Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

τέλος καλό...

Λοιπόν, νομίζω ο δήμαρχος Λουκάς Τζανής προσωπικά είχε μια επιτυχία στο θέμα της τοποθέτησης πινακίδων στα όρια του δήμου.
Σε ένα τόσο απλό θέμα, κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αντιπάθεια που τρέφει στο πρόσωπο του η αντιπολίτευση -η αξιωματική- η οποία ξεκίνησε με την βεβαιότητα οτι κάτι άλλο κρύβει στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.
Τον κατήγγειλε για επεκτατισμό μέσω φιλικού της blog, ενώ δεν είχε τέτοιες προθέσεις και του έδωσε το δικαίωμα να απαντά για «ενδοτισμό» της αντιπολίτευσης.
Αντιμετώπισε ψύχραιμα τις αντιδράσεις από τον δήμο Νίκαιας, και όπως ανακοίνωσε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο πρόκειται να μπούμε κατά πάσα πιθανότητα σε μια συζήτηση με τον δήμο Νίκαιας για "ανταλλαγή εδαφών".
Κάτι που έπρεπε να έχει γίνει πολλά χρόνια πριν.

6 σχόλια:

  1. Θα πάει σε ανταλλαγή εδαφών; Αυτό είναι ότι δεν παραχωρούμε ούτε ένα μέτρο από τη γη του Κερατσινίου..;
    Ποιός ξέρει τι θα παιχτεί υπόγεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΝΟ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ...
    ΤΖΑΝΗΣ Ο ΙΝΟΝΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν θα γίνει ανταλλαγή ή όχι θα το αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο.
    Πάντως, σε απλά ελληνικά ανταλλαγή σημαίνει παίρνω κάτι και δίνω κάτι, ενώ παραχώρηση σημαίνει σκέτα δίνω κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ... ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΡΗΤΗ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΣΟΚΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για όποιον έχει τη διάθεση να τοποθετηθεί σοβαρά, ο Δήμαρχος Κερατσινίου έκανε μια απλή και αυτονόητη πράξη για κάθε οργανωμένο Δήμο. Με την τοποθέτηση πινακίδων (καλωσορίσματος στην πόλη του) ο Λουκάς Τζανής έκανε μια απλή κίνηση χωρίς ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, κίνηση που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και δεκαετίες. Η εμπάθεια, η αμετροέπεια και τελικά η πολιτική μπουρδολογία και κενότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε από ορισμένους αυτή η πράξη, δείχνει απλά την πολιτική τους ωριμότητα και την αυτοδιοικητική τους ανεπάρκεια. Μάλλον έχουν μείνει σ' αυτά με τα οποία παρουσίαζαν την εικόνα του Δήμου-Δημάρχου, οι Ελληνικές ταινίες της δεκαετίας του 50 και του 60. Έτσι μόνο νομίζω εξηγείται η πρόσφατη καταβαράθρωσή τους στις δημοτικές εκλογές σε παραταξιακό και προσωπικό επίπεδο. Το ότι συνεχίζουν να διακατέχονται, από μικροπαραταξιακό και παραγοντίστικο ύφος και ήθος, δεν αποτελεί πρόβλημα απλά των ιδίων, ούτε καν πρόκριμα για την επανεκλογή του Λουκά Τζανή. Συνιστά ποιοτικό έλλειμμα για την αυτοδιοίκηση στο Κερατσίνι και την Δραπετσώνα και αδυναμία στο να υπάρξει ο αναγκαίος διάλογος και οι συνθέσεις για την πρόοδο του Δήμου μας.

    Ο ποντικομικρούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον Τζανη τον εχουν ηδη παρει ολοι στο βραστο εντος και εκτος Κερατσινιου. Ψωνιο τον ανεβαζουν ψωναρα και επικινδυνο τον κατεβαζουν για τα καραγκιοζιλικια στο Κατρακειο. Οσο για τον ποντικομικρουλη μιας που ανακαλυψε την αναγκαιοτητα του διαλογου και της συνθεσης για την προοδο του Δημου μας, ας παει να την διδαξει και στο αφεντικο του...Κριμα ειναι να εισαι τοσο πιτσιρικας και να μιλας τοσο ξυλινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή