Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

O "Γρηγόρης" δημοπρατείται



Μετά από δεκάδες χρόνια, το ομορφότερο καφενείο της Δραπετσώνας, θα ξανανοίξει.
Θα είναι καφενείο; θα είναι καφωδείο; θα είναι φαγάδικο; άγνωστο.
Πάντως δημοπρατείται.
Η σχετική διακήρυξη ενημερώνει:

Η ανώνυμη δημοτική εταιρεία «ΚΕΚ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΑΕ- ΑΕ ΟΤΑ» που εδρεύει στο Κερατσίνι [θέση Σελεπιτσαρι- Πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου] διακηρύσσει φανερή πλειοδοτική δημοπρασία σύμφωνα με την από 24-2-2012 απόφαση της Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της, για την εκμίσθωση του ακινήτου που βρίσκεται στην περιοχή Δραπετσώνας, του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, στη απόληξη της οδού Καζαντζάκη, βορειοανατολικά του όμορου κλειστού γυμναστηρίου Δραπετσώνας, επιφανείας 189 τ.μ. Το ακίνητο προσφέρεται σε μίσθωση διαρκείας 12 ετών, αποκλειστικά ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με χρήση καφετέρια , εστιατόριο, αναψυκτήριο, με τιμή πρώτης προσφοράς για το μηνιαίο μίσθωμα το ποσό των 8.000€υρώ πλέον χαρτοσήμου και σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στην με ημερομηνία 24-2-2012 κατάρτιση όρων διακήρυξης δημοπρασίας ακινήτου του Δ.Σ. της εταιρείας.

Στη Δημοπρασία μπορούν να συμμετάσχουν Φυσικά ή Νομικά πρόσωπα ή Κοινοπραξίες που αποδεδειγμένα δραστηριοποιούνται στην διαχείριση και εκμετάλλευση επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστίασης /καφετέρια /αναψυκτήριο)

Χρόνος διενέργειας της δημοπρασίας ορίζεται η 14η Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη του έτους 2012, και ώρα 12:00. Τόπος διενέργειας της δημοπρασίας ορίζεται η έδρα της εταιρείας στο Πάρκο Α. Παπανδρέου (Σελεπίτσαρι) του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας. Η δημοπρασία θα διενεργηθεί ενώπιον επιτροπής και θα γίνει με το σύστημα φανερής προφορικής πλειοδοσίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν το τεύχος της διακήρυξης από τα γραφεία στην έδρα της εταιρείας, πάρκο Α. Παπανδρέου [Σελεπίτσαρι], Κερατσίνι, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από ώρα 10:00 έως 14:00 και να διεξάγουν αυτοψία του περιγραφόμενου ακινήτου ώστε να ενημερωθούν ως προς όλους τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής στη δημοπρασία καθώς και για τους όρους, προϋποθέσεις, δεσμεύσεις και περιορισμούς της σύμβασης μισθώσεως.

Γίνεται μνεία και διακηρύσσεται ρητώς ότι η με ημερομηνία 24-2-2012 διακήρυξη διεξαγωγής δημοπρασίας και οι όροι που εμπεριέχει δεσμεύει απόλυτα τους ενδιαφερόμενους τους θεματιστές και υποψήφιους μισθωτές και τον υπερθεματιστή – μισθωτή.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ

9 σχόλια:

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΣΟΔΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ''Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ'' Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ''ΕΙΔΙΚΟΣ'' ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΔΕΗ ΑΝΙΨΙΑ, Η ''ΤΡΕΛΛΗ'' ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΚΑΙ Ο 2ος ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΚΕΚ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ''Με φόντο το "σκουπιδοεργοστάσιο"(;) που κατά καιρούς ο Δήμος Πειραιά θέλει να κατασκευάσει στην περιοχή του Σχιστού! οι Δήμοι Πειραιώς, Περάματος και ο δικός μας Κερατσινίου- Δραπετσώνας διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα: Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αστικών Στερεών Αποβλήτων στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012 στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (Καραολή & Δημητρίου 80) από τις 09:00 το πρωί.''
    ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η δημοπράτηση του Γρηγόρη, είναι μια πράξη καθαρή και το ζητούμενο ενοίκιο, αντάξιο της αξίας της τοποθεσίας. Δεν καταλαβαίνω όλη την συνομοσιολογία του πρώτου σχολίου.
    Βρίσκεται στα χέρια των πολιτών, μέσω των αντιπροσώπων τους και αξιοποιείται ως έσοδο. τι άλλη έννοια μπορεί να έχει "στα χέρια των πολιτών"; Ποιό άμεση; Όπως τώρα; που κάποιοι πολίτες το έγδυσαν; γιατί και οι λωποδύτες και οι μπουκαδόροι, στην μεγάλη τάξη των πολιτών ανήκουν.
    Αγαπητέ τρίτε, ανοίγεις ένα πραγματικά μεγάλο θέμα, για το οποίο σε σύντομο χρόνο θα κάνω ανάρτηση.
    Σε πληροφορώ, αν και δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω την ημερίδα, υπήρξε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα από τις πληροφορίες μου. και πάντως επιγραμματικά να πω, η προσωπική μου άποψη ξεκινά από την υποχρέωση καθενός να διαχειρίζεται τα σκουπίδια του.
    Αν μπορεί να υλοποιηθεί αυτό, είναι ένα κεφάλαιο που ακόμη δεν μπορώ να απαντήσω και γι αυτό δεν έχω κάνει την ανάρτηση.
    Έτσι κι αλλιώς, ο δήμος νομίζω πολύ καλά έκανε και συμμετείχε στην συζήτηση, γιατί τον ενδιαφέρει άμεσα και καλό είναι τέτοιες συζητήσεις να μην γίνονται εν απουσία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάνο για πες μας η Καραφέρη θα καλέσει στα εγκαίνια τον αρχηγό της το Ζούπη για να εκπροσωπήσει το Βενιζελικό ΠΑΣΟΚ;
    Α ρε λαμόγια ΔΗΜΑΡΟΙ ξύλο που σας αξίζει.
    Τουλάχιστον Μάνο εσύ είσαι ήσυχος γιατί ο δικός σου δεν πήγε να ψηφίσει στις εκλογές φάρσα.
    Ζούπη γερά ο ΜΠΕΝΥ είναι μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλές οι απόψεις για την ενοικίαση του χώρου που θα επιφέρει έσοδα στον Δήμο.Φτάνει και το νοίκι να είναι σε τέτοιο επίπεδο που θα φέρει σιγουριά στην επένδυση αλλά και χαμηλές τιμές σε μας τους πολίτες της Δραπετσώνας.Χρόνια τώρα το εκγαταλειμένο κτίριο μάζευε στην περιοχή κάθε καρυδιάς καρύδι.Θα πρέπει να γίνει διαγωνισμός με μικρότερο νοίκι από αυτό που διαβάσαμε.Να δοθούν εγγυήσεις για τις τιμές και την ποιότητα των προιόντων που θα μας πουλάει.Σοβαρός επιχειρηματίας να είναι και με διαφάνεια στον διαγωνισμό για να πετύχει και να μην έχει εχθρούς ο άνθρωπος που θα το πάρει.Ακούστηκαν και γραφτηκαν πολλά στο παρελθόν μακάρι να μην γίνουν λαμογιές.Ανοιχτός διαγωνισμός λοιπόν με πολλούς ενδιαφερόμενους όχι με ένα στημένο, όπως γινόταν μέχρι σήμερα.Συμφωνία για χαμηλές τιμές στις μέσες τιμές της πιάτσας από τώρα στο συμβόλαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ ανώνυμε σε πληροφορώ ότι ο Γρηγόρης ενοικιάστηκε.
    Το ενοίκιο είναι στις 6.000 ευρώ.
    Οι παρατηρήσεις σου πολύ σωστές, αλλά δεν γνωρίζω αν περιλαμβάνει οτιδήποτε από αυτές το συμβόλαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάτι μυρίζει τελικά στην ενοικίαση.Για ψάχτο Μάνο.Ακούστηκε ότι στο διαγωνισμό δεν παρουσιάστηκε ενδιαφερόμενος για να πέσει η τιμή.Στην αρχή διέδιδαν ότι υπάρχει κάποιος που θα δώσει πανω από 10.000 το μήνα.Αυτός είναι και ο λόγος που δεν παρουσιάστηκα ούτε να πάρω διακήρηξη.Μετά άρχισε να χαμηλώνει η τιμή.Όλα αυτά παράξενα μου φαίνονται.Πολύ παράξενο μου φαίνεται το γεγονός ότι ένα χρόνο αφού το αφησαν και το κατέστεψαν οι διάφοροι ,ήλθαν άρον -άρον και το δημοπράτησαν. Γιατί περίμεναν ένα χρόνο; http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/01/blog-post_3271.html.Στην αρχή το απαξίωσαν μετά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή