Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

η σπέκουλα της αγανάκτησης... όχι...όχι... αγανάκτησα από την σπέκουλα





Με αφορμή το πρόβλημα της απόρριψης σκουπιδιών και μπαζών πίσω από το γήπεδο της Δραπετσώνας, η δημοτική κίνηση του ΠΑΣΟΚ Αναγέννηση, ξιφούλκησε, δείχνοντας ότι το πρόβλημα της δεν είναι η εξεύρεση λύσης, αλλά η ενοχοποίηση και ο καταλογισμός ευθυνών.
Λέει σε ανακοίνωση της «…Η χωματερή με τον τεράστιο όγκο σκουπιδιών είναι δημιούργημα αποκλειστικά της Δημοτικής Αρχής Λουκά Τζανή…» και κάπου αλλού «…γι αυτό λίγους μήνες μετά την ανάληψη της Διοίκησης του Δήμου (από τον Χρυσό) καθάρισε το χώρο απομακρύνοντας δεκάδες τόνους απορριμμάτων…».
Δεν είναι έτσι τα πράγματα.
Ο χώρος αυτός υπήρξε πάντα η εύκολη λύση για την απόρριψη σκουπιδιών και από τον κ. Χρυσό.
Ευτυχώς, για να μην μπλέκουμε σε κουβέντες «ήταν-δεν ήταν» έχω φυλαγμένες τις φωτογραφίες που βλέπετε πιο πάνω και θυμίσω σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι για πρώτη φορά χρησιμοποίησα μία στην ανάρτηση ένας-ένας, να οργανωθούμε ρε παιδιά στις 17-10-2010, λίγο πριν τις εκλογές, με αποτέλεσμα στις επόμενες 3 μέρες ο Χρυσός να δώσει εντολή σε εργολάβο για τον καθαρισμό της περιοχής. Και πολύ καλά έκανε.
Ας αφήσουμε λοιπόν όλοι την σπέκουλα και τα υπονοούμενα «εγώ ήμουν ο καλός, ο άλλος σας έπιασε κορόιδο» και ας δούμε το πρόβλημα.
Γιατί αυτή η χωματερή "...αποτελεί ντροπή και στίγμα ..." όλων των τελευταίων διοικήσεων του Δήμου

7 σχόλια:

  1. Τώρα διοικεί ο Τζανής,με μια κίνηση για να διώξεις την άλλον, τον διέλυσες, βάλε όσες φωτογραφίες θες. Την πατάτα την έκανες, και ξέρεις δε ξεχνά ποτέ.
    Μήπως έχεις καποια φωτογραφία από Μπεάζογλου, να εμπλουτιστεί το θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Koyragio,όλα τα blogs σε παίζουν, σε όλη την Ελλάδα! Μέχρι θέμα με τους Ευρωπαίους . Παράνομη χωματερή έχει και πρόστιμα. Αν κάποιος να προσφύγει ωχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΤΖΑΝΗΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ;;;
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΣΕ ΟΛΑ...ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΔΕΙΞΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως μου εξήγησαν φίλοι!!! οι δυο πρώτοι ανώνυμοι εξυπονοούν ότι θα πρεπε να το κάνω "τουμπεκι" το θέμα, ως συμπολιτευόμενος.
    Με το συμπάθιο, δεν το βλέπω έτσι. και νομίζω ότι κανείς σ' αυτή την παράταξη δεν το βλέπει έτσι. Γι αυτό είτε αρέσει είτε όχι, ξεχωρίζει.
    Ξέρω ότι δεν συνηθίζεται.
    Το συνηθισμένο είναι να κρύβουμε κάτω από το χαλάκι τα κακάκια μας, και να ευχόμαστε να μην τα μυρίσει κανείς.
    Συνιστώ να συνηθίσετε και σεις τους συντρόφους σας σε αυτή τη διαδικασία και θα δείτε ότι θα ξημερώσουν καλλίτερες μέρες.
    Για τον τελευταίο ανώνυμο, θα παρατηρήσω ότι ο Τζανής δεν αδιαφορεί.
    Απλώς, ούτε αυτός γνώριζε το πρόβλημα, το έμαθε από την ανάρτηση μου, λίγο αιφνιδιάστηκε, και το παλεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέρα από τα σημαντικά προβλήματα της καθημερινότητας που μένουν άλυτα εδώ και πολλούς μήνες η κατάσταση τείνει να πάρει και επικίνδυνες διαστάσεις για τους πολίτες του δήμου γιατί η δημοτική αρχή είναι από ανύπαρκτη έως ανύπαρκτη.


    Ένα απλό παράδειγμα της ανυπαρξίας του δήμου εκτυλίχθηκε και στην δική μου γειτονιά.


    Οι πόρτες της φωτογραφίας αναζητούν τον δήμαρχο τους που δεν έρχεται εδώ και 2 ΜΗΝΕΣ !!!! να τις παραλάβει με το φορτηγό του δήμου έτσι ώστε και αυτές και βρουν τον δρόμο τους.


    Μέσα σε μία μικρή γειτονιά με πάνω από 20 μικρά παιδιά που σφίζει από ζωή με παιδικές φωνές και χαμόγελα ο χάρος,σε πολύ κοντινή απόσταση,παραμόνευε σιωπηρός στην γωνιά του όπως η δημοτική αρχή και ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος.


    ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.


    Ο γείτονας παρόλες τις εκλύσεις στους αρμόδιους και αφού κατάλαβε ότι δεν υπάρχει δημοτική αρχή
    αποφάσισε να δράσει μόνος του.


    ΄Έτσι το ραντεβού της δημοτικής αρχής με τις πόρτες κλείστηκε για σήμερα 18/05/2011 νωρίς το πρωί όταν το όχημα καθαριότητας θα σταματήσει στην οδό ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ και ΣΗΣΤΟΥ για να μαζέψει τα σκουπίδια μας.Ο οδηγός και οι υπάλληλοι του οχήματος καθαριότητας μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν.
    Ο δημότης ζητά συγγνώμη από τους υπόλοιπους γείτονες και τους υπάλληλους της καθαριότητας αλλά δεν είχε άλλη λύση.


    Σίγουρα ο πολίτης δεν περίμενε κάτι διαφορετικό από την δημοτική αρχή των Ο αποφάσεων αλλά θεώρησε σωστό και δίκαιο να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια(2 ΜΗΝΕΣ) μόνο και μόνο για να είναι εντάξει απέναντι στους συμπολίτες του.


    Οι ...αισθηματίες σύμβουλοι.... της δημοτικής αρχής συμπεριφέρονται ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ και ΑΝΕΥΘΥΝΑ στους πολίτες.


    ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ.
    http://georgefragos.blogspot.com/2011/05/blog-post_3816.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΛΕΩ ΜΑΝΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΗ... Ο ΤΖΑΝΗΣ ΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΤΗΝ ΡΗΜΑΞΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!! ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Η ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ? ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΚΥΛΟΒΡΩΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή