Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

πρόγραμμα λαϊκών συνελεύσεων στο Δήμο.

Με γενικό σύνθημα «Αγαπώ την πόλη μου, Αγωνίζομαι, Συμμετέχω» ξεκινά ο δήμαρχος Λουκάς Τζανής την δεύτερη μέσα στη χρονιά επικοινωνία του με τους κατοίκους της πόλης.

Στόχος των λαϊκών συνελεύσεων να ακούσει τα παράπονα, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις των κατοίκων τόσο για τη γειτονιά τους, όσο και για ολόκληρη την πόλη.

Να θυμίσουμε ότι στις λαϊκές συνελεύσεις του Μαρτίου, το πρόβλημα που είχε κυριαρχήσει ήταν της καθαριότητας.

Σήμερα η καθαριότητα είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο, παρά την μείωση του προσωπικού περίπου στο μισό, λόγω συνταξιοδοτήσεων και λήξεων συμβάσεων οι οποίες απαγορεύεται να ανανεωθούν.

Νομίζω, το πρόβλημα που θα κυριαρχήσει σ’ αυτές τις συνελεύσεις είναι η λειτουργία της ΔΗΚΕΠΑ και οι υπηρεσίες που προσφέρει, οι οποίες αυτή τη χρονιά ξεκίνησαν ή ξεκινούν με μεγάλη καθυστέρηση. Για πολλούς λόγους, εκ των οποίων η σπουδαιότερη είναι η έλλειψη χρημάτων.

Στην Δραπετσώνα θα κυριαρχήσουν κι άλλα προβλήματα.

Με βασικό την εγκατάλειψη του δημαρχιακού κτιρίου σχεδόν από όλες τις υπηρεσίες που παρείχε και την μετατροπή του σε έδρα της πολεοδομίας.

Ας μη προτρέχω όμως, ας ακούσουμε όλοι και ο Δήμαρχος μαζί τι έχουν να πουν οι δημότες και ας παρακολουθήσουμε την αξιολόγηση των θεμάτων που θα βάλουν στο τραπέζι.

Πιο κάτω το πρόγραμμα των συνελεύσεων.

5 σχόλια:

  1. Στη Δραπετσώνα θα καλοπεράσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορώ με τη Δημάρ! δεν πληρώνονται εργαζόμενοι, οι υπηρεσίες λειτουργούν χειροτερα από μελά και εσεις στηριζεται μονιμα φιέστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΝΟ ΛΓΥΦΤΗ ΤΟΥ ΤΖΑΝΗ..ΩΡΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ.......ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κατάλαβα. "Για ένα σουβλάκι" ήθελες να πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή