Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Τι ΄ναι ο κάβουρας, τι ‘ναι το ζουπί του.

Να πως επανέρχεται στο προσκήνιο ο Μπάμπης.
Την Πέμπτη, 24-3 παρέδωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου τις προσκλήσεις για την συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου στις 29-3.
Από λάθος; Από βλακεία; Επίτηδες;
η υπηρεσία αντί να τις στείλει με αγγελιοφόρο του Δήμου, τις παρέδωσε στην υπηρεσία express του ταχυδρομείου.
Η express υπηρεσία του ταχυδρομείου άρχισε να παραδίδει τις προσκλήσεις την Δευτέρα 28 και μέχρι την Τρίτη 29-3 δεν είχε ολοκληρώσει. (άλλο ωραίο θέμα)
Είναι προφανές ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι, και ειδικά της αντιπολίτευσης δεν μπορούσαν να είναι προετοιμασμένοι για το ίδιο απόγευμα και έπρεπε να βρεθεί κάποια λογική λύση.
Ποια θα ήταν αυτή;
Μετά από συνεννόηση του προέδρου με τους επικεφαλής των παρατάξεων, η λύση είναι η αναβολή της συνεδρίασης.
Μέχρι την συνεννόηση, ο προπέτης ο Ζάχος, βρήκε ευκαιρία να σηκώσει το θέμα καταγγέλλοντας τον πρόεδρο και τον δήμαρχο για προχειρότητα.
Αααα ρε Ζάχο, είσαι και επικοινωνιολόγος.
Δεν γίνεται ρε παιδί μου να θέλεις να βγάλεις από την μύγα ξύγκι.
Τώρα όλοι θα λένε «… αυτό το παιδί, δεν μπορείς να του ‘χεις εμπιστοσύνη. Όλο μια υπερβολή είναι»
Και κανείς δε θα σε θέλει για παρέα.

16 σχόλια:

  1. Mhpws itan to express tou mesonixtiou...xaxaxaxaax...ase mas re mano...gia ola ftaiei kapoios ektos apo ton dimarxo..tetoia kapsa?
    apo enan aplo politi twn tampoyriwn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΧ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΑΝΟ !!!!! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ !!! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ...ΠΟΙΟΣ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ? ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ? ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΛΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ? ΜΗΠΩΣ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ?
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ 3 ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ( ΤΕΛΗ ,ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ , ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ) ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ 3 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΘΕΣΜΙΚΑ ΜΕΡΑ ? ΕΤΣΙ ΕΝΝΟΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ? ΕΤΣΙ ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ?
    ΕΓΩ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΑ....20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ....ΕΣΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΩΣ ΤΥΠΙΚΑ ,ΜΙΚΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ.ΕΣΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ . ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΨΗΦΙΖΩ ΩΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΥΨΟΥΣ 85 ΕΚΑΤΟΜ.ΕΥΡΩ !!!!!ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ . ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....
    ΖΑΧΑΡΙΑΣ Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΚ . Από εδώ και πέρα ,πριν πούμε η γράψουμε κάτι ,θα φωναζουμε πρώτα
    ΖΗΤΩ Ο ΤΖΑΝΗΣ !!!!
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΚΑΙ Η ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ !!!!!
    ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ !
    ΖΗΤΩ Ο ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΑΧΑΡΙΑ ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ.....ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΕΙΣ...
    ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ !
    ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ,ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!
    ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !
    ΜΙΛΑ ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ !
    ΜΙΛΑ ,ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΠΛΗΝ ΚΚΕ _ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. A re Mano...kollitos me ton Vasilaki den eisai? Ti na perimenei kaneis? Entolodoxei kai plirwmenoi apo ton Tzani eiste...i parapliroforisi se olo tis to megaleio...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω να κάνω στον κ.ΖΖ μια πρόταση. Να φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και να ζητήσει να αποδωθούν ευθύνες. Η ερώτηση είναι αν όντως είναι ευθύνη του αρμοδίου υπαλλήλου και της προισταμένης του θα ζητήσει να υποστούν τις κυρώσεις που προβλέπει ο Δημοσιουπαλληλικός κώδικας; Α και κάτι άλλο εχτές στα όρια του νέου Καλλικρατικού δήμου κάποιοι δεν κατάφεραν να επιτύχουν οργασμό. Σίγουρα φταίει ο Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ζαχαρία,
    για την καθυστέρηση αυτή είναι η πραγματική αιτία. Δεν είναι κάποιο σνομπάρισμα της αντιπολίτευσης.
    Για μια σειρά αρρυθμίες που επισημαίνεις, έχεις δίκιο, αλλά πάντα εσύ θα βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο και γω μισογεμάτο.
    Και εξηγούμε.
    Αν υπήρχε ένα κομματικό μπακγκράουντ στην παράταξη, αυτά τα γεγονότα που ψιλοεκθέτουν τη δημοτική αρχή ίσως, λέω ίσως, να μην υπήρχαν.
    Λόγω εμπειρίας.
    Τώρα υπάρχουν.
    Είναι προφανές ότι όσο συσσωρεύεται εμπειρία αυτά θα μειώνονται μέχρι να μηδενιστούν.
    Το κέρδος εν τέλει θα είναι η μη κομματική κηδεμόνευση.
    Για μένα είναι κέρδος.
    Για άλλους αυτό είναι το κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΝΟ , ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ ΚΡΙΤΙΚΗ.ΘΕΩΡΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΙΤΙΩΝ ,ΣΟΒΑΡΟ...ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΗΣΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΟΣΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ...ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΕΛΩ.ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΩ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ .......ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΕ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΤΣΙ ΚΙ'ΑΛΛΟΙΩΣ ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε...ΜΗΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑ ? Η ΜΗΠΩΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Π.Χ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ? ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΓΩ , ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ , ΕΧΩ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠ'ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 3ΜΗΝΟ...ΕΧΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ.....
    ΖΑΧΑΡΙΑΣ Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΝΟ ΓΛΥΨΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΖΑΧΑΡΙΑ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ...ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ Ο ΤΖΑΝΗΣ!
    ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΦΗΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι κρίμα γιατί ενώ και το ΠΑΣΟΚ τα πάει περίφημα στους διορισμούς, διόρισε τον Καλογερά που στήριξε τον Τζανή,διευθυντή στο στάδιο. Ενώ ο καημένος ο Ζάχος ακόμα είναι στην απέξω. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΖΟΥΠΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟ ΩΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ ,ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ....
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ . ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΡΙΝΟ......Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΤΗΗΡΙΞΕ ΤΖΑΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΖΑΝΗ....ΕΤΣΙ , ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕ !!!!!!!!!!! Ο ΤΖΑΝΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ " ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ " ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΛΑΛΟ ,ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ ,ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΑ ,ΤΟΝ ΜΑΚΡΙΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ !!!! ΦΟΒΕΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. re mano milas kai si? esi pou proerxesai apo tin aristera? dexesai san aristeros na dinei mesa se 3 mhnes 30.000 eyrw stis ekklhsies o loukas?
    meta tis metagrafes pou xrisoplirwse gia na pane ston sindiasmo tou twra xrisoplirwneis tis ekklisies...ta dexesai esi auta mano moy? egw alliws se ixera....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Ζούπης είναι αγωνιστής με πατέντα, έχει τόσες αγωνιστικές περγαμηνές και αποτελεί τη μοναδική εγγύηση για μια αγωνιστική και αποτελεσματική πορεία στο κόμμα, στην κοινωνία και στο δήμο. Η πολύπλευρη εμπειρία του από ΚΚΕ, ΣΥΝ, ΠΑΣΟΚ του Σημίτη και ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη αποτελεί εφόδιο για το Λαικό Κίνημα. ΡΕ ΑΕΙ ΧΑΣΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΣΑΜΠΑ Ο ΤΣΑΚΩΜΟΣ... ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΧΡΥΣΟΥ (ΚΑΙ Ο ΖΟΥΠΗΣ) ΠΡΟΣΧΏΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΖΑΝΗ... ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ... Ο ΖΟΥΠΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φτου γαμώ το!!!
    Μια μέρα έλειψα και έγινε μπάχαλο.
    άντε τώρα να τα βάλω με τον Ζάχο που ξέρει όλα τα θετικά του Τζανή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή