Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Νέα επιστολή Τσούτσα....

...Την έλαβα χτες το μεσημέρι με e-mail, αλλά μόλις τώρα την άνοιξα.
εν τω μεταξύ όλοι την ξέρετε, αλλά πρέπει να την αναρτήσω.
Από κάτω σε .jpg η ίδια όπως είναι αναρτημένη στο FB του Τσούτσα. Αν θέλετε να την δείτε εκεί, να γίνετε φίλοι του.

by Giannis Tsoutsas on Friday, July 8, 2011 at 3:46pm

Στις πρόσφατες εκλογές ο λαός του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας εμπιστεύτηκε την τύχη της πόλης μας στον συνδυασμό του οποίου ηγείται ο δήμαρχος Λουκάς Τζανής και έχω την τιμή του να συμμετέχω.

Γνωρίζαμε εξ αρχής οτι το έργο μας θα είναι δύσκολο αλλά ξέραμε οτι έχουμε την ψυχική δύναμη, την εμπειρία και την ικανότητα να τα καταφέρουμε.

Μέσα σε αυτό το διάστημα των έξι μηνών, αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε καθημερινά τις προκλήσεις μιας απαιτητικής διοίκησης, χωρίς να φυγοπονούμε.

Αντίθετα ο δήμαρχος, εγώ προσωπικά και όλοι οι αξιόλογοι συνεργάτες που τον πλαισιώνουν, δίνουμε μαζί, ενωμένοι την μάχη για την πρόοδο της πόλης μας.

Αυτή η προσπάθεια μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και συγκρούσεις, αναπόφευκτες σε μια οικογένεια οι οποίες όμως στο τέλος τους, δυναμώνουν το σύνολο και λειτουργούν δημιουργικά για τον κοινό μας σκοπό.

Το λάθος δεν είναι να δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ μας, το λάθος θα ήταν να μην καταλάβουμε οτι οι συγκρούσεις αυτές, εάν οδηγήσουν σε ακρότητες, θα ικανοποιήσουν τους πολιτικούς μας αντιπάλους και θα πικράνουν τους δημότες τις πόλης μας που μας έδωσαν την εντολή να προχωρήσουμε την πόλη μπροστά.

Επειδή η πολιτική, κοινωνική και οικογενειακή μου πορεία έχει αποδείξει οτι δεν στέκομαι πεισματικά καθηλωμένος και στείρα απόμακρος από θέματα που άπτονται των πράξεων μου, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη τους, δίνοντας τις απαραίτητες εξηγήσεις έτσι ώστε να λυθεί και η παραμικρή υπόνοια παρεξήγησεις.

Είναι άλλωστε γνηστή σε όλους η εκτίμηση που αισθάνομαι προσωπικά για τον Λουκα Τζανή και την οικογένεια του.

Με την επιστολή μου αυτή δηλώνω οτι είμαι αποφασισμένος να πορευθώ μαζί με τον δήμαρχο αυτό το δύσκολο δρόμο που επιλέξαμε να βαδίσουμε, άοκνος συνεργάτης του και στυλοβάτης των επιλογών του για να έχει ο δήμος μας ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ.



Κερατσίνι, 8 Ιουλίου 2011

υπογράφει ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ

Δημοτικός Σύμβουλος-Πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ





4 σχόλια:

  1. ektakti exelixi ths teleytaias stigmhs!!! o tsoutsas ebgale nea epistolh me thn opoia diapseydei oles tis prohgoymenes dhladh kai thn prwth alla kai oles oses diepseydan thn prwth...epishs mas leei oti ton louka ton agapaei ton giannh ton latreyei thn oikogeneia tzanh thn exei eikona sto proskefali tou kai o loukas poulaei tis kalyteres aspirines sthn ellada kai giayto ton sebete kai ton ektimaei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΡΓΟ. ΠΟΣΟΙ ΠΑΓΚΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ;
    ΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΑΡΘΕΙ ΠΟΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΗΤΩ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΞΑΝΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ; ΤΙ ΕΚΑΝΕ;
    ΕΔΩ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ!
    ΑΝΤΕ... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή