Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Επετειακή Μουσικοχορευτική Εκδήλωση για την Κύπρο

Διάβαζα το Δελτίο Τύπου του Δήμου σχετικά με την βραδιά την αφιερωμένη στην Κύπρο, το οποίο είναι πλήρες και μπορείτε να το δείτε σε jpg πιο κάτω.
Από μέρες ήθελα να γράψω ένα σχόλιο για την υπέροχη αυτή εκδήλωση, αλλά δεν είχα φωτογραφίες.
Το μουσικοχορευτικό μέρος ήταν ανεπανάληπτο σε ποιότητα και τολμώ να πω ότι πρόκειται για την καλλίτερη εκδήλωση του είδους από όσες έχει κάνει μέχρι σήμερα ο Δήμος και ταυτόχρονα, η οικονομικότερη όλων.
Όπως μου είπαν, κόστισε μόλις εξακόσια ευρώ.
Γι αυτό αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι όλη την εκδήλωση, την κυνήγησαν και την έφεραν σε πέρας τα μέλη του τοπικού συμβουλίου της Δραπετσώνας, με την οικονομική στήριξη της ΔΗΚΕΠΑ.
Συγχαρητήρια και εις άλλα με υγεία.








Υ.Γ. μετά την ανάρτηση, ο Πάτροκλος έδειξε την ευαισθησία του και μου έστειλε μια φωτο από κινητό την οποία αναρτώ από κάτω.

3 σχόλια:

  1. τι θα γινει με εσας ρε παιδια. για δουλεψτε λίγο και αφήστε τις εκδηλώσεις. Μακετες, δελτία τύπου για το μετρο που θα γινει σε 5 χρόνια, αν γινει και φωτογραφίες. τι είναι αυτά; οι εργαζόμενοι πεινάνε, δεν πληρώνονται , ο δήμος δεν έχει λεφτά να πληρώσει και εσεις τραλαλλαλλα . Ντροπή.δεστε τους γειτονικούς δήμους πως δουλέουν οι δημοτικές αρχες. Δηλαδή εσείς που σκέφετεστε δεν μπορειτε να κάνετε κάτι. φτανουν τα πανηγύρια και οι μακετες. δουλεψτε σας παρακαλω, σας ψηφισα και έχω τυψεις, η δημαρ τι λέει για όλα αυτά. προσλήψεις χωρίς διαγωνισμούς, απληρωτοι εργαζομενοι και πολλα πανηγυρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί μας πονάς.
    Πρώτον, η φτώχεια θέλει πανηγύρια. κάνουν καλό.
    Δεύτερον, όπως είπαμε έρχονται τα λεφτά από το υπουργείο και θα πληρωθούν όλοι.
    Τρίτον, εδώ δεν έχουμε μακέτες και το μετρό έκλεισε όπως ανακοινώθηκε. Κι αυτό δουλειά απαιτούσε.
    Και τέταρτον, η ΔημΑρ ακόμη δεν λέει τίποτα, γιατί ένα ραντεβού που είχε με τον δήμαρχο για να πει, αναβλήθηκε. Μόλις γίνει, θα πει.
    Γι αυτό, μην έχεις τύψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "φτώχεια θέλει πανηγύρια" Ετσι ακριβως .... ειμαστε για τα ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.......ΟΥΑΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή