Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Παραιτήθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας.



Την Δευτέρα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, υπέβαλλε την παραίτηση του από τη θέση του γενικού γραμματέα ο Δημήτρης Ευγενίου.
Σιγή ιχθύος από πλευράς διοίκησης για το γεγονός, ίσως γιατί όπως ακούγεται, ο Δημήτρης Ευγενίου είναι ιδιαίτερα αναλυτικός στους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση.
Η ηγετική ομάδα της ηγεσίας της διοίκησης, η οποία με την απεργιακή της κινητοποίηση πέτυχε την απομάκρυνση του γενικού, παραδίδοντας στην κυκλοφορία τον δρόμο των, κατά το δοκούν, μετακινήσεων των υπαλλήλων από θέση σε θέση, αν και κρατά στάση συγκρατημένης αισιοδοξίας για το μέλλον της (ως ομάδας) ήδη δέχεται πιέσεις να αναλάβει την διοργάνωση επιτυχών απεργιακών κινητοποιήσεων σε όλη την Ελλάδα, και ίσως κλιμάκιο της να αρχίσει περιοδείες, κάτι που απευχόμαστε, γιατί θα δημιουργηθεί καινό στο δημοτικό μας γίγνεσθαι.
ΥΓ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μεταβούν στον 2 όροφο του δημαρχείου, για να ακούσουν στο διάδρομο ένα σύντομο ιστορικό των δραστηριοτήτων του πρώην γενικού, ώστε να ξέρουν τι προσόντα είναι άχρηστα και επισφαλή για την θέση, πριν καταθέσουν αίτημα.

1 σχόλιο: