισε η λειτουργία του νεκροταφείου Σχιστού.


Συμφέροντα εκκλησιαστικά (αποκλειστική χρήση από την μητρόπολη Πειραιά) και δημοτικά (η «Ανάσταση» ανήκει στον Δήμο Πειραιά) σε συνδυασμό με την αδιαφορία των 2 και 2 προηγούμενων δημοτικών αρχών Κερατσινίου και Δραπετσώνας, επέτρεψαν την συντήρηση και λειτουργία της «Ανάστασης».


Εντάξει.


Πρέπει να τελειώσει τώρα και να αποδοθεί ο τεράστιος χώρος σε κοινωνικές χρήσεις.


ΥΓ. Ο Σταύρος Ψαρράς, είναι δημοτικός σύμβουλος Περάματος και εξελέγη πρόεδρος του νεκροταφείου Σχιστού πριν λίγες μέρες.


Θεωρείται έμπειρος σε θέματα νεκροταφείων μια που η αδελφή του διατηρεί γραφείο κηδειών και ο ίδιος υπήρξε συνεταίρος του σημερινού εργολάβου αφής καντηλιών.


Έχει όλα τα προσόντα γι αυτό τον επέλεξε ο διαδημοτικός σύνδεσμος αντί του Χάσκα ή του Θεοχάρη που το μόνο που ξέρουν από καντήλια, είναι να τα κατεβάζουν.

5 σχόλια:

  1. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΠΤΙΣΕΙ ΚΑΙΣΑΡΑ ΤΟΝ ΤΖΑΝΗ, ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ. Σ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ!! ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΝ Ο ΤΖΑΝΗΣ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΗΛΙΘΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΠΑΝΩ... ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙΣΑΡΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ.
    ΚΩΛΟ-ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΝΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟΥ ΤΖΑΝΗ!!!ΕΥΓΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. BIAZETAI O ΤΖΑΝΗΣ... ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΑΚΕΤΕΣ ΤΟΥ!! ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΕΝΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΡΑΚΕΤΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΕΘΑΜΕΝΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AN O TZANΗΣ ΕΧΕΙ ΕΞ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΚΑΨΑΛΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΙΣΙΝΟΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή