Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Νίκη του Λουκά Τζανή

Σημαντική και αναμενόμενη η νίκη του Λουκά Τζανή την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών.
Με ένα ποσοστό 35,38% και προβάδισμα 12 μονάδων (στο 85% των εκλογικών τμημάτων κατά το ΥΠΕΣ) έναντι του δεύτερου Αλέκου Χρυσού που παίρνει 23,24%, αφ' ενός έχει μια ικανοποιητική διαφορά, αφ' εταίρου έχει το πλεονέκτημα της ανεξάρτητης υποψηφιότητας απέναντι στο χρίσμα του ΠΑΣΟΚ.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο συνδυασμός του Λουκά Τζανή είναι από τους λίγους που άντεξε όλο το προεκλογικό διάστημα στον ασφυκτικό πόλεμο που διεξήγαγε η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ κατά κάθε αντιπάλου της, με τον εκβιασμό των εθνικών εκλογών.
Όλοι οι ανεξάρτητοι συνδυασμοί σε όλη την Ελλάδα, βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση να έχουν απέναντι τους όχι τον γείτονα τους ως υποψήφιο, αλλά τον Γιώργο Παπανδρέου προσωπικά.
Τελικά, ο ΓΑΠ δήλωσε ότι είναι ικανοποιημένος και δεν θα μας τρέχει σε εκλογές, έτσι οι κάτοικοι του Κερατσινίου Δραπετσώνας μπορούν να ψηφίσουν με καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια και να στείλουν τον Τζανή στην Δημαρχία.
Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό ότι όλη η προσπάθεια του κ. Χρυσού να επιδείξει το προφίλ του "επιτυχημένου Δήμαρχου" έπεσε στο κενό, μια που ακόμη και στη Δραπετσώνα -το φυσικό του κάστρο κατά δική του ομολογία- δεν κατάφερε να ανεβάσει τους ψήφους που είχε πάρει στις περασμένες εκλογές.
Με το 85% των τμημάτων καταμετρημένο έλαβε 2.337 ψήφους, ενώ σαν "πρωτάρης και φέρελπις" στις εκλογές του 2006 είχε πάρει 2.322 ψήφους.
Οι ίδιοι άνθρωποι που "ποντάρισαν" σ' αυτόν το 2006, τον εμπιστεύτηκαν και φέτος.
Καλό είναι ότι διατήρησε τους φίλους του, είναι όμως χαρακτηριστικό της θητείας του ότι δεν κέρδισε καινούργιους.

54 σχόλια:

  1. Αξίζει, νομίζω, να σημειώσουμε κάτ. Αν δούμε τους ψήφους της Μπαρμπαγιάννη το 2006 είναι 1.365 ενώ σήμερα του Μελά στην Δραπετσώνα 949. Διαφορά 416 ψήφων που μπορούμε να πούμε ότι είναι και λόγο της απώλειας της κυρίας Γιακουμάτου που προσχώρησε στον Χρυσό. Πόσοι από τους 704 της Πρώτης Κίνησης ακολούθησαν τον Γιώργο Τσιρίδη στον Χρυσό; Άρα που είναι η επιτυχία γι’ αυτόν τον Δήμαρχο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΞΥΠΟΛΥΤΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ? ΠΟΣΑ ΨΗΦΑΚΙΑ ΠΗΡΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΞΥΠΟΛΥΤΟΣ???ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚ???Η ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΙΚΑ??ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΣ'ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΖΑΝΗ.......ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ....ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Κ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΣΠΗ???? ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΝΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ??? ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΑΓΟΠΟΤΙ??? ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ??? ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ, Ο ΧΡΥΣΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΝΕΤ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΕΦΕΡΕ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΘΗΣΕΑΣ". ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕ Ο ΑΞΥΠΟΛΥΤΟΣ; ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΞΥΠΟΛΗΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.
    Ο ΤΣΙΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ, ΑΡΑ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ.
    ΑΝ ΕΛΕΙΠΕ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΡΙΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το να κρυβόμαστε πίσω από την ταμπέλα του ανώνυμου και να λέμε ότι μας κατέβει είναι τουλάχιστον ανώριμο και άνανδρο. Όποιος έχει λόγο βάζει και υπογραφή. Παπαγαλάκια με μάσκες που πετάνε μπαρούφες χωρίς αποδείξεις δεν ακούω αλλά θα απαντήσω γιατί έχουν λάθος. Αναφερθήκατε σε ΠΑΣΟΚ και προδοσία θα απαντήσω προσωπικά: καμία κομματική ταυτότητα δεν είναι ικανή να με εμποδίσει να υπερασπίζομαι το καλό του τόπου μου. Ας μην ξεχνάμε ότι την περασμένη τετραετία το επίσημο ΠΑΣΟΚ στήριξε εμάς, ήμασταν ήδη εκεί, υπέρ του τόπου πάντα. Π.χ. ο κύριος Τσιρίδης ήταν προδότης πριν 2 χρόνια (προς το ΠΑΣΟΚ) ή τώρα (προς τον Συνασπισμό); Έκανε κομματικές επιλογές; Όχι! Είναι γελοίο να μιλάμε επιλεκτικά για προδοσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λάσπη δεν έχει ρίξει κανένας από την οικογένειά μου, μιλάμε πολιτικά με αποδείξεις για λάθη που έχουν γίνει. Λασπολόγοι είναι όσοι βρίζουν δίχως νόημα και όσα λένε δεν έχουν καμία πολιτική υπόσταση. Λάσπη είναι αυτό που κάνετε εσείς τώρα χωρίς αποδείξεις χωρίς υπογραφή. Τεμενάδες (για να μάθετε και που χρησιμοποιείται ως έκφραση) κάνουν διάφοροι γλείφτες σε όσους τάζουν, ας μην ξεχνούν στο επιτελείο του κ. Χρυσού ότι ήμασταν πολύ πριν από οποιονδήποτε γλείφτη μαζί τους πριν 4 χρόνια. Ας το σκεφτούν λίγο καλύτερα αυτό πριν βγάλουν τα παπαγαλάκια να λασπολογούν ανώνυμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσο για τον τελευταίο ανώνυμο, χαίρομαι που παραδέχεστε αυτό που λέω κι εγώ. Η απώλεια του κ. Χρυσού ήταν τόσο μεγάλη, που κατάφερε ο κ. Τσιρίδης να διατηρήσει στα ίδια επίπεδα τους συνολικούς ψήφους του κ. Χρυσού στην Δραπετσώνα. Ευχαριστώ.
    Επώνυμα και με υπογραφή: Μανώλης Αξυπόλυτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τους σταυρούς γιατί δεν του δίνετε στη δημοσιότητα βρε Μάνο μου; Φοβόμαστε κάτι.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τις ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ που έχετε έξω από τα εκλογικά κέντρα του Κερατσινίου γιατί δεν τους μαθαίνετε να λένε σωστά το όνομα ΤΖΑΝΗΣ...!!! Αλήθεια, τι κάνει ένα μεροκάματο... Αυτό είναι να έχεις πλούσιο υποψήφιο. Βοηθάει και τους ανέργους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διάβασα τα παραπάνω για τον Αξυπόλητο. Καλά τα λέει. Ηταν υπεύθυνος λέει και για τον ΘΗΣΕΑ. Επίσης ήταν και υπεύθυνος για τα σχολεία. Είδα επίσης σε κάποια εφημερίδα του Τζανή ότι κάποια σχολεία έχουν χαλασμένες πόρτες και γενικά δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ποιός ήταν υπεύθυνος να τα φτιάξει όλα αυτά; Δεν ήταν ο Αξυπόλητος; Γιατί δεν τα έφτιαξε. Ετσι καλά δούλεψε και για τον ΘΗΣΕΑ;
    Γιατί σε καίει έτσι η εφημερίδα; Εσένα που αγαπάς τόσο τον τόπο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανεπίσημα σταυρούς δεν μπορούμε να δώσουμε (αν μιλάτε σε μένα) και δεν τους έχουμε όλους ακόμα. Αλλά δεν βλέπω τι σχέση έχει αυτό. Όταν υπάρχει κακή διαχείριση των οικονομικών, όταν χρωστάει ο δήμος σε προμηθευτές, όταν τον έχουν «αδειάσει» η Φωτίου με τον Δήμαρχο (και δεν ξέρω ποιον άλλον) και έχουν πάρει τόσες αποφάσεις μόνοι, πως θέλετε να γίνουν τέτοιες επισκευές στα σχολεία; Αποκορύφωμα η αίτηση του Δημάρχου για παραίτηση του πατέρα μου από την επιτροπή παιδείας, στο δημοτικό συμβούλιο. Ο ΘΗΣΕΑΣ δεν έχει σχέση με τα σχολεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ ως ένας απλός δημότης Δραπετσώνας και τίποτα παραπάνω έχω να δηλώσω πως όλη αυτή η συζήτηση κάθε άλλο παρά βοηθάει στην προσπάθεια για ανάπτυξη της περιοχής.
    Βλέπω κάποιους ανώνυμους να κατηγορούν χωρίς αποδείξεις και χωρίς να έχουν το θάρρος να λένε το όνομα τους. Ακόμα βλέπω τον κύριο Αξυπόλυτο να προσπαθεί να αμυνθεί έναντι αυτής της επίθεσης λάσπης. Δεν ξέρω τι πραγματικά συμβαίνει και ποιος έχει δίκιο ή άδικο αλλά μόνο και μόνο το ότι ο κύριος Αξυπόλυτος βγαίνει ΕΠΩΝΥΜΑ κερδίζει την συμπάθεια μου (Όχι απαραίτητα και την ψήφο μου).Η ανώνυμη επίθεση χωρίς στοιχεία είναι τουλάχιστον άνανδρη και κουτοπόνηρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ευχαριστώ γι αυτό που λες. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι είμαι ο γιός του και δεν υπερασπίζομαι τα έργα του πατέρα μου αλλά την οικογένεια μου απέναντι σε λασπολόγους που κάνουν προσωπικές επιθέσεις και εξαπολύουν ύβρεις. Κάτι που με θίγει προσωπικά αλλά και σαν δημότη Δραπετσώνας γιατί θεωρώ ότι θίγουν και την νοημοσύνη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. θα ηθελα να παρατηρησω κατι.ο κυριος Τζανης μπορει να εδωσε μεροκαματο σε αλλοδαπους εξω απο τα εκλογικα,δεν το γνωριζω,ο κυριος Χρυσος ομως απειλησε υπαλληλους του δημου για να γινουν εκλογικοι αντιπροσωποι μεσα σε εκλογικα πραγμα παρανομο και καθολου εντιμο.τι εχουν να πουν γιαυτο?να το διαψευσουν παντως δεν γινεται γιατι εμαθα οτι θα κινηθουν νομικες διαδικασιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ιδιον του Τζανή οι νομικές διαδικασίες. Αμαν ρε παιδιά έχετε πάει σχεδόν όλο το δήμο Κερατσινίου στα δικαστήρια, το ίδιο και του δύο δημάρχους Μελά και Χρυσό. Εχετε προσλάβει και άνεργους δικηγόρους; (!!!!!)
    Ελπίζω πάντως να κάνει πράξη ο κ. Τζανής τις υποσχέσεις που δίνει στο Κερατσίνι και στη Δραπετσώνα ότι θα προσλάβει όλους τους άνεργους στο νέο δήμο. Ελπίζω να έχει τόσα χρήματα ώστε να μην κάνει σκουπίδι τα όνειρα των φτωχών αυτών ανθρώπων...
    Ξέρετε καμιά φορά οι ψεύτικες υποσχέσεις (που φαίνονται) και τα πολλά χρήματα (που και αυτά φαίνονται) μπορεί να γυρίσουν ενάντα... Οποιος έχει μυαλό ας το σκεφθεί. Ο κάθε δήμος δεν είναι επιχείρηση κανενός να κάθεται να υπόσχεται και να πληρώνει για μία εβδομάδα μεροκάματα σε ανέργουν για να τον βοηθούν...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Υπάρχουν αποδείξεις για όλα τα παραπάνω ή αερολογούμε; Γιατι χωρίς αποδείξεις ο καθένας μπορεί να πει κάτι για τον οποιονδήποτε !!! Δεν λέω πως δεν ισχύουν αλλά ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προτεινω ηρεμια και ψυχραιμια σε ολους, ο δημος ειναι ενας, τα προβληματα πολλα και το ευκολοτερο αλλα και πιο ανουσιο ειναι να προσπαθειτε να αποδειξετε και να υποδειξετε τον καταλληλοτερο δημαρχο οταν ο κοσμος εχει ηδη αποφανθει. 5000 περισσοτεροι ανθρωποι εμπιστευονται τον κ. Τζανη, χωρις να εχουν τρομοκρατηθει ή πιεστει απο κανεναν. Ειμαι απολυτος βεβαιος οτι σε 4 χρονια ολη αυτη η κουβεντα θα ειναι περιττη καθως θα εχουν καταλαβει ολοι οτι ο Λουκας ειναι ενας εξαιρετικα ικανος ανθρωπος με πολιτικο-ιδεολογικο προσανατολισμο (οχι κομματικο) και ο συνδυασμος του αρτια οργανωμενος και ακρως αποτελεσματικος. Υπομονη και σεβασμος στον κοσμο που ψηφισε...
    Στυλιανουδακης Μανωλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΚ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΑΞΥΠΟΛΥΤΕ,ΑΦΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ Κ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΠΩΝΥΜΑ.... ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΝΙΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΟΥ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ Κ ΑΝΑΝΔΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΑΝΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ.....
    Α)ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΑΦΙΣΕΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΒΑΖΕΙ ΜΙΑ ΔΗΘΕΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝΩ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ ΤΗΝ ΦΑΣΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ, ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ Κ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ????? ΤΥΧΑΙΟ.....ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!

    Β)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ...ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ?? ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΕΞΟΔΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΑΖΙ(Κ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ)
    Κ Γ)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ....ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΛΕΒΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΤΑΝ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ???
    ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 19 ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΑΣ??? ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΞΥΠΟΛΥΤΟΣ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ???? ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!!
    ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΕΠΩΝΥΜΑ Κ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ......ΟΤΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ Κ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑΝ ΤΩΡΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΜΑΝΩΛΗ!!!!!!!
    ΕΚΤΙΜΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ!! Ε Λ Ε Ο Σ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το τι γίνεται στο Κερατσίνι και τι κάνει ο κ. Τζανής προσωπικά δεν γνωρίζω και δεν θα απολογηθώ αντί άλλων. Δεν είπε κανένας κλέφτη τον Χρυσό, για κακή διαχείριση κατηγορείται, και γι αυτά υπάρχουν αποδείξεις. Για την αποχώρησή Αργύρη, Αξυπόλυτου, Βήκα, Καψετάκη, Νοδαράκη, σας παραπέμπω σε πρακτικά δημοτικών συμβουλίων για να δείτε ότι είναι καθαρά πολιτικά κριτήρια της διαφοροποίησης. Όσο για τον κ. Χρονόπουλο, ήρθε στον συνδυασμό πολύ αργότερα και υπήρχαν δημοκρατικές διαδικασίες που συμφώνησαν στην ενσωμάτωσή του. Κανένας δεν προχωράει μαζί του χέρι χέρι, είναι δύο διαφορετικοί υποψήφιοι, με διαφωνίες που συμφωνούν στο πρόσωπο του αρχηγού και στις πολιτικές αυτού και όχι του Χρονόπουλου. Αρκετά όμως έχουμε αναλωθεί σε αυτό το θέμα οι πολίτες κρίνουν. Θα παρακαλούσα να το λήξουμε εδώ μιας και περισσότερο διώχνει τον κόσμο από την κάλπη αυτό που κάνουμε τώρα παρά διευκολύνουμε στην αποσαφήνιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ηδη ο λαός αποφάσισε να μην είναι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ο κ. Αξυπόλητος, οπότε όλα ΟΚ. ΄Γιατί όπως διάβασα παραπάνω, τον κ. Αξυπόλητο τον άδειασε η κ. Φωτίου για τα σχολεία. Για τον ΘΗΣΕΑ που είχε τα πολλά λεφτά, τον άδειασε κανείς; ή τα έκανε όλα καλά μόνος του; Απ' ότι διαβάζω τα έκανε όλα καλά μόνος του!!! Αχ...όπου υπάρχουν χρήματα....
    Ακόμα ο λαός αποφάνθηκε ότι ο Χρονόπουλος δεν είναι τόσο ικανός, αφού ως δήμαρχος πολλών τετραετιών, δεν πέτυχε να είναι πρώτος σε σταυρούς, αλλά δεύτερος...
    Η "Αριστερά" τώρα τι θα κάνει; Θα παλέψει να βγει ο Χρονόπουλος έστω και δεύτερος; Τον Χρονόπουλο που χρόνια κατηγορούσαν και τον αποκαλούσαν με τα χειρότερα επίθετα; Αυτό θα είναι ΝΤΡΟΠΉ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΚΡΙΒΗ ΠΡΕΟΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΙΑ Ο ΤΖΑΝΗΣ;
    ΑΠΟ ΠΟΥ Ως ΠΟΥ; ΠΑΜΦΘΗΝΗ ΗΤΑΝ. ΜΟΝΟ ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΆ ΦΥΛΛΆΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΎ ΕΒΓΑΛΕ. ΟΙ ΦΩΤΟΜΑΚΕΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.
    ΕΣΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΊΣΤΗΚΕ ΣΩΣΤΑ (ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ) ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΗΣΕΑΣ. ΔΕΣ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ.
    Ο ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΓΗΚΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ. ΓΙΑΤΙ Ο "ΠΟΛΥΣ" ΧΑΣΚΑΣ ΤΙ ΒΓΗΚΕ; ΤΟ "ΠΟΥΛΕΝ" ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΜΑ ΤΙ ΒΓΗΚΕ;
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ. Ο ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΟΡΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ
    Ο ΤΖΑΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ. ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΤΕ. ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 6 ΜΗΝΟ. 80 ΜΗΠΩΣ; ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΜΗΠΩΣ 80 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΩΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ 2006;
    ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΤΖΑΝΗ ΠΑΣΟΚ. ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΚΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥ ΓΑΠ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΣΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΚΛΑΙΝΕ ΠΑΡΕΑ Ο ΓΑΠ ΚΙ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ MADE IN CHINA ΚΑΙ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΜΑΖΕΎΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΦΙΛΕ ΜΑΝΩΛΗ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΞΑΡΧΗΣ ΟΤΙ ΞΕΡΩ Κ ΕΚΤΙΜΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ Κ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ Κ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.......Κ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΕΝ ΤΩΝ ΕΣΩ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ Κ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΣ ΝΑ ΕΜΑΘΕ Κ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ......ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΑΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ???? ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ.....ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΑΝΗΣ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΩΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ (ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Κ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ)ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ Κ ΤΗΝ ΒΟΗΘΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Κ ΠΟΥ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΕΚΕΙ ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Κ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΙΤΗΣ!!! ΩΡΑΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΑΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΙΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΙΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΟΥ!!
    ΓΙΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΑΝΩΛΗ ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΣ Κ ΔΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΕΣΥ Κ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ Κ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ" ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΦΤΗΝΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΖΑΝΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΣΑ ΦΥΛΛΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΟΦΥΛΛΑΔΑ ΛΑΣΠΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΣΕΙ Κ ΤΙ ΚΟΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ.....ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ Ο ΤΖΑΝΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Κ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΔΑΜΕ (ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ Κ ΗΜΕΔΑΠΟΥΣ) ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΜΕ 80 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΕ ΣΠΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ "ΨΟΦΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΥ ΤΖΟΥΝΗ"......ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΑΜΠΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Κ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ........!!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΤΖΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Ο ΤΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΤΖΑΝΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΑΛΛΑ Η COSCO ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΤΖΑΝΗ.....!!!! ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙΣ....ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ OSAMA BIN LADEN Κ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ.....ΕΡΕ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Κ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ - ΤΣΙΡΙΔΗ - ΑΡΤΑΒΑΝΗ
    ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ΄΄ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ΄΄ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ (ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ)ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΟΛΟΙ.
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟΝ ΄΄ΘΕΙΟ΄΄ ΣΑΣ ΠΟΥ Ο ΤΖΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΑ ΝΑ ΣΤΑΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ.
    ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ Κας ΜΑΙΛΗ ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΤΖΑΝΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΛΕΓΗ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΑ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.
    ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΠΙΚΡΑ, ΟΜΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
    ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΗΠΩΣ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΛΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΧΡΥΣΟ;
    http://topikaneakeratsinioudrapetsonas.blogspot.com/
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ.
    ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ. ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ;
    EΦΑΓΕ ΚΑΛΑ Ο ΦΩΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΄΄ΘΕΙΟ΄΄ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΦΙΛΕ;
    ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ, ΤΣΙΜΕΝΤΟ, ΤΣΙΜΕΝΤΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΑΛΑ ΑΞΥΠΟΛΥΤΕ ΠΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΑΣΤΑ ΛΑΒΙΣΤΑ Κ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ.....!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΜΕΛΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ Ή ΜΟΝΟ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΔΙΑΝΙΩΣΑΡ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΧΧΧΧΧ ΒΡΕ ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ Κ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ (Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ)!!!!!
    ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΙΛΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΣΕΙΣ....ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΑΝΗ Κ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ.......ΓΙΑΥΤΟ ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ Κ ΡΩΤΑ ΚΑΝΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΩΤΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Ο ΤΖΑΝΗΣ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ......!!!
    ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΑ Κ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ,ΟΥΤΕ ΕΜΑΘΕΣ ΑΚΟΜΗ!!!
    ΑΑΑΑ Κ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ...Κ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κύριε Ελευθερίου με προσβάλετε υπαινισσόμενος ότι συνεχίζω να σχολιάζω ανώνυμα. Είπα ότι φοράω παντελόνια και ότι λέω το υπογράφω. Δεν υπερασπίζομαι κανέναν μα κανέναν άλλον, γιατί για να ισχυριστώ κάτι χρειάζομαι αποδείξεις τις οποίες δεν έχω και δεν με ενδιαφέρει να τον υπερασπιστώ. Αν με ξέρατε πραγματικά θα γνωρίζατε και τις αρχές μου. Γι αυτό θα έλεγα να διορθώσετε το ύφος σας και αν σέβεστε την οικογένεια μου να μιλάτε καλύτερα όπως σας μιλάω κι εγώ. Δεν νομίζω ότι με γνωρίζετε προσωπικά (εσείς και όλοι οι ανώνυμοι) για να μου μιλάτε με υποκοριστικά. Για άλλη μια φορά θα παρακαλέσω να λήξει το θέμα εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ενδιαφέρουσα η ανταλλαγή "πυρών"
    Αν έλειπαν τα ονοματεπώνυμα θα ήταν πολύ καλλίτερα.
    Ας τα λέτε με υπονοούμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. To κακό είναι ότι όλες οι υποσχέσεις του Τζανή θα βγουν από Δευτέρα... Τότε όμως ίσως να έχουμε χάσει όλοι!
    - Φυσικά είναι αλήθεια ότι ο κ. Τζανής έχει υποσχεθεί του κόσμου τις θέσεις σε ανθρώπους για να πάνε μαζί του.
    - Φυσικά είναι αλήθεια ότι υπάρχουν "μισθοφόροι" έξω από τα εκλογικά τμήματα. Το πόσο παίρνουν μας το είπε ο φίλος παραπάνω. 80 €!!!
    - Φυσικά είναι αλήθεια ότι ο κ. Τζανής χάλασε του κόσμου τα λεφτά, γιατί θέλει να γίνει δήμαρχος. Τώρα, το που τα βρήκε, δικό του θέμα και θα γίνει δικό μας αργότερα...
    - Φυσικά θα πρέπει να δημιουργήσει και εταιρεία δικηγόρων από τα πολλά δικαστήρια που κάνει σε διάφορους ανθρώπους. Μάλλον ο πρώτος που πίνει ληγμένα είναι ο ίδιος ο υποψήφιος Δήμαρχος!!!
    - Φυσικά η κα Μαϊλη εργάζεται σε φαρμακαποθήκη του κ. Τζανή.
    - Φυσικότατα έσπρωχνε δικούς του ανθρώπους και πολύ λογικά δεν ήθελε τον κ. Χρονόπουλο πρώτο! Τώρα εσείς πως δεν τα καταλάβατε... Τι να κάνουμε.
    - ΦΥΣΙΚΑ ακόμα ο κ. Τζανής εκτός από κάποιους που πίνουν μονίμως ληγμένα από το φαρμακείο του (π.χ. κάποιος Αντωνόπουλος στη Δραπετσώνα που είναι νομίζω μανάβης ή φέρεται ως μανάβης) έχει και υποψήφιους οι οποίοι είναι χρήσιμοι και άξιοι για το δήμο. Δυστυχώς όμως, αυτούς δεν τους προώθησε ο κ. Τζανής, γιατί στην ουσία δεν τους θέλει.
    - ΦΥΣΙΚΑ όλοι αυτοί οι άνθρωποι, οι άξιοι και καλοί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ψηφίσουν τον κ. Τζανή. Είναι μεγάλη ΝΤΡΟΠΗ για τον τόπο μας!!!
    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΤΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ; Ο ΦΤΩΧΟΣ ΤΖΑΝΗΣ; ΞΕΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΑΝΗ.
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΜΙΣΘΟ!!!
    ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ;
    ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΕΤΥΧΥΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γιατί οι Πόντιοι πάνε επτά επτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Για να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΦΥΣΙΚΆ Ο ΤΖΑΝΉΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΊ ΤΊΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑΝ
    ΦΥΣΙΚΆ ΌΛΟΙ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΆ ΤΜΉΜΑΤΑ ΉΤΑΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΊΩΝ ΕΚΤΌΣ ΜΕΡΙΚΏΝ ΜΕΛΏΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΉΣ ΠΑΡΆΤΑΞΗΣ.ΤΟ 80€ ΤΟ ΕΊΠΕ ΚΆΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΆΚΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΌ.
    ΦΥΣΙΚΆ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΉ ΕΚΣΤΡΑΤΕΊΑ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΈΡΩΣ ΦΤΗΝΉ. ΛΌΓΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΎ ΝΌΜΟΥ.
    ΦΥΣΙΚΆ ΟΙ ΠΕΡΙΒΌΗΤΕΣ ΜΗΝΎΣΕΙΣ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ (1) ΚΙ ΑΥΤΉ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΊΑ.
    ΦΥΣΙΚΆ Η ΜΑΪΛΗ ΕΡΓΆΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΎ ΓΝΩΣΤΉ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΏΝ.
    ΦΥΣΙΚΆ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΤΕ ΑΝ ΛΥΠΆΣΤΕ ΠΟΥ ΒΓΉΚΕ ΔΕΎΤΕΡΟΣ Ο ΧΡΟΝΌΠΟΥΛΟΣ.
    φΥΣΙΚΆ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΝΆΒΗΔΕΣ. ΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΆΠΟΙΟΣ ΑΝΤΩΝΌΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑΒΗΣ.
    ΚΑΙ ΕΠΊΣΗΣ:
    ΦΥΣΙΚΆ ΧΑΙΡΌΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΎΣ, ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΎΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΊ ΝΈΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ. ΕΣΕΙΣ;
    ΦΥΣΙΚΆ ΈΧΟΥΜΕ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΜΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΊΑΙΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΎ. ΕΣΕΊΣ;
    ΦΥΣΙΚΆ ΈΧΟΥΜΕ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΧΡΈΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΆΒΟΥΜΕ. ΕΣΕΊΣ;
    ΦΥΣΙΚΆ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΊΞΟΥΜΕ ΞΑΝΆ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΌ ΣΤΑΘΜΌ ΠΟΥ ΈΚΛΕΙΣΕ Ο ΧΡΥΣΌΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΊΝΟΥΝ ΛΕΦΤΆ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΆΝΕΙ ΣΩΡΗΔΌΝ ΤΟΥΣ 6 ΤΕΛΕΥΤΑΊΟΥΣ ΜΉΝΕΣ. 80 ΠΑΡΑΚΑΛΏ.
    ΦΥΣΙΚΆ ΈΧΟΥΜΕ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΎΠΑΡΚΤΟ ΈΡΓΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΎ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΏΝΑ.
    ΦΥΣΙΚΆ ΈΧΟΥΜΕ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΈΦΑΛΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΊΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΛΈΠΟΥΝ ΈΡΓΟ. ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΈΠΟΥΝ;
    ΦΥΣΙΚΆ ΈΧΟΥΜΕ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΎΠΟΠΤΗ ΣΙΩΠΉ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΎ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΟΝ ΚΊΝΔΥΝΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΊΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉΣ ΠΕΡΙΟΧΉΣ.
    ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΆΖΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. προς ανώνυμο φίλο ανεκδότων.
    Κρατάω το ανέκδοτο, το οποίο είναι πολύ καλό, για άλλη ανάρτηση αφιερωμένη ειδικά.
    Εδώ ήταν εκτός θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ (ΣΙΓΟΥΡΑ!!!) ΛΗΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΤΖΑΝΗ.
    ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΕΚΤΙΜΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΤΖΑΝΗ;
    ΠΩΣ ΕΚΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΙΚΡΗ) ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΕΟΣ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΘΕΙ; ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ!
    ΚΟΙΤΑΞΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΚΕΙ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ); ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑς ΣΤΟ ΣΕΛΕΠΙΤΣΑΡΙ;
    ΟΣΟ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΧΑΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΠΕΙΤΕ.
    ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΡΥΣΟΣ;
    ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ 19 ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ; (ΟΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ ΤΟΤΕ!!!!)
    ΦΥΣΙΚΑ Η ΜΑΪΛΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΤΖΑΝΗ. ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;
    ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ "ΕΣΠΡΩΧΝΕ" ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ. ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;
    ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ; ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ;
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΖΑΝΗ.
    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ.
    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΖΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ!!!
    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ.
    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΖΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΠΟΥ ΟΝΤΑΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ; ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ (ΜΑΝΑΒΗ). ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΛΕΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΕΚΕΊ ΣΤΟΥ ΧΡΥΣΟΎ ΛΈΤΕ ΤΟ ΑΣΤΟΊΟ ΜΕ ΤΑ ΛΗΓΜΈΝΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΡΔΊΖΕΣΤΕ ΣΤΑ ΓΈΛΙΑ. ΚΑΤΙ ΕΊΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΌ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΌΡΗΣΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΌ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΕΞΌΦΛΗΣΕ ΤΑ ΔΆΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΉΣΕΩΝ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΊΕΣ ΣΥΜΕΤΕΊΧΕ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΆΜΕ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΎΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΙΛΆΜΕ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΓΟ. ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΎΣ 80 ΜΙΛΆΜΕ ΕΝΩ ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΌ ΚΑΙ ΖΗΤΆ ΚΙΆΛΛΟ ΔΆΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΕΙ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΜΠΡΑΒΟ!!! ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ. ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΑΛΛΩΝ.
    ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ;
    ΕΠΙΜΕΝΩ!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΤΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ;
    ΠΟΥ "ΔΙΟΡΙΣΕ" ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 80; ΣΕ ΤΙ ΘΕΣΕΙΣ; ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ "ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ";
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ;
    ΟΜΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ...
    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ;
    ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ, ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟ ΛΑΛΟ ΚΑΝΕΛΛΟ, ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ... ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΜΙΣΘΟ... ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ, Ο ΚΑΚΑΟΜΟΙΡΗΣ! ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΑΣ... ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΝΩΝΥΜΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ.
    ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ, ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ.ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ, ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΧΡΥΣΟΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΣΥΝΑΛΑΣΣΕΤΑΙ. ΣΥΜΦΩΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΚΟΥΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ!!! ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ Η "ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 80 €". ΜΑΛΛΟΝ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ "2.000 €"... ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΠΟΣΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ;
    ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΕ Ο ΧΡΥΣΟΣ 4 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΛΑ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ;
    ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ;
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ
    ΧΑΣΚΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΘΑΦΤΗΚΑΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑΦΑ
    ΖΟΥΠΗΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΚΚΕ ΣΥΝ ΠΑΣΟΚ
    ΜΥΡΙΑΛΗ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΕΝ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ευχαριστούμε για την συνταγή, μένει για αργότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Εκτος απο λασπη ολοι σας εχετε να προσφερεται τιποτα αλλο στην ΠΟΛΗ σας ...βρε ουςτ απο δω ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή