Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Ρεβεγιον στο Δήμο

Στο κτίριο του Δήμου Κερατσινίου έκαναν ρεβεγιόν ο απερχόμενος Δήμαρχος Μελάς και τα μέλη του συνδέσμου "ρέκτες εγγράφων".
Οι καλικάντζαροι που συμμετείχαν στα δρώμενα, κοινώς χάπενινγκ, γέμιζαν σακούλες με έγγραφα, κυρίως της οικονομικής υπηρεσίας, και υπο το βλέμμα των εκστασιασμένων και απαγγελλόντων τα κάλαντα συμμετεχόντων, τα φόρτωναν σε παρακείμενο στην είσοδο του κτιρίου, φορτηγό αυτοκίνητο.
Η γιορτή προξένησε τον φθόνο της νέας Δημοτικής Αρχής, όστις ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία παρενέβη, μάζεψε τους καλικάντζαρους και τους ρέκτες και τον τέως και τους τσουβάλιασε στο οικείο αστυνομικό τμήμα.
Ο εισαγγελέας κατεβάζοντας καντήλια, ό,τι Χριστουγεννιάτικα κάθεται και διαβάζει εντάλματα πληρωμών του Δήμου, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τους πάει όλους μαζί αυτόφωρο την Δευτέρα για υπεξαίρεση δημόσιων εγγράφων (κοινώς τα βουτάνε για να μην βγουν τα άπλυτα στη φόρα) και να χάσουν την γιορτή της ορκωμοσίας την Τετάρτη.
Θα σας κρατούμε ενήμερους για τις εξελίξεις, θα προσπαθήσουμε να προμηθευτούμε και φωτογραφικό υλικό από τα δρώμενα που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες υπάρχει και θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί.
Λέω, θα διασκεδάσουμε, γιατί μην μου πείτε ότι κάποιος από σας νιώθει έκπληξη.
Αναμενόμενο το γεγονός και ξαναπαιγμένο.
Μόνη έκπληξη για τους αδαείς, η αντίδραση της νέας δημοτικής αρχής.

Συμπλήρωμα νυκτερινό:
Τρία χαρτοκιβώτια γέμισε ο εισαγγελέας από τον έλεγχο των εγγράφων και τα έστειλε στον ανακριτή για έλεγχο.
Πλημμέλημα ή κακούργημα;
Πάντως, εκτός από χρηματικά εντάλματα και διάφορα διαβαθμισμένα έγγραφα, μέχρι και ΕΔΕ για περιπτώσεις χρηματισμού, ολοκληρωμένες και επιβαρυντικές για τα πρόσωπα γύρω από τα οποία γινόταν η διερεύνηση, οι οποίες έμεναν στο συρτάρι του Δημάρχου χωρίς να προχωρούν για "άγνωστους" λόγους, γίνεται λόγος.

Ορίστε και η φωτογραφία που λέγαμε.
Το φορτηγό έξω από το αστυνομικό τμήμα Κερατσινίου.

31 σχόλια:

  1. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ...
    ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ!ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΦΩΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ;;;
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ;;;
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΖΑΝΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ;;;
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ;;;
    ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΠΑΛΙΟΓΕΛΟΙΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΕ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!
    ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΔΕΞΙΟΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΤΖΑΝΗ;;;
    ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ!!!!
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΝΟ ΓΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ....ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ! ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ;;;ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ...
    Γ.Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αποκλειεται να ειναι λογικος ο τυπος Γ.Φ. Οάνθρωπος ή κλέφτης είναι,λαμόγιο,ή ...χαμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε ΓΦ,
    εν αρχή σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το blog μας για την ενημέρωση σας.
    Εν κατακλείδι να σας διευκρινίσω ότι βρίσκεστε εκτός θέματος.
    Το θέμα μας είναι η υπεξαίρεση δημόσιων διαβαθμισμένων εγγράφων από τον απερχόμενο δήμαρχο, από το δημαρχιακό κτίριο.
    Σε καμιά περίπτωση το θέμα μας δεν είναι ποιός είναι δεξιός, ακροδεξιός, κεντρώος, αριστερός ή ακροαριστερός.
    Ούτε συνδυάζουμε την υπεξαίρεση με τον πολιτικό προσανατολισμό του δράστη.
    Μην ανησυχείτε λοιπόν και μην εκνευρίζεστε.
    Η μεγάλη παράταξη που ανέδειξε τον υπέροχο απερχόμενο, θα μείνει αλώβητη ως συνήθως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ....ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΣΟΦΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΓΕΝΝΙΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.
    ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ(ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ??) ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.
    Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΤΟ
    ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΡΙΦΙΦΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ.
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΑΝΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ....ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΙΑΡΡΗΞΑΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΖΑΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ
    "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ" ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΟΥ.ΜΑΝΟΥΣΙΑΔΗ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ????
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΦΘΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΑΡΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΝΗ???
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ????
    ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΙΦΙΦΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΠΑΡΑΦΥΛΑΓΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟ.ΦΩΤΗ ΜΕΛΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΩΤΗΣ ΜΕΛΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ 61% ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ.ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΟΠΟΥ Ο ΚΟΣ. ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ(ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΣ.ΤΖΑΝΗΣ) ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ....ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΞΕΝΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ....ΠΟΛΥ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ...

    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΦΥΤΕΥΤΟΣ ΚΟΣ. ΤΖΑΝΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ......ΑΒΑΞ.....ΑΚΤΩΡ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ??? ΜΑ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.....
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΑΡΟΣΤΕΡΟΙ" ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΣΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ????

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΕΦΗΜΕΡΙΣΑ ΣΤΑΜΠΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ....ΕΝΑΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ" ΚΑΙ "ΕΚΔΟΤΗΣ" ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ "ΑΝΟΙΞΕ" ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΨΕΥΤΟΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΑΛΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 4 ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΑΦΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.

    ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΣ. ΦΩΤΗΣ ΜΕΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ Η ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ.

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΟΜΩΣ...ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ......ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΦΡΑΓΚΟ ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;;;
    ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΡΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ;;;
    60;;; Ή 70;;
    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΑΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΛΙΣΣΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Ο ΜΕΛΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΠΑΛΙΟΒΛΑΚΑ ΛΑΜΟΓΙΟ Γ.Φ ΚΑΙ ΜΗ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΝΩΝΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΗΚΩΣΕΙ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε φιλαράκο με το κολαούζο στο χέρι, τι παπαριές μας λες.
    Ασχολήσου με τον "ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ που ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ" κι άσε ήσυχους τους πολίτες του Δήμου μας.
    Οι ηλίθιοι, οι κρετίνοι και οι αλλοτριωμένοι τελειώνουν και δεν έχεις σε ποιόν να μιλήσεις.
    Οι μειωτήρες ευφυΐας που χρειαζόμαστε για να σε καταλάβουμε, χάλασαν και τους πετάξαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η τελετή ορκομωσίας του Λουκά ξέρουμε που θα γίνει ! Η τελετή της πολιτικής ταφής του Μελά και των διάφορων "Μπάμπηδων σουγιάδων" τύπου Φράγκου που τον ακολουθούσαν, μάθαμε που θα τελεστεί ? Και λέω ακολουθούσαν γιατί κάτι τέτοια λούμπεν υποκείμενα μόλις "τελειώσει" το παλιό τους αφεντικό, ψάχνουν γρήγορα για το καινούριο ώστε να ...προσφέρουν εκ νέου τις "υπηρεσίες" τους υπο νέα δ/νση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παλικάρια......η πολύ ανωνυμία βλάπτει!!!Εγώ ξέρω να μιλάω με ονοματεπώνυμο.Πρεπει να καταλάβετε ότι.1ον Δεν πρέπει να υπάρχουν κόμματα στον Δήμο...αλλά...ούτε και κωλοτουμπες!!!2ον Κανένας δεν παίρνει το ΧΡΗΣΜΑ του ΔΗΜΑΡΧΟΥ σπίτι του....αλλά...πρέπει να βλέπουμε και κάτι καινούριο!!3ον και τελευταίο,καλό θα είναι να μην γινόμαστε hooligangs του ηλεκτρονικού τοίχου...αλλά...ότι θέλουμε να το λέμε face to face!!!Νομίζω ότι είναι καθαρά ΑΝΤΡΙΚΟ προτέρημα,αν και ευτυχώς το διαθέτει εκτενώς και το γυναικείο φύλο!!!!Όσο για το ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,αυτοί οι λίγοι που πήγαν και ψήφισαν,αποφάσισαν ΑΛΛΑΓΗ!!!Ας τους τιμήσουμε με την προσφορά μας στον ΔΗΜΟ και όχι με τις επιδόσεις μας στις πολεμικές τέχνες!!!!ΑΠΛΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΕΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ(ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ παρεμπιπτόντως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ
    ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ...
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΗΛΙΝΟ ΤΟ ΚΕΣΕΔΑΚΙ!!!
    ΤΩΡΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥΣΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ;;;
    ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΤΖΑΝΗΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ;;;
    ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΙΖΑ;;
    ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙ ΣΟΥ...
    ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ ΕΜΜΙΣΘΕ ΙΔΕΟΛΟΓΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΚΟΥΒΕΛΟΜΠΙΣΤΗΔΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΙΔΥΜΟ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΜΑΝΟΥΣΙΑΔΗ(ΓΙΟ-ΠΑΤΕΡΑ).
    ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ Ο ΦΩΤΗΣ..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ ...ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ...
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΕΛΟΜΠΙΣΤΗΔΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απορώ πως θα βρεθούν όλοι αυτοί να ορκιστούν μαζί! Μήπως θα πρέπει να γίνουν διαφορετικές ορκομωσίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΑΠΤΟΝ ΤΖΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ! ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ...ΜΑΥΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΑΝΗ (ΑΥΤΟΣ ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΚΑΣΕ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΜΕΝΗ ΠΕΝΑ ΤΟΥ ΤΣΑΤΣΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ)! ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ ΒΥΣΜΑ, ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΣΙΡΑΚΙ! ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! ΔΩΣΤΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΣΤΟΝ ΤΖΑΝΗ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παρατηρώ ότι οι φανατικοί οπαδοί του απερχόμενου, αν και διαθέτουν πλούσια επιχειρηματολογία επι παντός επιστητού (πχ. το λαμόγιο, μισθωμένη πένα, υπάλληλος με βύσμα, ξεπουλημένο τσιράκι, θα πάρεις καμιά μίζα;, τι κουμάσι είσαι, έμμισθε ιδεολόγε, θολοκουλτουριάρηδες κουβελομπίστηδες, φωτιά και τσεκούρι, δημοσιογράφο του κώλου, ρε παλιομαλάκα, με τα κομμούνια, ανανεωτικός αριστερός βρε νούμερο), δεν λένε τίποτα για τα έγγραφα που προσπάθησε να εξαφανίσει ο τεως. Και ειδικά για την ΕΔΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ ΜΑΝΟ!ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΛΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ; ΡΕ ΟΡΝΙΟ ΚΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΤΣΑΤΣΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ;;
    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ;;;
    ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΛΑΛΟ;;;
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΩΤΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΜΑΝΟΥΣΙΑΔΗ(ΓΙΟΣ-ΠΑΤΕΡΑΣ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΨΑΡΟΣΚΑΛΑΣ!!!
    Α ΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!!!
    ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΤΖΑΝΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΊΝΕΤΕ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΕΚΤΟΝΏΝΕΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ...ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ!RED MAFIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε ΚΟΥΒΕΛΟΜΠΙΣΤΗ ΜΑΝΟ ακόμα περιμένουμε να μας πείτε πόσα θα πάρουν οι ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΔΗΔΕΣ ΜΑΝΟΥΣΙΑΔΗΔΕΣ (ΠΑΤΗΡ+ΥΙΟΣ) από την εκδήλωση της ορκωμοσίας του δημοτικού συμβουλίου;;;;
    Και επίσης τι θα γίνει με τις ΦΘΟΡΕΣ που θα προκληθούν στον τάπητα του κλειστού της ψαροσκαλας που στοιχίζει εκατομμύρια, από τα τακούνια των μανταμίσκων που έβγαλε ο φαρμακοτρίφτης δημοτικούς σύμβουλους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΑΝΕΡΑΣΤΕ ΜΑΝΟ Ο ΛΑΛΟΣ ΚΑΙ ΖΟΥΠΗΣ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ;;;;
    ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ;;;
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΑΛΙΟΚΗΦΗΝΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χαζούλικα αγοράκια
    Το κόλπο να αλλάζουμε θέμα και να κατηγορούμε γενικώς για τα πάντα για να ξεφύγουμε, είναι τόσο παλιό, όσο και η πολιτική ιστορία της νεότερης Ελλάδας.
    Εγώ λοιπόν δεν έχω να απαντήσω για λογαριασμό κανενός παρά μόνο για τον εαυτό μου.
    Και ανήκω ψυχή τε και σώματι στον ιδιωτικό τομέα.
    Το ερώτημα είναι πόσα και σε ποιους τα έσπρωχνε ο εκλεκτός σας, και προσπάθησε μέσα στην Άγια Νύκτα να τα εξαφανίσει.
    Μάλλον ούτε εσείς, οι περισσότεροι τουλάχιστον, το ξέρατε, γι αυτό βρίζετε με πολιτικό-κομματικούς χαρακτηρισμούς.
    Σε λίγο, που θα αρχίσουν οι αποκαλύψεις από το wikiLeaks του Κερατσινίου Δραπετσώνας θα ζητήσετε βοήθεια για να κλείσει το στόμα σας που θα χάσκει αποσβολωμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Υ.Γ.
    πςςς, εσύ, τελευταίε!
    αν με ξαναπείς ανέραστο, θα σε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητέ κ. manos.
    Εως και σήμερα το ...watergate Κερατσινίου περιοριζόταν σε (σημαντικά, δε λέω) οικονομικά μεγέθη, ως προς τις λοβιτούρες του τέως και των συν αυτώ. Με μεγάλη μου έκπληξη όμως διαπιστώνω πως το πράγμα ...ξεφεύγει, ρέποντας πλέον προς τον σοδογομορισμόν (sic)! κατ' επέκτασην λοιπόν εγείρονται και νέα ερωτηματικά, όχι μόνο περι της φύσεως των κακουργηματικών πράξεων του τέως αλλα και περι της ...στύσεως αυτών. Και εξηγούμαι τάχιστα.
    Τί εννοούσε ο προλαλήσαντας κύριος ομιλώντας περι του ανεράστου σας;
    α) Σας παρακολουθεί ανελλιπώς επι της κλίνης σας; Αν ναι, τότε ίσως έχωμεν να κάνωμεν περι νέας περιπτώσεως Μουντή, τουτέστιν αβλαβούς ματάκια! Εδώ φρόνιμον θα ήτω να κλείνατε και κανένα πατζουράκι πού και πού (με αντιλαμβάνεσθε φαντάζομαι);
    β) Σας έχει συναντήσει εις (πως να το πω τώρα); Εις, εν πάση περιπτώσει, μη συμβατούς με τα περι δημοσίας Ε.Δ.Ε. (πώς μού' ρθε); αιδούς ήθελα να είπω χώρους, πράγμα που σημαίνει πως και ο ίδιος, πιθανώτατα, να συχνάζει εις τοιαύτας κακοφήμους περιοχάς (με αντιλαμβάνεσθε φαντάζομαι);
    Εν κατακλείδη, τα νέα στοιχεία πού βλέπουν το φως της δημοσιότητος, οδηγούν το σκάνδαλον εις περιέργους τροχιάς,σηκώνοντάς μας την τρίχαν και ουχί μόνον. (με αντιλαμβάνεσθε φαντάζομαι);
    Με εκτίμησην : ΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ηγγικεν η ωρα! Αφιερωμενο στον Φωτη!

    http://www.youtube.com/watch?v=Kdj54cN3TOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΟΥΒΕΛΟΜΠΙΣΤΗΔΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΜΑΝΟΥΣΙΑΔΗ;;;
    ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΑΝΕΡΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ ΜΑΝΟ ΟΙ ΜΑΝΟΥΣΙΑΔΗΔΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;
    ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ;;;;
    ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΖΑΝΗΣ....
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΧΕΣ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ...
    ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...
    ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ: Ο ΛΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ;;;
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ;;;
    ΞΕΦΤΙΛΑ!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΓΙΑΥΡΤΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΑΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΟΥΓΕΛΩΣΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΑΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΟΥΓΕΛΩΣΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ(12.09)
    http://www.youtube.com/watch?v=G6M-UV15TXU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μιλαμε για επιπεδο ο Ανωνυμος που εγραψε ακριβως πριν..Οχι αστεια!!!

    Υ.Γ και λεξιπλαστης!!!
    Αυτα ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΑΝΤΩΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΝΟΥΣΙΑΔΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ...ΑΝΕΡΑΣΤΕ ΜΑΝΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΑ;
    ΑΚΟΜΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΖΟΥΝΕ;
    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΟΡΘΙΟΣ;
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΚΑΠΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ ΠΟΥ ΞΕΝΥΧΤΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΙΣ 1:38 ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΩΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ.
    ΕΧΕΙ THN ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΜΕΛΑ:

    Ο Oρκος του ταγματασφαλιτη:

    "Ορκίζομαι εις τον Θεόν, τον άγιον τούτον όρκον, ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανωτάτου αρχηγού του γερμανικού στρατού Αδόλφου Χίτλερ. Θα εκτελώ πιστώς απάσας τας ανατεθεισόμενας μου υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις τας διαταγάς των ανωτέρων μου. Γνωρίζω καλώς ότι δια μίαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεων μου, τας οποίας δια του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθεί παρά των γερμανικών στρατιωτικών νόμων"

    "Τα Τάγματα Ασφαλείας αποτελούν την τελευταία εφεδρεία του Ελληνικού Εθνους"
    Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας Χρύσανθος

    ΟΙ 5000 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΟΠΙΣΘΕΝ ΑΥΤΩΝ, ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΘΥΤΑΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΙΝ ΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΕΙΣΑΝ ΥΠΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΟΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ. ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑΝ ΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΣΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΙΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΟ ΓΟΝΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥ ΘΕΟΥ, ΟΣΤΙΣ ΗΠΛΩΣΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΑ ΕΠΑΝΩ ΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗΝ ΣΑΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝ ΑΓΩΝΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΩΛΗΣ ΗΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗΝ. ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η ΕΝΔΕΙΞΙΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΡΜΗΣΙΣ, ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΔΙ’ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΟΡΔΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ. ΑΠΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΓΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ, ΕΚ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΡΟΗΛΘΕΝ Η ΔΡΑΞ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΣΩΣΕΝ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΝ, ΥΨΟΥΤΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ: ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΦΥΛΑΣΣΕ ΤΟΝ ΦΥΡΕΡ!"

    - Συνταγματάρχης Παπαδόγκωνας ( Αρχηγος Ταγμάτων Ασφαλείας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το θέμα εξαντλήθηκε.
    Τα επιχειρήματα δεν έχουν πια σχέση με το θέμα.
    Γι αυτό δεν θα αναρτηθούν άλλα σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή