Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Καλή Νύχτα στα ρουσφέτια

Προτίμησα να φέρω εδώ το θέμα που ανάρτησε το blog δραπετσινι και αφού το διαβάσετε να δείτε το σχόλιο μου.


Απόπειρα να σταματήσει τον αγώνα των εργαζομένων στο Κολυμβητήριο

Με απειλές επιχείρησε χτες το πρωί να σταματήσει τον αγώνα των εργαζομένων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, ο δήμαρχος Κερατσινίου Λ. Τζανής. Μαζί με δημοτικούς του συμβούλους και στελέχη του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ (εκλέχτηκε με την επίσημη στήριξη του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοκρατικής Αριστεράς, αλλά και από πλειάδα στελεχών, βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ) πήγαν στο χώρο, έσπρωξαν και αποπειράθηκαν να χτυπήσουν εργαζόμενους, προσπαθώντας να σταματήσουν την κατάληψη και να συνεχίσουν τη λειτουργία του Κολυμβητηρίου. Μάλιστα, ο δήμαρχος απείλησε τους εργαζόμενους πως αν δεν αποδεχτούν την απόλυσή τους θα κλείσει ο ίδιος το Κολυμβητήριο.
Ο ίδιος δήμαρχος που προεκλογικά, εκμεταλλευόμενος την ανάγκη τους για εργασία και με σκοπό να τους αποσπάσει την ψήφο τους, τους υποσχόταν πως όλοι θα παραμείνουν κανονικά στη δουλειά τους και πως κανένας δε θα απολυθεί. Την απάντηση στη δημοτική αρχή την έδωσαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι καθώς με αποφασιστικότητα, και με σύνθημα «ή όλοι στη δουλειά ή κανένας», περιφρούρησαν την κινητοποίηση, συνέχισαν την κατάληψη και έκαναν σαφές ότι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους.
Οι εργαζόμενοι από την περασμένη Δευτέρα απέχουν από την εργασία τους και έχουν προχωρήσει σε κατάληψη του Κολυμβητηρίου, απαιτώντας την παραμονή στην εργασία των 13 συμβασιούχων που η σύμβασή τους έληξε τις προηγούμενες μέρες και τώρα η δημοτική αρχή τους πετάει στο δρόμο.
Ολοι δουλεύουν τέσσερα χρόνια με 7μηνες και 4μηνες συμβάσεις εργασίας και από την περασμένη Δευτέρα βρίσκονται σε κινητοποίηση, έχοντας στο πλευρό τους τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κερατσινίου - Δραπετσώνας, το ΠΑΜΕ, αλλά και τους μόνιμους εργαζόμενους του Κολυμβητηρίου. Τη συμπαράστασή τους στον αγώνα τους εξέφρασαν χτες και δάσκαλοι των Πολιτιστικών στη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού
Πηγή: Ριζοσπάστης



Πολύ βολικό λοιπόν να αναδημοσιεύεις την άποψη του Ριζοσπάστη για το πρόβλημα των συμβασιούχων στο κολυμβητήριο της πόλης.

Και ρίχνεις τα καρφιά σου στον Δήμαρχο και δεν έχεις ευθύνη για το περιεχόμενο. Κάθε πόδι και σε διαφορετική βάρκα κι ας κρίνουν οι κακοπροαίρετοι αν οι βάρκες είναι μια, δυο, οι τέσσερεις.

Μια που ο Ριζοσπάστης μας πληροφορεί λοιπόν μέσω του Δραπετσίνι για την «ανάλγητη» συμπεριφορά του Τζανή και των πολιτικών δυνάμεων που τον στηρίζουν, ας μπούμε στον κόπο μιας σύντομης απάντησης, για να γίνει καλλίτερα αντιληπτό, γιατί η ΔΗΜ.ΑΡ. στήριξε τον Λουκά Τζανή, και γιατί θα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να στηρίξει τον Πατίδη, εκλεκτό του ΚΚΕ.

Στο κολυμβητήριο εργάζονται μεταξύ των άλλων και 13 συμβασιούχοι των οποίων η σύμβαση έληξε στο τέλος του χρόνου.

Η λήξη της σύμβασης σημαίνει την αποχώρηση των συγκεκριμένων ατόμων από την συγκεκριμένη εργασία. Αν είναι απαραίτητη η εργασία τους, αν η αποχώρηση τους δημιουργεί πρόβλημα στην λειτουργία του κολυμβητηρίου, τότε πρέπει η δημοτική αρχή να κάνει αίτημα στον ΑΣΕΠ για την κάλυψη των θέσεων με μόνιμο προσωπικό, κι όχι να αρχίσει τα προσφιλή στον Ριζοσπάστη ρουσφέτια με την μέθοδο των συμβάσεων.

Φυσικά η προσφυγή στον ΑΣΕΠ και σε αντικειμενικά κριτήρια για την κάλυψη των θέσεων, ίσως να απομακρύνει οριστικά ορισμένα άτομα που έχουν μάθει με κομματικά και μόνο κριτήρια να επιβιώνουν εργασιακά εις βάρος ενός συνόλου που έχει ανάγκη να εργασθεί.

Ο Λουκάς Τζανής, και η ΔΗΜΑΡ, και ο ΣΥΝ και όλοι όσους καταγγέλλει μέσω του Δραπετσίνι ο Ριζοσπάστης, δεν έχουν καμιά όρεξη να μπλέξουν στον φαύλο κύκλο των ρουσφετολογικών προσλήψεων που τόσο πολύ βολεύει όχι μόνο πολιτικά πρόσωπα, αλλά και συνδικαλιστικά επίσης.

Καλή Νύχτα στα ρουσφέτια. Αυτό είναι στόχος.


32 σχόλια:

  1. Είναι μια τοπική είδηση, τίποτα παραπάνω!Ίσως μια "κακή" είδηση για τη Δημοτική αρχή! Δεν θα κριθεί από αυτό. Τέτοιου είδους αναρτήσεις βοηθούν για σωστότερες αποφάσεις, πρέπει να ακούγονται και οι αντίθετες φωνές...
    Τέτοιες ειδήσεις δυστυχώς θα έρθουν και άλλες! Όταν ασκείς εξουσία με κάποιους πρέπει να πας και κάποιους να αφήσεις!
    Πραγματικά δεν έχω καταλήξει που είναι το σωστό και που το λάθος για τους συμβασιούχους! Είναι εργαζόμενοι με οικογένειες, μιλάμε μαζί τους, είναι δίπλα μας!
    Μακάρι η Δημοτική αρχή να πάρει τις αποφάσεις εκείνες που θα λύσουν το πρόβλημα και θα δημιουργήσουν νέο παρόμοιο στο μέλλον!
    Ο Ριζοσπάστης πάντα έχει μια δική του "μοναδική" στάση υπέρ των εργαζομένων με την οποία δεν συμφωνώ άκριτα και πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (Λείπει ένα δεν από το προηγούμενο σχόλιο)
    Είναι μια τοπική είδηση, τίποτα παραπάνω!Ίσως μια "κακή" είδηση για τη Δημοτική αρχή! Δεν θα κριθεί από αυτό. Τέτοιου είδους αναρτήσεις βοηθούν για σωστότερες αποφάσεις, πρέπει να ακούγονται και οι αντίθετες φωνές...
    Τέτοιες ειδήσεις δυστυχώς θα έρθουν και άλλες! Όταν ασκείς εξουσία με κάποιους πρέπει να πας και κάποιους να αφήσεις!
    Πραγματικά δεν έχω καταλήξει που είναι το σωστό και που το λάθος για τους συμβασιούχους! Είναι εργαζόμενοι με οικογένειες, μιλάμε μαζί τους, είναι δίπλα μας!
    Μακάρι η Δημοτική αρχή να πάρει τις αποφάσεις εκείνες που θα λύσουν το πρόβλημα και δεν θα δημιουργήσουν νέο παρόμοιο στο μέλλον!
    Ο Ριζοσπάστης πάντα έχει μια δική του "μοναδική" στάση υπέρ των εργαζομένων με την οποία δεν συμφωνώ άκριτα και πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΚΚΕ απ' ότι φαίνεται έχει αναλάβει αυτόκλητα και εργολαβικά την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων... Σαφώς και συμφωνώ με τις περισσότερες από τις απόψεις του ΚΚΕ, για τον εργασιακό μεσαίωνα που μας οδηγεί το ΜΝΗΜΟΝΙΟ... Οι εργαζόμενοι δεν εχουν ούτε κόμμα, ούτε χρώμα... Γι' αυτό και θα πρέπει να πάψει να υφίσταται το καθεστώς ομηρία, της Δαπάνης και της παροχής υπηρεσιών... Αυτό αποφάσισε ο Δήμαρχος Κερατσινίου... Θα ζητήσει την πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ, μόνιμου προσωπικού, για να μην μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς ότι σκέφτεται ρουσφετολογικά...
    Όσο για το ΚΚΕ Κερατσινίου, νομίζω ότι πρώτα θα πρέπει να δει τα του οίκου του και μετά να το παίξει τιμητής όλων των καταστάσεων και "αυτόκλητος εξωραϊστής" όλων των "πεπραγμένων Μελά"... Ειδικά η για χρόνια σκιώδης αρχηγός της "Λαϊκής Συσπείρωσης" θα πρέπει να μας εξηγήσει, γιατί δεν τήρησε ακριβώς την ίδια στάση, ακριβώς πριν απο 4 χρόνια;
    Με απόλυτο σεβασμό στους αγώνες του ΚΚΕ, αλλά και στο πολύ μεγάλο ποσοστό που πήρε η Λαϊκή Συσπέιρωση με επικεφαλή ένα νέο άνθρωπο τον κ. Πατίδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα μεγάλο θέμα που μας διαφευγει είναι γιατι ο Κος Πατίδης, ενας νέος άνθρωπος εδωσε ψευδή στοιχεία για τα γεγονότα στο Ριζοσπάστη;
    Γιατί προπηλάκισε λεκτικά την κα Θωμάρεη;
    Γιατί επέτρεψε να επιτεθούν άτομα του Κ.Κ.Ε. σε συνεργάτες του Δημάρχου;
    Γιατί δεν υπάρχει καμμία αναφορά στο γεγονός οτι ΟΥΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ του δήμου αλλά εταιρείας της οποίας η σύμβαση εληξε και κανεις δεν μπορεί να αναγκάσει μια εταιρεία να πληρώνει προσωπικό για μια σύμβαση που δεν έχει.
    Γιατί εαν είναι τα γεγονότα όπως τα περιγραφει και ο Ριζοσπάστης το Σωματείο των εργαζομένων δεν καλύπτει την κατάληψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ΚΚΕ και ο Ριζοσπαστης έχουν μια συγκεκριμένη λογική, όσον αφορά την αντιμετώπιση τετοιου είδους καταστάσεων... Δεν μπορω να τους κατηγορήσω για ανακολουθία... Εχουν, συγκεκριμένη, σταθερή θέση απέναντι σε όλους, την οποία σέβομαι απόλυτα και εν μέρει ασπάζομαι... Ωστόσο το ΚΚΕ Κερατσινίου μέχρι πρόσφατα, (εξαιρώ τον Κύριο Μουρίκη, ενώ είναι πολύ νωρίς για να κρινω τον κ. Πατίδη)κι επί δημαρχείας Μελά, δεν είχε προβεί, σε ανάλογης έντασης ενέργειες... Υποθετικό ερώτημα... Αν ο Δήμαρχος αύριο το πρωι, προχωρουσε σε μη συννομη λύση και τους κράταγε, με οποιοδήποτε καθεστώς, πιστεύετε ότι δεν θα είχε κριτική; Ότι προσπαθεί να εξαγοράσει τις συνειδήσεις τους και ότι λειτουργεί ρουσφετολογικά; Οτι και να κάνει ο Δήμαρχος θα έχει κριτική... Όποτε ας κάνει το πιο σωστό για την πόλη... Όπως λέει πολύ εύστοχα ο Μάνος... ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ... ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΑΔΙΑΒΛΗΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΑΔΙΑΒΛΗΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ...ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ Ο Κ.ΤΖΑΝΗΣ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ..ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΝ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ 2.000 ΕΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ)2 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ,3 ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ, 1 ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΑΝΑ 20 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΩΡΑ..ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΕΙΧΕ 30 ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΚΡΑ...4 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ(2 ΑΝΑ ΒΑΡΔΙΕΣ) 2 ΝΑΥΑΓΩΣΩΣΤΡΙΕΣ (1 ΑΝΑ ΒΑΡΔΙΑ..ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΚΑΙ 2 ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ.. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΛΗΚΣΕΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3 ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΙΝΟ,ΗΤΑΝ 1 ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ,1 ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ,1 ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΡΙΑ,1 ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΚΑΙ 2 ΜΟΝΙΜΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΕΣ..ΟΚ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ..ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ...2 ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΑΝ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ 100 ΠΑΙΔΙΑ...ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ???ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ???ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ BLOGS Η ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ???ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ,ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ...ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ...ΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ...ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ?????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΛΗΓΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
    ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ.
    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ TELISVAS ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΨΕΥΔΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.
    ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΣΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ Α.ΜΕ.Α. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΩΡΟ.
    ΘΕΩΡΩ ΤΡΑΓΙΚΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΖΑΝΗ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ ΕΚΕΙ, ΔΩΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!

    BAΣΙΛΑΚΗ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο ΤΖΑΝΗΣ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΜΕ ΑΔΙΑΒΛΗΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ΚΚΕ αντιμετωπίζει σταθερά με καταστροφολογικό τρόπο τους άλλους.
    Δεν νομίζω ότι αυτή η "σταθερή" στάση αξίζει σεβασμού.
    Μια επιχείρηση απολύει προσωπικό είτε όταν είναι σε αδυναμία να καλύψει το κόστος, είτε όταν εισάγει τεχνολογία οπότε αυξάνει το κέρδος.
    Ένα από τα δυο ισχύει και για τις επιχειρήσεις του ΚΚΕ, κι αν πρόκειται για το πρώτο, ο αντιπερισπασμός με καταλήψεις στις άλλες επιχειρήσεις είναι πολύ φτηνός.
    Η ανάλυση των θέσεων εργασίας που κάνει ο ανώνυμος στις 9.40 είναι πολύ ενδιαφέρουσα, κι αν προκύπτει από κάποιο οργανόγραμμμα κολυμβητηρίου είναι και επιβεβλημένη.
    Όμως ο Τζανής δεν μπορούσε να προκυρύξει θέσεις εργασίας πριν τις 3/1 και δεν μπορούσε να έχει και πραγματική εικόνα της κατάστασης γιατί ήταν πλήρης η άρνηση ενημέρωσης από την διοίκηση Μελά.
    Πράγματι είναι σοβαρό το πρόβλημα πως λειτουργεί νόμιμα το κολυμβητήριο μέχρι την πρόσληψη προσωπικού.
    Καμιά πρόταση;
    Εγώ δεν έχω πρόχειρη.
    Πάντως η παραμονή των συμβασιούχων δεν μπορεί να γίνει, γιατί απλώς δεν μπορούν να πληρωθούν από κανένα κονδύλι του Δήμου.
    Στην κυριολεξία, μόνο σαν εθελοντές μπορούν να παραμείνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ας ξεκαθαρίσω κάτι ακόμη, μια που το είδα κάπου γραμμένο σαν παρατήρηση.
    Σε καμιά περίπτωση το αρνητικό μου σχόλιο για το Δραπετσίνι δεν αναφέρεται στο γιατί αναδημοσίευσε το ρεπορτάζ του Ριζοσπάστη.
    Φυσικά καλά έκανε.
    Θα το έκανα κι εγώ αν το μάθαινα με κάποιο τρόπο.
    Η παρατήρηση μου έγινε γιατί χωρίς να προστεθεί κανένα σχόλιο και χωρίς καμιά άλλη πληροφορία, έμοιαζε να αποδέχεται σαν αντικειμενικά και ρεαλιστικά τα σχόλια του Ριζοσπάστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΒΗΝΕΙΣ...
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ;;;;
    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΑ;;;
    ΠΩΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ ΤΟΤΕ;;;
    ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΟΥ...ΕΤΣΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΑΝΗ...
    ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ΜΑΝΟ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΕ...
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ Ο ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ;;;
    ΕΛΛΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν έχεις δίκιο ΕΛΛΗΝ.
    Δεν σβήνω ότι δεν με συμφέρει, αλλά ότι είναι άσχετο και προσβλητικό.
    Με την ευκαιρία, πια είναι η άποψη σου;
    Να συνεχιστεί το καθεστώς ομήρων - συμβασιούχων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όμως ο Τζανής δεν μπορούσε να προκυρύξει θέσεις εργασίας πριν τις 3/1 και δεν μπορούσε να έχει και πραγματική εικόνα της κατάστασης γιατί ήταν πλήρης η άρνηση ενημέρωσης από την διοίκηση Μελά.......Ο ΤΖΑΝΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΛΗΓΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ Α.Μ.Ε.Α ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΠΡΙΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΜΝΑ ΕΙΧΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ,ΟΠΟΤΕ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. NΑ κανω μια ερωτηση δηλαδή ο Τζανής όταν έλεγε στους συμβασιούχους οτι δε θα απολυθεί κανείς δεν ήξερε οτι οι προσλήψεις θα γίνονται μέσω ΑΣΕΠ και οτι πρέπει να τους απολύσει? Αυτό μέχρι και η γιαγιά μου το ξέρει πλέον..το ότι θέλει δήθεν να καταργήσει το ρουσφέτι ας τα πείτε αλλού ρε παιδιά δεν μπορεί να κανει διαφορετικά...δεν μπορεί να προσλάβει πλέον με άλλο τρόπο. Ο κος Βασιλάκης που λειτουργεί ως φερέφωνο του κου Τζανή θα μας πεί αν θα προσληφθεί με τον ίδιο τρόπο όπως γράφουν και οι παραπάνω?

    Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λετε μετα τον Δημο, ο Τζανης να κερδισει και το big brother?

    http://1.bp.blogspot.com/_fy5lNXfBvm8/TQ3jENONcbI/AAAAAAAASp4/yJZqpdA0XKM/s1600/ilias_foukakis%2Bagglika.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στο blog του κ. Βασιλάκη υπάρχει η ομιλία του κ. Τζανή απο τα Θεοφάνια
    http://stamparismata.blogspot.com/

    Στην ομιλία του σε ένα κομμάτι που θα το βρείτε εκεί μέσα ο Δήμαρχος ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΤΟΝΙΣΕ τα εξής.

    "ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΑΡΙΤΟΣ!
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΥ."

    Ολοι εσείς που τον υποστήριζετε πείτε του πρώτα να μην κάνει τέτοιες δηλώσεις αν δεν θέλει ΚΡΙΤΙΚΗ!!!!
    10 μέρες στην Δημαρχία και όλοι βλέπουν και ακούνε για το πόσο έχουν καβαλήσει το καλάμι εκει μέσα ΟΛΟΙ.

    Κριτική θα γίνεται και σε όποιον αρέσει.Μεχρι στιγμής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχουμε..!!!!

    Ο κόσμος σας ψήφισε για να λύσετε τα προβλήματα του και όχι για να αποκτήσετε θέσεις στο δημαρχείο. Ακούστε τον κόσμο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΩΣΤΟΣ Ο 5.13!!!
    ΑΚΟΥ ΜΑΝΟ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ...
    ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ;;;
    ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΤΗ ΔΕΠΑΚ;;ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΡΕ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΕ ΜΑΝΟ...ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ;;;;
    Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ;;;;ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ.....
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΜΑΝΟ..ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΑ;;;;ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΑΝΗ...ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Ή ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ;;;;;
    ΕΛΛΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΑΝΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕΛΑ ΣΤΗΝ ΔΕΑΔΗΚ;;;;
    Ο ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΑΔΗΚ.
    ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΡΕ ΜΑΝΟ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΕ;;;;
    Γ.Φ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παλικάρια, μου βάζετε ερωτήματα για το τι έγινε, που δεν ξέρω. Αλλά δεν έχει και σημασία. Μπορεί κάποιος να ψήφισε υπέρ κάποιων συμβάσεων. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι συμβασιούχοι θα μετατραπούν σε μόνιμους ή αορίστου χρόνου εργαζόμενους. Έτσι δεν είναι;
    Με ρωτάτε για την ανηψιά του Μελά. Δεν την ξέρω την κοπέλα, ούτε ξέρω τι σύμβαση έχει, ούτε πότε λήγει.
    Για να μαι ειλικρινής, το μόνο που έχω ακούσει είναι ότι πρόκειται για εξαιρετική εργαζόμενη.
    Και το μόνο που ξέρω γι αυτήν, και ίσως δεν ξέρετε εσείς, είναι ότι έχω διαβάσει σε σοβαρούς ενημερωτικούς ιστότοπους μια μελέτη της για την οργάνωση πολιτιστικών υπηρεσιών της αυτοδιοίκησης.
    Δεν έχω καταλάβει ακριβώς το ζητούμενο.
    Ζητάτε να απολυθεί;
    Η κριτική είναι επιβεβλημένη.
    Αρκεί να μην είναι στον αέρα.
    Λέει κάποιος, "10 μέρες στο Δήμο και καβάλησαν το καλάμι"
    Ποιός το καβάλησε, και τι έκανε που τον χαρακτηρίζει καβαλημένο.
    Πιστεύω ότι αν υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες, σε εύλογο χρόνο που να αποδεικνύονται, ο Δήμαρχος θα αντικαταστήσει τον καβαλημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έστω και με μαγάλη καθυστέρηση, έμαθα βγήκε ένα δελτίο τύπου του Δήμου που εξηγεί τα πράγματα.
    Μόλις έρθει στα χέρια μου θα το αναρτήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ!!! ΕΣΕΙΣ ΖΗΤΑΓΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ Η' ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΑΠΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΡΑΒΟΥΣΕΣ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΤΟΥ ΤΖΑΝΗ ΟΤΑΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΣΥΡΕ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είπα ότι δεν ξέρω τις διαδικασίες πρόσληψης και παραμονής της.
    Είπα τι γνωρίζω σήμερα γι αυτήν.
    Αν οι διαδικασίες πρόσληψης, όταν έγιναν, δεν ήταν κανονικές καλώς ξεσήκωσε τον κόσμο ο Τζανής.
    Εκ των υστέρων απέδειξε η κοπέλα, υποθέτω, την αξία της.
    Και αφού την απέδειξε, ακούτε ακόμη κανέναν να την κατηγορεί;
    Ίσως μόνο ο θείος της θα μπορούσε να την κατηγορεί γιατι ως ικανή, του χαλά το DNA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΘΟΛΑ ΣΥΝΝΟΜΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ! ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΕΙ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΗΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΑ ΙΚΑΝΗ ΑΝΗΨΙΑ! ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ! ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΓΑΠΟΝΤΙΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΖΕΤΕ ΣΕ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ! ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΠΙΣΗΣ ΡΕ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ ΜΑΝΟ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΝΟΜΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΤΖΑΝΗΣ,, Ε ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΝΟΜΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΩΡΑ ΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙ! ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ ΒΡΕ ΠΑΓΑΠΟΝΤΗΔΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Για να ξεκαθαρίζουμε, δεν ακούς τους συνεργάτες (πληθυντικός) του Δήμαρχου. Εμένα προσωπικά ακούς.
    Τώρα αν κάποιοι είχαν διασύρει όπως λες και την ίδια και την υπόληψη της, τι να σου πω. Δεν γνωρίζω.
    Με την ευκαιρία. Ο όρος θολοκουλτουριάρης. Έχεις την πνευματική ικανότητα να τον αναλύσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΡΕ ΜΑΝΟ ΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΙΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
    ΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ Η ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΗ;;;
    ΠΩΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ ΡΕ;;;
    ΔΟΘΗΚΑΝ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΕΛΛΩΣΕ;;;;;
    ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Ο ΤΖΑΝΗΣ;
    ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΑ....ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ;;;ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΜΠΡΗ....ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΟ ΥΦΟΣ...
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΙΧΥΕΙ ΤΟ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΙΔΗ;;;;
    ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ....
    Υ.Γ.Ο ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΔΙΑΝΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΜΑΝΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΙΤΙΚΗ...
    ΕΛΛΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΜΑΝΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΠΩΣ Ο "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ" Ο ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ
    Γ.Φ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανακοίνωση από Κ.Ο. Κερατσινίου – Δραπετσώνας του ΚΚΕ
    ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
    Σε συνθήκες καπιταλιστικής κρίσης που η ανεργία και η φτώχεια τσακίζουν κάθε εργατικό – λαϊκό σπίτι, οι εκπρόσωποι των μονοπωλίων και των κομμάτων της πλουτοκρατίας στην τοπική διοίκηση δείχνουν τα δόντια τους στους συμβασιούχους εργαζόμενους των δήμων.
    Δεκάδες συμβασιούχοι στους δήμους του Πειραιά πετιούνται στο δρόμο, έτσι και στο δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας. Όμηροι στην κυριολεξία των δημάρχων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που υπόσχονταν καμία απόλυση. Συμπαραστεκόμαστε ενεργά στον αγώνα των απολυμένων συμβασιούχων στο κολυμβητήριο του Κερατσινίου.
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ
    Ο πολυήμερος αγώνας τους, μαζί με τους μόνιμους συναδέλφους τους, τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ που τους στηρίζουν και τους εκλεγμένους κομμουνιστές δημοτικούς συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι πολύ σημαντικός. Η επιμονή τους στο δικαίωμα για μόνιμη και σταθερή δουλειά, η ενότητα τους που εκφράζεται με το σύνθημα «ή όλοι στη δουλειά ή δεν υποχωρούμε» είναι παρακαταθήκη.
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ κ. ΤΖΑΝΗ
    ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η Δ.Α.
    ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ
    Καταγγέλλουμε την προσπάθειά του να τραμπουκίσει ενάντια στους απολυμένους συμβασιούχους με καμιά τριανταριά δημοτικούς συμβούλους και λοιπούς παρατρεχάμενους, με πρωτοπαλίκαρα γνωστά μέλη του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΝ στον Πειραιά, αλλά και να εκβιάσει τους εργαζόμενους, ότι εάν δεν αποδεχτούν να απολυθούν, θα κλείσει ο ίδιος το κολυμβητήριο. Τέτοιο μίσος απέναντι σε ανθρώπους που ζητούν τη δουλειά τους.
    Όσο για τον αντιΚΚΕ και αντιΠΑΜΕ κατήφορο τους, τέτοιοι είναι και δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Αυτό που τους ενώνει είναι η προσήλωση τους στις αρχές της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και το τσάκισμα κάθε λαϊκής κατάκτησης.
    Πέφτουν οι μάσκες όμως και για τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ που στήριξε και επίσημα τον κ. Τζανή. Να τον χαίρετε και ο κ. Τσίπρας που πανηγύριζε για την εκλογή του. Τέτοια λύσσα να πεταχτούν 11 άνθρωποι στο δρόμο, πράγματι χρήζουν συγχαρητηρίων για τους υπερασπιστές του ανθρώπινου καπιταλισμού. Αυτή όμως είναι η αποστολή τους, να θολώσουν τα νερά, να υπερασπίζονται την καπιταλιστική βαρβαρότητα και φυσικά ο αντικομμουνισμός.

    Προειδοποιούμε τους εργαζόμενους και όλο το λαό…
    Με την εφαρμογή του «Καλλικράτη» η επίθεση θα οξυνθεί.Έρχεται συρρίκνωση και ιδιωτικοποίηση των όποιων κοινωνικών υπηρεσιών έχουν απομείνει και το πέταγμα δεκάδων συμβασιούχων στην ανεργία.
    Καλούμε όλο το λαό της περιοχής σε οργάνωση και αντίσταση στην πολιτική των μονοπωλίων – Ε.Ε. – κυβέρνησης που τσακίζουν τη ζωή μας.
    Ενίσχυση των ταξικών σωματείων, του ΠΑΜΕ, Επιτροπές Αγώνα σε όλες τις γειτονιές για να βάλουμε εμπόδια στην αντιλαϊκή επίθεση.
    Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους που αγωνίζονται να μη χάσουν τη δουλειά τους, σε κάθε αυτοαπασχολούμενο και μικρό ΕΒΕ που τον απειλεί λουκέτο, σε κάθε άνεργο.
    Τώρα να περάσουμε στην αντεπίθεση για έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης υπέρ του λαού, για Λαϊκή Εξουσία και Λαϊκή Οικονομία που να ικανοποιεί τις δικές μας ανάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σημειώνω τις 2 πρώτες σοβαρές καταγγελίες για τους καβαλημένους:
    "ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΜΠΡΗ....ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΟ ΥΦΟΣ..."
    όσο για το "θολοκουλτουριάρης"... δεν είμαι διανοούμενος, άρα δεν μπορώ να είμαι γιαλατζί, άρα δεν είμαι θολοκουλτουριάρης. Πάει κι αυτό.
    Υ.Γ. με την ανακοίνωση του ΚΚΕ υποθέτω όλοι συμφωνείτε.
    Κρυφοκουκουέδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή