Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ο Ζαχαρίας Ζούπης επικεφαλής της Αναγέννησης

Αντιγράφω την (προαγγελθείσα) είδηση από το blog του Γιώργου Τσιρίδη:



Ως μοναδικός υποψήφιος που κατέθεσε υποψηφιότητα (την υποψηφιότητά του υπέγραφαν οι Γιώργος Τσιρίδης και Χρύσα Μυργιαλή) θα είναι από αύριο ο νέος επικεφαλής της δημοτικής κίνησης "Αναγέννηση Κερατσινίου-Δραπετσώνας" μετά την οικειοθελή αποχώρηση από την θέση αυτή του Αλ. Χρυσού. Ήταν αναμενόμενο ότι ο Ζαχαρίας θα ήταν η μοναδική υποψηφιότητα και καθώς την Τετάρτη έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων, χωρίς να κατατεθεί άλλη, μπορούμε να πούμε πλέον και επίσημα ότι ο Ζαχαρίας Ζούπης είναι ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης και ο εν δυνάμει διεκδικητής της δημαρχίας το 2014.


Επικεφαλής της δημοτικής ομάδας της Αναγέννησης παραμένει ο Αλ. Χρυσός που στη διάρκεια όλης αυτής της διαδικασίας κράτησε άψογη στάση ενώ ο ίδιος ήταν που την είχε θέσει και σε κίνηση. Ο Αλ. Χρυσός κατ' επανάληψη έχει εκδηλώσει την πρόθεση και διάθεσή του να στηρίξει τον νέο επικεφαλής. Όπως φαίνεται, με εξαίρεση λίγες δυσαρέσκειες και στάσεις αναμονής, η δημοτική κίνηση θα είναι σύσσωμη κοντά στον Ζαχαρία να τον στηρίξει στην δύσκολη προσπάθειά του ενώ αναμένεται ότι η νέα αυτή κατάσταση θα επηρεάσει γενικά τη σκέψη αλλά και τη στάση ανθρώπων από όλους τους δημοτικούς και πολιτικούς χώρους.


Αν και ο κόσμος έχει άλλα να τον απασχολούν αυτόν τον καιρό, είναι γεγονός ότι αυτή η διαδικασία που τέθηκε σήμερα σε κίνηση μπορεί να έχει καθοριστική επίδραση στις δημοτικές εξελίξεις. Πολλά εξαρτώνται, βέβαια, από τον ίδιο τον Ζαχαρία. Ευχόμαστε καλή δύναμη στον νέο του ρόλο!

11 σχόλια:

  1. Ξεκιναει με ηχηρες μεταγραφες ο Ζουπιας. Χτες στο δημοτικο συμβουλιο δεν πατησε καν, για να περασει ως εχει ο Οργανισμος Εσωτερικης υπηρεσίας του Δημου. Μια και καλη μεταγραφη εκανε ο Ζαχαρίας. Αφηνει το Γενικο να αλωνιζει στο Δημαρχειο. Αν συνεχισει ετσι, πλεον θα του μιλουν μονο οι καρεκλες και ο Τζανης θα πεσει κατω απο το 10%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tα μαθατε τα νεα; Ο νέος προεδρος της ΔΗΚΕΠΑ, ξεκιναει φιλοδοξο πρόγραμμα εκδρομων σε θρησκευτικούς προορισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα μαθατε τα νεα; Η Σαλωμη αρχισε τις νεες προγραφες. Ο ένας εφυγε σημερα. Ακολουθουν αλλοι τρεις. Καψαλιζεται χοντρα το λαμογιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tα μαθατε τα νεα; Πολυ συντομα θα σας πω ενα μυστικο που θα τιναξει το δήμο στον αερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά μη σκίσεις την καλτσοδέτα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλα ο Ρομπέν είμαι.
    Τώρα με το Ζαχαρία βρήκαμε ένα αρχηγό που μπορεί να προσαρμόζεται και να παίρνει μεταγραφή εύκολα. Επειδής το ΠΑΣΟΚ καταερέει είμαι σίγουρος πως θα την κάνει κατά Κουβέλη μεριά.
    Μάνο κράτα τα κλειδιά γερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μανο τα εμαθες τα νεα; Ο Δημαρχος αποφασισε να κλεισει τη ΔΗΚΕΠΑ, στελνοντας στην ανεργια 80 ατομα. Ο Δημαρχευων Λουκι Λουκ εχει πειστει οτι ο Δημαρχος ΠΑΝΤΑ ξερει τι κανει και του εχει εκχωρησει πληρως τη διοικηση. Δηλαδη τη διαλυση του δημου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά με Ζαχαρία θα πάμε πολύ μπροστά είναι κορυφή μέσα στο ΠΑΣΟΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Ζάχος τώρα που θα γίνει σίγουρα δήμαρχος μια και έχει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να βρει μια πράσινη Σαλώμη. Αλλά θα πρέπει να χορεύει καλά το χορό με τα εφτά πέπλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έλα ο Ρομπέν είμαι.
    Έτσι για ξεκάρφωμα.
    Μπράβο Ζαχαρία τα κατάφερες να γίνεις βεζύρης. Το ζήτημα είναι αν θα μπορέσεις να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη.
    Το χαλιφάτο δεν έχει χωρτάσει από τα τυροπιτάκια.
    Και δεν είναι μόνο αυτά.
    Να δούμε τι λαγοί θα βγούνε από το σακκί της ΔΗΚΕΠΑ.
    Δυστυχώς από ότι ακούνε τα αυτιά μου ο χαλίφης δεν είναι διατεθιμένος να χαριστεί στα λαμόγια.
    Λοιπόν καλέ μου βεζύρη όποιος λέει λόγια στον αέρα να ξέρει ότι έχουνε βάρος και επιστρέφουνε.
    Κρίμα γιατί δεν έχεις καθρέφτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή