Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

...στο παγοδρόμιο.

Πήγα την κόρη μου στο παγοδρόμιο.

Είχα και περιέργεια να δω από κοντά το σκάνδαλο αδιαφάνειας του Τζανή, ήθελε και η μικρή να δοκιμάσει την τύχη της με τα παγοπέδιλα –δεν έχει και συχνά την ευκαιρία. Ένα παγοδρόμιο είναι μεγάλη υπόθεση.

Πήγα όμως διαβασμένος.

Και από τα μπλογκς που μας καλούσαν να σαμποτάρουμε το παγοδρόμιο επειδή είναι πανάκριβο και σε εποχές άγριας λιτότητας δεν πρέπει να δεχόμαστε υπηρεσίες που στοιχίζουν πάνω από –πόσο;

Και από τις ανακοινώσεις μέρους (καλός διαχωρισμός όπως τον διάβασα), μέρους της αντιπολίτευσης που κατακεραύνωνε τις αδιαφανείς διαδικασίες με τις οποίες παραδόθηκε η πλατεία Κύπρου στα λαμόγια επαγγελματίες που με πρόσχημα την διασκέδαση των παιδιών, πίνουν το αίμα των γονιών. Όταν δεν κοιτούν τα παιδιά.

Η κόρη μου και η φίλη της κατευχαριστήθηκαν την μια ώρα που πληρώσαμε στο παγοδρόμιο.

Στην αρχή με τρόμο και τσιρίδες γύρω-γύρω κρατώντας την κουπαστή. Αργότερα με ενθουσιασμό όταν απέκτησαν την ισορροπία τους και έκαναν μερικά μέτρα χωρίς να πέφτουν. Με αμήχανη ζήλια για τα πιο έμπειρα παιδιά που περνούσαν πλάι τους και έκαναν την κοφτή στροφή μπροστά τους για να σταματήσουν.

Πολύ όμορφη βραδιά.

Και παρατήρησα, ότι κανείς δεν μου ήπιε το αίμα.

Τι διάολο. Τόσο λάθος έκανε το μέρος της αντιπολίτευσης;

Γιατί δεν νομίζω η έξαψη και οι διαμαρτυρίες περί το σκάνδαλο να ήταν ο συνήθης από κεκτημένη ταχύτητα τρόπος που αντιμετωπίζουν κάθε ενέργεια της διοίκησης. Σοβαροί και μεγάλοι άνθρωποι είναι.

Τι διάολο.

Που κρύβεται τελικά η φάκα;

Στην θετική απόφαση της Επιτροπής ποιότητας Ζωής;

Στην θετική εισήγηση του Τμήματος Δημοτικών προσόδων;

Στις θετικές αντιδράσεις που είχαν οι μαθητές την ώρα της συνεδρίασης, που δήθεν τυχαία είχε εκείνη την ώρα ο Τζανής στο γραφείο του και τους έδινε συνέντευξη, και οι οποίοι παρέσυραν τα μέλη της Επιτροπής;

Δεν μπορεί. Κάτι παραπάνω ξέρει το μέρος της αντιπολίτευσης και δεν το μολογάει.

Μέχρι να το μολογήσει πάντως, πηγαίνετε άφοβα τα παιδιά σας στην πλατεία και αφήστε τα να χαρούν το παγοδρόμιο. Δεν θα κατηγορηθείτε για συνέργεια.

16 σχόλια:

  1. Μάνο άστους να γράφουν και να λένε ότι θέλουν οι Κουβαρομελαδοζούπηδες. Το πικρο ποτήρι που έγραψες σε άλλη ανάρτηση σου που θα πιει ο Μελάς, δεν θα είναι μόνο για 2,5 χρόνια. Θα είναι για 7,5 χρόνια. Τελευταία διακρίνω, ότι ο Τζανής μαθαίνει πλέον από τα λάθη του. Και αυτό θα είναι μοιραίο για καποιους παπατζηδες της αντιπολιτευσης που εχουν ρημαξει το Δήμο και έχουν το θράσος να μιλάνε για αδιαφάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΧΙΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΤΖΑΝΗ...ΣΤΟ ΚΕΡΑΣΕ Ο ΤΖΑΝΗΣ ΤΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ;;;ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ο ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ;;;;;ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΑΛΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ;ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕΣ;;;ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΝΟ ΣΕ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ...ΕΠΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ ΤΣΑ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗ ΔΕΗ ΤΑ LIDL ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ...ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROBANK;ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ;;ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΝ ΛΥΓΟΥΡΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΜΑΝΟ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟΥ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΜΕΛΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΣΤΑ BLOGS... ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΤΗΝ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ... ΒΛΑΚΑ, ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΙΣ ΦΑΠΑΣ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΜΕΛΑΣ ΞΑΝΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ, ΟΙ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΩΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΙΝΑΖ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΣΟΥ. ΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΩΤΗ.
    ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟ.
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.
    ΙΩΝΙΚΑΡΑ ΟΛΕ.
    ΕΛΛΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βλάκας τις φαπες θα τις φας απο Ιωνικους και Χρυσαυγιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΙΣ ΒΡΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΖΑΝΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΖΟΥΠΗ.
    ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Ο ΦΩΤΗΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.
    ΙΩΝΙΚΑΡΑ ΦΟΡ ΕΒΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με το συμπάθιο ρε παληκάρια.
    Αφού γνωρίζεστε μεταξύ σας, γιατί δεν τα λέτε στο τηλέφωνο, ή τουλάχιστον με το ονοματάκι σας, να ξέρουμε και μεις ποίος ομιλεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μας αρέσει να εχουμε φιλοθεαμων κοινό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ποιος θα πληρωσει το ρευμα;
    η δημαρ συμφωνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΟΙΡΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ 3000 ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΟΠΕΔΙΛΑ.
    Η ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ.
    ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. emeis den plironoyme diaflimiseis.poios pire braxiolaki?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΩΡΑ;;;Ή Ο ΚΛΟΟΥΝ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΦΙΕΣΤΗΚΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΗ;
    ΜΑΝΟ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΚΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΤΣΙΡΚΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟΝ ΚΛΟΟΥΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ..ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στο πλευρό των απόρων ο Δήμος Κερατσινίου

    Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί ο Δήμος Κερατσινίου, ο οποίος τις άγιες αυτές ημέρες στέκεται στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη ακόμα και από ένα πιάτο φαΐ.

    Αν και δεν συγκαταλέγεται στους πλούσιους δήμους, προσέφερε 400 δωροεπιταγές αξίας 40 ευρώ η καθεμία, για την αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, ενώ σήμερα προπαραμονή Χριστουγέννων, πρόκειται να μοιράσει τρόφιμα, φρούτα και λαχανικά στους άπορους δημότες, που συγκεντρώθηκαν με την ευγενική χορηγία της Πρωτοβάθμιας Επαγγελματικής Ένωσης Πωλητών Α΄ Λαϊκής Αγοράς Πειραιά.

    Την ημέρα των Χριστουγέννων, επίσης, ο Πειραϊκός Φαρμακευτικός Σύλλογος θα προσφέρει συσσίτιο σε 120 άπορους που θα μοιράσουν οι εθελοντές του δήμου.

    “Τα Χριστούγεννα για εμάς τους Έλληνες είναι μια μεγάλη οικογενειακή εορτή. Δυστυχώς κάποιοι συμπολίτες μας δεν έχουν αυτήν τη δυνατότητα λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων. Σε αυτούς είναι που πρέπει να δώσουμε, όσο πιο πολλή αγάπη μπορούμε. Για το λόγο αυτό προσπαθήσαμε να εξασφαλίσουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και να τα μοιράσουμε σε όλους εκείνους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη”, τόνισε ο δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, Λουκάς Τζανής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή