Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Αρχίζει η αλλαγή!!!


Με μια μοναδική σε σχεδιασμό επιχείρηση σκούπα, σήμερα το πρωί στις 10.οο ακριβώς, συνελήφθησαν 15 πρώην υπουργοί και υφυπουργοί, ανάμεσα τους και πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στην πολιτική ζωή του τόπου, με την κατηγορία της δωροληψίας και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Η επιχείρηση οργανώθηκε από μεικτό επιτελείο νεοδημοκρατών και πασοκικών στελεχών της ασφάλειας και της ΚΥΠ, οι οποίοι δήθεν κατευθύνθηκαν αρχικά προς την Ομόνοια για να θολώσουν τα νερά, είχε δε την έγκριση τόσο του Γιώργου Παπανδρέου όσο και του Κώστα Καραμανλή οι οποίοι ειδοποιήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, κυρίως για να μην κυριευθούν από πανικό.

Υψηλά ιστάμενες πηγές του υπηρεσίας δίωξης οικονομικού εγκλήματος άφησαν να διαρρεύσει η πληροφορία ότι βρίσκονται σε στενή επαφή και διαβούλευση με συνεργαζόμενο με την ΔΗΜΑΡ πολιτικό πρόσωπο, ώστε να εκπονηθεί ένα σχέδιο κράτησης των κρατουμένων σε ακατοίκητη βραχονησίδα, μέχρι την διεξαγωγή της δίκης των.

Ο λόγος που κρίνεται απαραίτητη η απομάκρυνσης τους από το κέντρο, είναι ο φόβος απελευθέρωσης και διάχυσης τους στο κέντρο των Αθηνών πέριξ της Ομόνοιας από συνεργάτες τους εκ του βαθέως ΠΑΣΟΚ και της λαϊκής δεξιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου