Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Πρόταση για νέο κόμβο στη Λεωφ. Σχιστού



Μια πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Ανάπτυξης, Νέων τεχνολογιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας Δήμητρη Κουλούκη, με αντικείμενο την δημιουργία νέου κόμβου στη Λεωφ. Σχιστού, ο οποίος θα δημιουργήσει άρτια οδική σύζευξη του ευρύτερου Πειραιά, με την Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου και την Αττική οδό πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Κερατσινίου-Δραπετσώνας.
Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν και ο Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Πειραιά κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Δικτύων του Δήμου Χαϊδαρίου κ. Θεοφίλης Απόστολος. Παράλληλα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία και συνεννόηση με τους αρμόδιους αντιδημάρχους Νίκαιας-Ιωάννη Ρέντη και Περάματος κ. Μάλαμα και Ζώρζο.
Στη σύσκεψη αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί ΑΜΕΣΑ συνάντηση Δημάρχων των εμπλεκομένων Δήμων (Πειραιά, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Περάματος και Χαϊδαρίου), ώστε να επιτευχθεί οριστική συμφωνία και να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία τοπογραφικής μελέτης.
Πέρα από το σημαντικό αυτό θέμα, η ίδια η πρωτοβουλία εγκαινιάζει μια τακτική για ευρύτερες διαδημοτικές συνεργασίες σε μείζονα ζητήματα που αφορούν όλους του κατοίκους τους ευρύτερου Πειραιά γι αυτό και ευχόμαστε κάθε δυνατή επιτυχία.
Σαν πρώτη αντίδραση, την πρωτοβουλία χαιρέτησε και ο O Φορέας Διαχείρισης του Βιομηχανικού Πάρκου Σχιστού (ΒΙΠΑΣ ΑΕ) ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην διακίνηση των προϊόντων του από την τεράστια κίνηση και τις καθυστερήσεις που παρουσιάζει η έξοδος της Λεωφόρου Σχιστού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου