Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010

εθιμικά....

Ο δήμαρχος Αργυρούπολης Δημήτρης Ευσταθιάδης δήλωσε ότι εθιμικά ο δήμος δε πλήρωνε το λογαριασμό του νερού τα τελευταία έξι χρόνια.
Μετά την κατάσχεση 2 τραπεζικών λογαριασμών του δήμου λόγω χρέους προς την ΕΥΔΑΠ, ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρω, ζήτησε να γίνει άρση της κατάσχεσης λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν να μην πληρωθούν οι εργαζόμενοι.


Συγκινητική η αγωνία του κ. Δημάρχου για την μισθοδοσία των εργαζομένων.
Άλλωστε γι αυτούς δεν πλήρωνε, εθιμικά, την ΕΥΔΑΠ.

Βέβαια δεν σκέφτηκε ότι αν, εθιμικά, δεν έπαιρνε τον μισθό του, και δεν έδινε τον μισθό του υπόλοιπου πολιτικού προσωπικού στο Δήμο του, θα είχε κάνει και αυξήσεις στους εργαζόμενους που τόσο πολύ αγαπά.

Επίσης θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα νέο έθιμο, για να αφήσει κι αυτός την σφραγίδα του στο Δήμο, κάτι σαν υστεροφημία, να μην πληρώνει δηλαδή κανέναν που του χρωστά ο Δήμος του και να μοιράζει τα λεφτά στους φτωχούς.
Εθιμικά μπορώ να πω, όλοι εμείς οι ψηφοφόροι είμαστε πολύ μαλάκες.

2 σχόλια:

 1. Εν τω μεταξύ, όπως διαβάζω στο blog 16χρονη πόλη του Κορυδαλλού, (http://16xronipoli.blogspot.com/2010/06/blog-post_23.html)
  και εκεί ο Δήμαρχος Κασιμάτης πήρε δάνειο 1.650.000 € πέρυσι τον Αύγουστο με αιτιολογία να πληρώσει την ΕΥΔΑΠ, αλλά δεν την πλήρωσε και τώρα η ΕΥΔΑΠ τους δέσμευσε τον τραπεζικό λογαριασμό μισθοδοσίας.
  Χρειαζόμαστε επειγόντως ένα βιβλίο με τα ήθη και έθιμα των Δημάρχων της πατρίδος μας, για να καταλάβουμε τι γίνεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ...Εθιμικά τελικώς, τα πάντα...
  Εθιμικά διορίζουν, εθιμικά υπερχρεώνουν, εθιμικά γίναν οι περισσότεροι ...αντιμνημονιακοί (νέο έθιμο αυτό αλλα ριζώνει στις καρδιές των απανταχού εθιμιτζήδων)και φυσικά... ΕΘΙΜΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (όχι τα ζώα, τα άλλα, τα "πάντα")...!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή