Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

δελτίο τύπου της Δ. Αρχής για το κολυμβητήριο

Εκδόθηκε το δελτίο τύπου, που εξηγεί πως έχουν τα πράγματα με την κατάληψη του κολυμβητηρίου
Η καθυστέρηση έκδοσης οφείλεται σε προβλήματα "μονταρίσματος" του γραφείου τύπου, μιας και έχει 10 μόλις μέρες ζωής.
Στο μέλλον δεν θα είμαστε επιεικείς.

Υ.Γ.
Αυτό που ανάρτησα, πράγματι δεν ήταν το Δελτίο τύπου.
Το Δ.Τ. είναι το πιο κάτω.
Θα διευκρινήσω τι ακριβώς έγινε και θα σας ενημερώσω.
Είπαμε. Δέκα μέρες έχουν περάσει μόνο.

Σχετικά με το κλείσιμο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Κερατσινίου οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την πραγματικότητα, την οποία παραποιούν, γνωστοί νεόκοποι «εργατοπατέρες» του συνδικαλιστικού χώρου.
Ουδέποτε η νέα Δημοτική Αρχή απέλυσε εργαζομένους από το Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης. Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι –συμβασιούχοι, εργάζονταν με σύμβαση ορισμένου χρόνου στην ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ Α.Ε. και την ΔΗΚΕΠΑΚ. Οι συμβάσεις τους ολοκληρώθηκαν και λύθηκαν αυτοδικαίως στις 31-12-2010. Την ίδια ημερομηνία επίσης έληξε η σύμβαση που είχε συνάψει ο Δήμος με την ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ Α.Ε., οπότε δεν υπήρχε σύννομη δυνατότητα, ανανέωσης των συγκεκριμένων συμβάσεων.
Η νέα Δημοτική Αρχή συμμερίζεται απόλυτα την αγωνία, όλων όσων οι νέες βάρβαρες οικονομικές συνθήκες ωθούν στην ανεργία και την εξαθλίωση.
Το απέδειξε ήδη, καθώς το 85% των συμβασιούχων που εργάζονταν στον Δήμο και έληξαν οι συμβάσεις τους, έχουν ήδη με ενέργειες της νέας Δημοτικής αρχής παραμείνει στις θέσεις τους.

Η κατάληψη όμως και το κλείσιμο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, μια πρακτική που εμποδίζει εκατοντάδες ανθρώπους να αθληθούν και δεκάδες ΑΜΕΑ να κάνουν την αναγκαία θεραπεία τους, είναι μια απαράδεκτη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά, όταν μάλιστα γίνεται μια μέρα ΜΟΝΟ από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής αρχής.
Κι εδώ προκύπτουν μερικά αναπάντητα ερωτήματα.
-Πριν 4 χρόνια η προηγούμενη Δημοτική αρχή «ΑΠΕΛΥΣΕ» όλους τους συμβασιούχους εργαζόμενους στο Κολυμβητήριο και προσέλαβε τους «δικούς της». Τότε δεν «άνοιξε ρουθούνι». ΓΙΑΤΙ;
-Αυτοί που απολύθηκαν τότε δεν ήταν εργαζόμενοι; Δεν είχαν δικαιώματα;
-Ποιους ενοχλεί η προσπάθεια της νέας Δημοτικής Αρχής να παραμείνουν οι εργαζόμενοι, με νόμιμο τρόπο και να μείνει ανοιχτό το Κολυμβητήριο;
-Πόσο ηθικό είναι άραγε να στερούν κάποιοι την άθληση και την υγεία από εκατοντάδες παιδιά και ΑΜΕΑ;
-Η τυφλή αντιπολίτευση «κάποιων», εναντίον της νέας Δημοτικής αρχής, πόσο βοηθούν τελικά τον εργαζόμενο; Μήπως είναι απλώς αποτέλεσμα μικροκομματικών συμφερόντων;
Η νέα Δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να λειτουργήσει ΑΜΕΣΑ το Κολυμβητήριο. Ήδη γίνονται ενέργειες για μετάταξη εργαζομένων από άλλες υπηρεσίες του Δήμου στο Κολυμβητήριο, ώστε να λειτουργήσει άμεσα.
Παράλληλα προκηρύσσεται μέσω ΑΣΕΠ, ο διαγωνισμός για την κάλυψη των θέσεων αυτών.

Οι εκατοντάδες οικογένειες που εξυπηρετούνται στο χώρο του Κολυμβητηρίου δεν θα πρέπει να έχουν καμία ανησυχία. Το Κολυμβητήριο θα λειτουργήσει ΑΜΕΣΑ.
Η νέα Δημοτική Αρχή είναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ να υλοποιήσει τους στόχους και τα οράματα της κόντρα σε κάθε εμπόδιο.

9 σχόλια:

 1. ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΠΟΥ ΛΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΚΟΡΟΙ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ;

  ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ.

  ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ, ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ) ΞΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΑΝ.

  ΠΡΩΤΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

  ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ Μ...... ΓΙΑ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ.

  ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ GOLDEN BOYS ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΝΑ 5ΩΡΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φιλότιμη η προσπάθεια και οι δικαιολογίες, αλλά το δελτίο τύπου που δημοσιεύετε είναι της Δημοτικής Κίνησης "Καλημέρα Κερατσίνι" που έχει γραφείο τύπου εδώ και πολλά χρόνια. Το δελτίο τύπου του δήμου, αν ισχύει τελικά είναι δημοσιευμένο στο Σταμπα. Τα Δελτία τύπου του Δήμου πρέπει να έχουν το λογότυπο του Δήμου και να δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του! Έτσι κάνουν όλοι οι Δήμοι.
  Έτσι όλοι έχουν ανακοινώσει και τους αντιδημάρχους, μόνο εδώ ανακοινώθηκαν στα "θεοφάνεια"... Εσείς που τους γνωρίζετε βάλτε τους λίγο χέρι, δεν άρχισαν τα δύσκολα, σε λίγο τα σχολεία και τα καπή θα θέλουν πετρέλαιο, οι υπάλληλοι μισθούς...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δηλαδή για να καταλάβω έχουν βγει 2 Δελτία Τύπου;
  Ή τελικά είναι 3;
  ΕΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΣΤΑ ΣΤΑΜΠΑΡΙΣΜΑΤΑ
  ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
  ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;

  τελικα μέσα σε 11 ημέρες καταφέρανε να τα κάνετε όλα μπουρδέλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Ο ΜΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ... ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΧΤΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΑΦΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΝΗΠΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (20 MAIL ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ), ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΤΥΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ), ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΕΜΠΟΔΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΗΔΗ 7 ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΛΑΒΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ, ΕΝΩ ΤΟ ΑΠΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΩΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΑ. ΜΑΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΑΒΕΣ.
  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ''...κλείσιμο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Κερατσινίου οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την πραγματικότητα, την οποία παραποιούν, γνωστοί νεόκοποι «εργατοπατέρες» του συνδικαλιστικού χώρου γιατί τότε δεν άνοιξε ρουθούνι???''ειλικρινά πάντως λυπάμαι αυτό δεν ειναι δελτίο τύπου ενός δήμου...μάλλον ο κύριος ο οποίος τα συντάσσει είναι για την εφημερίδα espresso!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Η θεση του Τζανη ειναι υπερ της προσληψης μονιμου προσωπικου στο κολυμβητηριο μεσω ΑΣΕΠ. Πολυ σωστη θεση και θα ελεγα οτι ουδεις διαφωνει με αυτο. Ωστοσο εφοσον ο κανονας 1 προσληψη για καθε 5 συνταξιοδοτησεις τηρειται απαρεγκλιτα εδω και μηνες. Ερωτω: Πως ειναι δυνατον να παρακαμφθει αυτη η νορμα ωστε στο κολυμβητηριο να προσληφθει μονιμο προσωπικο οπως διαδιδει ο Τζανης?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ "ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ" ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΖΑΝΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 39% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΞΕΧΑΣΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

  ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ 13 ΗΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟ.
  ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΘΛΗΘΟΥΝ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΕΩΣ ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΟΙ.ΡΩΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.
  ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ
  ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ.ΟΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ,ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.
  ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΛΥΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΝΩ Η ΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.
  ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ(ΑΜΕΑ) ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ!
  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Η Α.Ε ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ Η ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΕΣ!
  ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ!
  ΜΑΛΛΟΝ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΕΡΝΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΖΑΝΗ.
  ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΘΗΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ Η ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ?

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΗΜΕΡΕΣ(ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟ 2011) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΚΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ Ο ΚΥΡ-ΜΗΤΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΥΤΕ ΚΥΡ-ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ.
  ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
  ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ? ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ?? Η ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΩΜΑΚΙ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ?
  Η ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΗΣ ΝΔ(ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ Δ.ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ) Η ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?
  ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ...
  ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΑΝΗΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΛΠ,ΟΛΠ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΤΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ,"ΕΡΓΑ" ΠΑΣΟΚ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΑΝΗΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
  ΜΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΗΔΗ...ΠΑΛΙ ?
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ?
  ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ?

  ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΥΤΩΝ(ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

  ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΣΑΣ!

  ΤΕΛΙΚΑ Η "ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ" ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΝΗΚΕ?
  ΕΛΛΗΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ESSPRESSO ΕΙΧΕ Ο κ. ΜΕΛΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ... ΟΠΟΤΕ ΒΛΑΚΑ Φ.... ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΑ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή