Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ομιλία του Φώτη Κουβέλη




Η ανοικτή εκδήλωση με την συμμετοχή και ομιλία του προέδρου του κόμματος Φώτη Κουβέλη, ανοίγει στο Δήμο μας την συζήτηση για να διατυπώσουμε τις θέσεις και τις προτάσεις που θεωρούμε ως ενεργοί πολίτες ότι είναι απαραίτητες για να γίνει καλλίτερη η ζωή στον τόπο μας.
Καλλίτερη ζωή, μπορεί να σημαίνει χίλια δυο πράγματα και μπορεί να υπάρχουν άλλες τόσες αντιλήψεις για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε για να την πετύχουμε.
Είναι αναγκαίο να βρούμε την συνισταμένη των αντιλήψεων μας, να ανοίξουμε το μονοπάτι εκεί που δεν υπάρχει δρόμος, να αναγνωρίσουμε και να αποδεχτούμε τους αγώνες και τις θυσίες που προσωπικά ο καθένας μας πρέπει να προσφέρει στο βωμό της ελάχιστης κοινής ευημερίας.
Αυτός ο στόχος δεν είναι προνόμιο κάποιων ειδικών, είναι υπόθεση όλων μας.
Δεν είναι προνόμιο κάποιων ιδεολογιών, είναι υπόθεση όλων μας.
Η απογοήτευση μετά από την κατάρρευση βεβαιοτήτων που ό καθένας μας διατηρούσε εδώ και δεκαετίες, είναι υπόθεση όλων μας να αντικατασταθεί από μια νέα κοινή αισιοδοξία.
Συμμετέχουμε στον προσυνεδριακό διάλογο για να χτίσουμε ξανά την ελπίδα.

Μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της προσυνεδριακής συζήτησης και από την ιστοσελίδα του κόμματος μας: http://www.dimokratikiaristera.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου