Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Μητροπολίτης Καλαβρύτων: "Aνήθικη, αντιχριστιανική και αντισυνταγματική η απογραφή".

Πάλιωσε λίγο, όμως οι παπαρολογίες δεν χάνουν ποτέ την φρεσκάδα τους.

Ένα μεγαλοπρεπέστατο όχι στην Απογραφή Πληθυσμού λέει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων...

ο οποίος χαρακτήρισε τη διαδικασία ως «ανήθικη, αντιχριστιανική και αντισυνταγματική». Να υπενθυμίοσυμε ότι η Απογραφή είναι υποχρεωτική και όσοι δεν απογραφούν θα τιμωρηθούν με υψηλά χρηματικά πρόστιμα!

Ο κ. Αμβρόσιος σε κείμενό του στο διαδίκτυο αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «παρά το γεγονός, ότι το ερωτηματολόγιο είναι εξαντλητικό, καλύπτοντας μύριες όσες λεπτομέρειες, για το θρήσκευμα του απογραφομένου δεν υπάρχει ερώτηση. Γιατί άραγε; Μήπως για να μη στενοχωρηθούν οι Μουσουλμάνοι μετανάστες, όπως έλεγε ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης;»

Ο Μητροπολίτης, δηλώνει εξοργισμένος και με το δεύτερο σημείο του ερωτηματολογίου της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας που αφορούσε στη δεύτερη σελίδα του σχετικού εντύπου -κάτω από το κεφάλαιο «Β΄. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ» υπάρχουν επτά (7) στήλες, εκ των οποίων η τρίτη έχει επικεφαλίδα «Σύζυγος» η δε τέταρτη στήλη έχει επικεφαλίδα τη λέξη «Σύντροφος».

Σύμφωνα με τον ιεράρχη «με τον τρόπο αυτό καταπατείται η χριστιανική Ηθική και χλευάζεται ο Νόμος του Θεού», καθώς όπως καταγγέλλει με τον τρόπο αυτό «η συντεταγμένη Ελληνική Πολιτεία δια του εντύπου της απογραφής νομιμοποιεί αυτήν την ηθική αθλιότητα».

Το πλήρες κείμενο του Μητροπολίτη Καλαβρύτων....

ολόκληρο στο www.e-flou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου