Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

το mellon του, σταμάτησε στο παρελθόν



Το mellon.gr είναι ένα επαγγελματικό ειδησιογραφικό ιστολόγιο του Πειραιά με μια αναγνωσιμότητα (1.000.126/6.878) λίγο κατώτερη από αυτήν του δικού μου μπλογκ (961.4190/6.610) σύμφωνα με το alexa.com
Έχει βαλθεί από τον «μακρινό» Πειραιά, να μας πείσει πόσο καλός και αγωνιστής είναι ο δήμαρχος μας, γιατί ομολογουμένως αδυνατούμε να το αντιληφθούμε ιδίαις δυνάμεις.
Επι πλέον, έχει βαλθεί να μας πείσει ότι οι αντίπαλοι του δημάρχου μας προϋπήρξαν λαμόγια, γι αυτό καλά θα κάνουμε να τον έχουμε σαν τα μάτια μας.
Αλλά σήμερα βλέπω, ανέλαβε κι άλλο βάρος.
Να μας εμπεδώσει τις, υψηλής πολιτικής ανάλυσης, απόψεις της διοίκησης του δήμου μας, για τα καθήκοντα των βουλευτών της περιφέρειας μας.
Ναι, ναι, οι βουλευτές της Β Πειραιά, πλην μιας, δεν κάνουν καλά την δουλειά τους. Νομίζω από τα συμφραζόμενα και από τους υπόλοιπους 292 πλην ενός, επίσης δεν κάνουν καλά την δουλειά τους.
Γιατί τους είπε ο Τζανής ότι τους θέλει στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που κάλεσε για να διατρανώσει την αδυναμία του να πληρώσει τον λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ, κι αυτοί τον αγνόησαν, πήγαν στην Βουλή ή δεν ξέρω εγώ που, πάντως δεν ήρθαν.
Δεν υπάρχει δικαιολογία. Το λέει καθαρά ο δήμαρχος.
«…θα συμφωνούν με τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις της νέας διοίκησης της ΕΥΔΑΠ…» και «…η ευαισθησία των βουλευτών της περιοχής μας, για τα θέματα που αφορούν την πολύπαθη Β' Πειραιά, είναι «αλά κάρτ» και περιορίζεται χρονικά την προεκλογική περίοδο…»
Λόγια εθνάρχη, δεν μπορώ να πω. Υποκλίνομαι.
Δεν λέω ότι καλά έκαναν που δεν ήρθαν οι βουλευτές, αλλά βάσιμα υποθέτω ότι το αιφνίδιο της πρόσκλησης θα τους βρήκε όλους με ειλημμένες υποχρεώσεις. Και πάει πολύ να τους «εγκαλεί» ένας δήμαρχος που το μόνο που μπορεί να επιδείξει είναι η πλήρης και απόλυτη αποτυχία όχι μόνο στην διοίκηση του δήμου, αλλά ακόμη και στην συνοχή της παράταξης του.
Και να το δούμε κι αλλιώς.
Κατέκτησε την συμπαράσταση των βουλευτών στο θέμα της αποθήκευσης τοξικών αποβλήτων στο λιμάνι και τι την έκανε; Συμμετείχε στην αποτροπή της απόρριψης του αιτήματος από την περιφέρεια παρατείνοντας την αβεβαιότητα όλων των κατοίκων.
Είχε την συμπαράσταση των βουλευτών στο θέμα της «πολιτιστικής ακτής» του ΟΛΠ και της ανάπλασης της βιομηχανικής περιοχής  και τι την έκανε;
Άρχισε να τριγυρνά με την μακέτα της φόρμουλα 1 παραμάσχαλα.
Με την ΕΥΔΑΠ τι θα την έκανε την συμπαράσταση;
Αφού ήδη παρακαλάει την ΕΥΔΑΠ να του ελευθερώσει τους λογαριασμούς κι αυτός δεν θα διεκδικήσει την καταβολή του 40%  για τα τέλη διέλευσης των αγωγών αν χάσει η ΕΥΔΑΠ το δικαστήριο.
Μια στο καρφί και μια στο πέταλο είναι η πολιτική του συνείδηση, τι mellon να δούμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου