Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

υπό την αιγίδα... του Καλλικράτη. Σαρωνικός.

Χάνει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ η σύζυγος του κ. Πάγκαλου.

Αν και ξεπεράστηκε χωρίς κραδασμούς η πρωτοβουλία της να ανακοινώσει την υποψηφιότητα της χωρίς καμιά συνεννόηση με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και σύζυγο της, ούτε με την τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ, η δεύτερη και μεγαλύτερη γκάφα της είναι βέβαιο ότι θα της στερήσει το χρίσμα.

Όπως αποκαλύφθηκε, λίγο πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητα της, συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο και στο τέλος της συνάντησης έλαβε την ευχή του για νίκη στις εκλογές.

Η απροκάλυπτη αυτή συμμαχία, καθώς και η εμπλοκή της εκκλησίας στις εκλογές έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις καταστατικές αρχές του Σοσιαλιστικού Κινήματος, κάτι που επεσήμαναν στον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης πολλοί διαμαρτυρόμενοι βουλευτές.

Υπήρξε προς στιγμή ο φόβος, να εκφραστεί στο πρόσωπο της κυρίας Πάγκαλου η δυσαρέσκεια πολλών μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας τα οποία είχαν αντιρρήσεις στο νόμο του Καλλικράτη αλλά δεν τις είχαν εκφράσει, γι αυτό και με παρέμβαση του ο ίδιος ο κ. Πάγκαλος διαβεβαίωσε τους πάντες ότι δεν γνώριζε τίποτα για την ευχή του κ. Αρχιεπισκόπου την οποία πολιτικώς απεύχεται.

ΥΓ

Μη βαράτε.
Το ξέρω ότι δεν γίνονται τέτοια.
Ένα παραμύθιασμα είναι κι αυτό, αν και...

η Δημοκρατία μας θα ήταν σίγουρα καλύτερη αν η εμπλοκή της εκκλησίας στα εκλογικά πράγματα, οδηγούσε σε αυτονόητο αποκλεισμό των πονηρών πολιτευτών από τις διαδικασίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου