Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Θέματα 20ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου - Δραπετσώνας



Συνεδριάζει αύριο Τρίτη 23-8-11 το δημοτικό συμβούλιο της πόλης.
Τα θέματα που θα συζητηθούν πιο κάτω σε μορφή .jpg (τα πήρα από το blog του
Τσιρίδη)






Επαναλαμβάνεται η συζήτηση για την τροποποίηση ή μη του γενικού πολεοδομικού σχεδίου του πρώην δήμου Κερατσινίου (θέμα Νο 12).
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Νο 13. "έγκριση σχεδίου αντιμετώπισης καύσωνα" Δεν ξέρω αν πρόκειται για προγραμματισμό για το καλοκαίρι του 12 ή για πληροφορίες που αφορούν στο Σεπτέμβρη.

Και φυσικά το θέμα είναι το Νο 17.
Διαπίστωση του δήμου ότι αδυνατεί να καθαρίσει την πόλη.
Μια διαπίστωση που έχει γραφεί εδώ και πολύ καιρό με συνεχείς αναρτήσεις στις 24-5-11, στις 9-6-11, στις 11-6-11, στις 12-6-12, στις 16-6-11,
και στις 17-6-11 , δυστυχώς επιβεβαιώνεται.
Έστω και αργά θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τι φταίει, ποιός φταίει και τι θα γίνει.

4 σχόλια:

  1. Μάνο τελικά αποφάσισε τι θέλεις να είσαι. Σχολιαστής και ωραίος Δραπετσωνίτης ή σκιώδης εκπρόσωπος τύπου του Τζανή. Η συγκεκριμένη ανάρτηση σου, γνωρίζεις πράγματα, εξελίξεις και πληροφορίες που λογικά δεν γνωρίζει κανείς έξω από το επιτελείο Τζανή. Η ανάρτηση σου "Θέματα 20ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου - Δραπετσώνας" αναφέρει ότι δυστυχώς οι αναρτήσεις σου επιβεβαιώνονται. Τελικά μόνος σου επιτίθεσαι τόσο καιρό εναντίον του Αντιδημάρχου Οικονομάκη ή αυτοί είναι οι σχεδιασμοί του επιτελείου Τζανή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασφαλώς και ο Μάνος είναι ο σκιώδης εκπρόσωπος του περιβάλλοντος Τζανή. Άλλωστε αυτός δεν ανέλαβε εργολαβικά την ανάρτηση της επίμαχης επιστολής Τσούτσα πριν λίγο καιρό; Αυτός δεν παρέθεσε το φωτογραφικό υλικό για να δείξει την ανικανότητα του Οικονομάκη; Αυτός τώρα μέσω της προβολής φημών – από πού άραγε εκπορεύονται αυτές οι φήμες – διαπιστώνει την ευθύνη Χρονόπουλου, ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι τα θέματα του ΔΣ και τα εισηγητικά είναι ευθύνη του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μάνος ο οποίος προς τιμήν του γράφει δημόσια όλες τις πολιτικοϊδεολογικές του πεποιθήσεις, είναι φανερό ότι έχει πείσει τον Τζανή, άλλωστε είναι ο βασικός του στρατηγικός σύμβουλος, ότι η μόνη λύση για την πόλη και πολύ σωστά είναι η ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας. Ο Μάνος και ο Τζανής είναι φυσικό να στρέφονται εναντίον όσων αποτελούν εμπόδιο στην υλοποίηση αυτής της θέσης. Του Οικονομάκη που θέλει να ενισχύσει τα άτομα στις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου και ανήκει στη λαϊκή δεξιά (εκεί φτάσαμε), τον Χρονόπουλο που ξεκινώντας από διαφορετική αφετηρία, ως απολίθωμα του λαϊκού ΠΑΣΟΚ ταυτίζεται με τον Οικονομάκη και του Τσούτσα, ο οποίος παρότι δεν έχει τέτοιες αγκυλώσεις, δεν δέχεται την ύπαρξη εκατοντάδων συμβασιούχων εθελοντών στην Κοινοφελή, γιατί ενδιαφέρεται να δημιουργήσει την εικόνα του άψογου Αυτοδιοικητικού, ώστε να είναι υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β’ Πειραιά. Είναι έτσι κατανοητό γιατί Μάνος-Τζανής επιτίθενται στους τρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίο... ωραίο. Το τελευταίο σχόλιο πολύ μου αρέσει. Μακάρι να ήταν αληθιανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή