Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ, προτείνει...


Σε 15 σελίδες ο Κυριάκος Θεοδωρακάκος, πρόεδρος μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου της ΔΗΚΕΠΑ περιγράφει μια πρόταση καθώς και την βήμα προς βήμα εκτέλεση της, για την διάσωση της ΔΗΚΕΠΑ, την εξόφληση των εργαζομένων την συνέχιση της πληρωμής τους και την ενεργοποίηση των προγραμμάτων της επιχείρησης.
Πολλά μπορούν να ειπωθούν γύρω από το ετοιμοθάνατο σώμα της ΔΗΚΕΠΑ.
Γιατί άργησε η πρόταση, γιατί τώρα, γιατί αυτό ή γιατί εκείνο. Και όλα να εμπεριέχουν σωστά στοιχεία, σωστές κριτικές.
Και εγώ έχω απορίες ακόμη και ενστάσεις σε ορισμένα σημεία.
Η πρόταση όμως, προέρχεται από ένα στέλεχος της διοίκησης του δήμου, άρα υπό κανονικές συνθήκες είναι εύκολο να γίνει αποδεκτή από τον δήμαρχο μια που δεν έχει και τίποτα καλύτερο να προτείνει και να εφαρμοστεί.
Δεν έχω την παραμικρή πρόθεση να παριστάνω τον μάντη κακών ούτε τον προκαταβολικά γκρινιάρη, η επαναλειτουργία των τμημάτων είναι το πρώτο και βασικό ζητούμενο, σαν τέτοιο περνά από την πληρωμή των εργαζομένων, επομένως ας κριθεί στην πράξη.
Άμεσα, δεν υπάρχει ούτε ώρα για χάσιμο.
Μέσα στην βδομάδα που ξεκινά πρέπει να οριστεί το νέο ΔΣ στη θέση αυτού που έληξε η θητεία του, και να ψηφιστεί ο προϋπολογισμός τόσο της ΔΗΚΕΠΑ όσο και του Δήμου.
Σε 15 μέρες λήγουν οι ενημερότητες που αγωνιζόταν να πάρει η επιχείρηση για πάνω από 7 μήνες κι αν δεν έχει αρχίσει η εφαρμογή του προγράμματος όλα θα είναι μια τρύπα στο νερό. Ή μια μαύρη τρύπα στο περίεργο σύμπαν της διοίκησης Τζανή.
Ανεβάζω σε μορφή φωτογραφίας τις 15 σελίδες της πρότασης για όποιον θέλει να τις διαβάσει.
(Δυστυχώς υπάρχει περιορισμός από τον blogger στην μεγέθυνση της εικόνας. Αν δεν διαβάζεται ικανοποιητικά, θα πρέπει να κάνετε αντιγραφή την κάθε φωτογραφία και να την μεγεθύνετε όσο θέλετε) 

  
 
 
  













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου