Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟ "ΑΒΑΤΟ" ΤΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ

"Οσμή σκανδάλου αποπνέει η παραχώρηση, άνευ αδείας, του χώρου των Λιπασμάτων σε ιδιωτικά συμφέροντα Ενώ το παλιό εργοστάσιο έκλεισε προκειμένου να γίνει ανάπλαση της περιοχής και ενώ μέχρι σήμερα απαγορεύεται αυστηρά στους πολίτες κάθε πρόσβαση, περιέργως τα φορτηγά ιδιωτικής εταιρείας μεταφορών έχουν τα τελευταία χρόνια το πράσινο φως να μπαινοβγαίνουν από την πύλη κάνοντας πάρκινγκ τον χώρο μπροστά σε ένα από διατηρητέα κτήρια των Λιπασμάτων, και συγκεκριμένα στο παλιό Γυαλάδικο. Οποιος προσεγγίσει την περιοχή από την πλευρά της θάλασσας διαπιστώνει ανεμπόδιστα την παρουσία των φορτηγών."

Ολόκληρο το άρθρο από την εφημερίδα Εν Πειραιει εδώ

Να προσθέσουμε μόνο ότι αυτή η ιστορία με την επαγγελματική χρήση μέρους της περιοχής λιπασμάτων έχει ξεκινήσει εδώ και 8-10 χρόνια και κανείς δεν γνωρίζει το αντικείμενο των εργασιών. Σίγουρα δεν έχουν σχέσει με την περιοχή. Πιο πολύ θυμίζει εκείνη την ιστορία με τον ΟΣΕ στον Ασπρόπυργο όπου η διοίκηση δήλωνε άγνοια για την ...ενοικίαση τεράστιων αποθηκών από ιδιωτικές εταιρείες.
Επίσης να διευκρινήσουμε ότι σε σχετική ερώτηση στο δημοτικό συμβούλιο χτες, ο δήμαρχος Λουκάς Τζανής απάντησε ότι δεν είναι στις προθέσεις του να αναθέσει σε "Διεθνή δικηγορικό οίκο τον φάκελο ΟΛΠ"
Εντάξει, τουλάχιστον από δικηγόρους έχουμε πολλούς και καλούς.

Οι φωτογραφίες είναι σχετικά πρόσφατες, του τελευταίου διμήνου.






2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ "ΧΩΜΑΤΕΡΗ" ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η "ΧΩΜΑΤΕΡΗ" ΑΥΤΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΤΕ, ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ .... ΜΗΠΩΣ Ο ΧΥΤΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε, αυτό είναι ψέμματα και το ξέρεις.
    Τα μπάζα τα έχω δείξει από το Σεπτέμβριο '10 http://drapetsona-manos.blogspot.com/2010/09/blog-post_16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή