Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Κερατσινίου – Δραπετσώνας, καλεί τα μέλη και τους φίλους της, να ενισχύσουν τις προσπάθειες και τις δραστηριότητες του ανεξάρτητου αυτοδιοικητικού σχήματος Κίνηση Πολιτών «ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ» Κερατσινίου – Δραπετσώνας και το ψηφοδέλτιό του, με υποψήφιο Δήμαρχο το Λουκά Τζανή.

Το «ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ» και ο επικεφαλής του, με συνεχείς, επί μια ολόκληρη 4/ετία, παρεμβάσεις μέσα κι έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, προώθησαν αποφασιστικά ή έστω αγωνίστηκαν, για την επίλυση όχι λίγων τοπικών προβλημάτων.

Μετά τις δημοτικές εκλογές, με το «ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ» στην πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου και Δήμαρχο το Λουκά Τζανή, είμαστε βέβαιοι ότι τα προβλήματα αυτά και όσα άλλα προκύπτουν από τη σημερινή πρωτόγνωρη οικονομική, κοινωνική, ηθική, πολιτική και περιβαλλοντική κρίση, θα προωθηθούν ακόμη περισσότερο, για το καλό των ίδιων των πολιτών, της τοπικής μας κοινωνίας, του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, της Δραπετσώνας και του Κερατσινίου.

* Ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης (16/09/2010), της Δ.Α. Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

17/09/2010 Το Γραφείο Τύπου


4 σχόλια:

 1. ΑΠΛΑ ΝΤΡΟΠΗ!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ???? ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ???? ΑΠΛΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ..Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ντροπή για πιο πράγμα κυριε ανώνυμε;
  Η ανακοίνωση, αν την διαβάσεις, αιτιολογεί την στήριξη.
  Ο Κορυδαλλός τι έκανε; καταδίκασε τον Τζανή και δεν το μάθαμε;
  "Ο κύριος δήθεν ανεξάρτητος" συμβαίνει να είναι ο μόνος ανεξάρτητος.
  Και τελικά, είναι ντροπή να πετάς ανώνυμες ντροπές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ !!!! ΣΟΥ ΛΕΙΨΕ? ΤΟΝ ΕΠΙΘΥΜΗΣΕΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ '' ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ'' ΕΝΩ ΕΓΩ ΣΤΗΡΙΖΩ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΣΙΜΑΤΗ!ΘΑ ΣΤΑ ΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΑΜΑ ΘΕΣ ΕΠΩΝΥΜΑ!


  ''Αν υπάρχει περίπτωση να περιλαμβάνονται και στα ψηφοδέλτια σου, ίσως είναι καλλίτερα για τον ενοποιημένο Δήμο Δραπετσώνας Κερατσινίου, να μην εκλεγείς.
  Δεν θέλουμε επιστροφή σε πρακτικές που δεινοπαθήσαμε για να απαλλαγούμε και ο Καλλικράτης μας ξαναφέρνει από την πλαϊνή πόρτα.'' ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΛΑΛΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!

  ΕΛΠΙΖΩ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΜΑΣ ΠΟΛΗΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το ονοματάκι σου πρώτα ανώνυμε, το ονοματάκι σου. Να κρίνουν και όσοι διαβαζουνε αν αξίζει να παριστάνεις τον αντιεισαγγελία. (Την θέση του εισαγγελέα θα καταλάβει ο εκ Κερατσινίου αδέκαστος αν κρίνω από το γλύψιμο που του κάνετε)

  ΑπάντησηΔιαγραφή