Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

εκλογή νέου προέδρου στο Δ.Σ. του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Με ομόφωνη απόφαση της συμπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιου του Κερατσινίου-Δραπετσώνας και λευκό της αντιπολίτευσης, νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εκλέχτηκε ο Νίκος Μαρτάκης.

Ο Νίκος Μαρτάκης, οδοντίατρος-χειρούργος στο επάγγελμα, ήταν μέχρι χτες αντιδήμαρχος διαφάνειας, και διαδέχτηκε τον Κώστα Χρονόπουλο ο οποίος παραιτήθηκε.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης πάνω στο θέμα εκλογής, ο Αλέκος Χρυσός, αρχηγός της παράταξης της Αναγέννησης, της αξιωματικής αντιπολίτευσης δηλαδή, εκφράστηκε με θετικό τρόπο απέναντι στο πρόσωπο του Νίκου Μαρτάκη, αλλά εξήγησε το λευκό ως ψήφο αρχής, μια που η θέση του προέδρου αφορά την συμπολίτευση.

από το www.e-flou.gr

3 σχόλια:

  1. Αυτος που θα πρεπει να χαρηκε περισσότερο και απο τον Γ.Γ. για την αποπομπη Χρονοπουλου ειναι ο Χρυσος. Αλοιφη τον ειχε κανει στο δημοτικο συμβουλιο ο Χρονοπουλος. Τωρα με τον Μαρτακη, θα μπορει κι αυτος πλεον να κανει ανενοχλητος την αντιπολιτευση του. Δεν μπορει την ενταση και την οξυδερκεια ο Χρυσος. Μονο στα χαλαρα τα καταφερνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ. ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ (ΟΧΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ) ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΣΤΙ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αποπομπη Χρονοπουλου, χαλασε τα βραδυα του Τζανη, οταν εχει δημοτικο συμβουλιο. Μεχρι σημερα εστελνε σμσ με το κινητο του ο Δημαρχος. Τωρα θα πρεπει να συμμετεχει. Σιγουρα του εβαλε χέρι ο γενικος για τα σμσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή