Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Η Ευρώπη θα μας καταστρέψει

Κύριε Αλμούνια


Πρέπει να σας ενημερώσω, ότι ο Δήμος μας είναι ξακουστός για τα σουβλάκια του, και όχι μόνον.

Θα έχετε ακούσει και σεις το παλιό τραγούδι, «κάτω στον Περαία στου μπάρμπα Μηνά». Σε μας αναφέρεται.

Η Δραπετσώνα διατηρεί στο ακέραιο, όχι μόνο την υψηλή ποιότητα και αισθητική στα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης που διακινούνται, αλλά και τις χαμηλές τιμές που αρμόζουν σε περιοχή μεροκαματιάρηδων και προσφύγων.

$1 (τους διαχωρίζω διότι ο πρόσφυγας ενδεχομένως να μην είναι μεροκαματιάρης).

$ 2 (τους πρόσφυγες δεν διαχωρίζω, διότι οι παλαιοί μεν και τουρκόσποροι καλούμενοι, έχουν ενσωματωθεί, οι νεώτεροι δε, είναι άγνωστο το μέλλον τους)



Ας επανέλθω όμως μην σπαταλώ τον πολύτιμο χρόνο σας.

Μια βασική παράμετρος για την συγκράτηση των τιμών στον Δήμο μας μέσα σε συνθήκες σκληρού ανταγωνισμού, είναι η αποφυγή πληρωμής ενοικίου από τους ενοικιαστές δημοτικών καταστημάτων, και η πληρωμή ελαχίστου ενοικίου από τους υπολοίπους, συγκριτικά με τις τιμές της τοπικής αγοράς, η οποία ακολουθεί λίγο ως πολύ την παγκοσμιοποιημένη. Κάποιοι δε από όσους δεν στεγάζονται σε δημοτικά καταστήματα, ακλουθώντας κανόνες ελεύθερου (ως ασύδοτου) ανταγωνισμού, απλώς δεν δηλώνουν την εργασία τους ούτε στην Εφορία, ούτε στον Δήμο, ούτε σε κανέναν άλλον πούστη κατά την επικρατούσα ορολογία. Έτσι επέρχεται ισορροπία.



Η επιμονή σας προς την κυβέρνηση μας να επιστρέψει τα δανεικά, θα την αναγκάσει να ανατρέψει τον ήρεμο και ειρηνικό τρόπο ζωής μας, προς όφελος αγνώστων προς εμάς, κάτι το οποίον κρίνεται άδικο.

Σας παρακαλούμε να επανεξετάσετε τις πιέσεις σας, ή έστω να εξαιρέσετε την πόλη μας από τις υποχρεώσεις αυτές.

Απευθύνομαι εγώ προσωπικώς σε σας και σας ενημερώνω, πριν χρειαστεί να σας αντιμετωπίσουν δυναμικά οι πολιτικώς ανώτεροι και μαζικότεροι εμού, οι οποίοι σε τέτοια θέματα δεν αστειεύονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου