Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Όλοι συμφωνούν... Δραπετσώνα, τέλος

Έγινε η συγκέντρωση χθες το απόγευμα για να διατρανώσουμε την αντίθεση μας στο σχέδιο διάλυσης του Δήμου μας.


Και αποτύχαμε.

Μαζευτήκαμε καμιά 350αριά νοματαίοι, ακούσαμε τον δήμαρχο και την αντιδήμαρχο και τον εκπρόσωπο του μητροπολίτη, ααα!!! μην ξεχάσω, και τη κυρία Ευγενία Μπαρμπαγιάννη από την παράταξη της ΝΔ.


Εντάξει;;;

Αυτό ήταν.

Οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις, το υπόλοιπο μισό ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι κομματικά άστεγοι που το παίζουν ανεξάρτητοι, όλοι όσοι τέλος πάντων δηλώνουν κατά της διάλυσης μπορούν να χαίρονται από την αποτυχία της συγκέντρωσης, την αποτυχία του αντίπαλου τους, μπορούν να αναλύουν ώρες ατέλειωτες τι έχει ο κάθε άλλος στο πίσω μέρος του μυαλού του, γιατί το μπροστινό εδώ και χρόνια έχει χάσει την αίγλη του, μπορεί κι η δημοτική αρχή να τους κατακεραυνώνει, κι όλοι μαζί και μεις κι αυτοί κι οι άλλοι να παπαρολογούμε με την ησυχία μας.

Η κηδεία έγινε, στα 40 μπορεί να μαζευτούμε περισσότεροι να βρίζουμε τους ασυνείδητους γραφειοκράτες που μας διέλυσαν.

Σημασία έχει ότι ο κόσμος απείχε, έδειξε έμπρακτα ότι δεν εμπιστεύεται τις υπάρχουσες παρατάξεις, κάθεται αδιάφορα και παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Οι προβλέψεις δεν έχουν νόημα αυτή τη στιγμή.

Μόνο η πραγματικότητα, που είναι μία.

Ξεχάστε την την Δραπετσώνα. Στο κάτω – κάτω, ένα σκατοόνομα είχε.


Υ.Γ. Μόνο μια ευχή. Ο κόσμος μέσα στην αδιαφορία του, να θυμηθεί στις ερχόμενες εκλογές, δημοτικές και βουλευτικές να μαυρίσει τους εκτελεστές.

5 σχόλια:

  1. Manos, αλλη αποψη εχει το site του Δημου !?! βλεπε "http://www.drapetsona.gov.gr/portal/page/portal/drapetsona/informative/events/FullStory?ID=2097775" μηπως μαζευτηκαν για να ακουσουν τραγουδια ? Πριν αρκετο καιρο σε ενα σχολιο μου σε καποιο Blog ειπα οτι εχουμε ΚΑΙ εμεις μεριδιο για τα χαλια που βρισκετε η χωρα γενικα γιατι εμεις τους δινουμε αξια με την ψηφο μας, και καποιοι ετρεξαν να με φανε, αφου ολοι βαραγανε παλαμακια στις εκλογες σε ολους αυτους που τωρα ολοι θελουν να τους μαυρισουν, μηπως ειναι ψεματα,και να δεις φιλε Μανο οτι παλι παλλαμακια θα τους βαρεσουν να εισαι σιγουρος γι αυτο. Παντως δεν πειραζει δεν ηρθε και η καταστροφη του κοσμου για εμας τους απλους πολιτες, εμεις παντα στο μεροκαματο θα ειμαστε, οποτε μην τρελενομαστε. Τι Δημος Τι Κοινοτητα. !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε A.I.K. Pireas διάβασα την ανάρτηση του Δήμου που με παρέπεμψες και σοκαρίστηκα. Ο δήμος διαλύεται και το πρόβλημα του γράφοντος είναι να λιβανίσει τον Δήμαρχο.
    Είμαι βέβαιος, όλοι οι «παράγοντες» και όχι μόνο στη Δραπετσώνα, νυχτοξημερώνονται προσπαθώντας να βρουν το συνδυασμό που θα πλασαριστούν με τα νέα δεδομένα για να διατηρηθούν στην πολιτική επιφάνεια.
    Στα παπάρια τους πως θα λέγεται ο κάθε Δήμος, αν είναι μικρός ή μεγάλος, αν συνθλίβει το αίσθημα γειτονιάς ή όχι που διατηρεί ο καθένας μας. Στα παπάρια τους επίσης αν η αλλαγή αυτή θα επιφέρει διαφάνεια ή μεγαλύτερη συσκότιση στην διοικητική λειτουργία. Μάλλον όχι. Αυτό δεν το γράφουν στα παπάρια τους. Τους νοιάζει, βλέπουν ότι δεν κινδυνεύουν και συνεχίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετσι , σωστα δεν τους ενδιαφερει τιποτα αλλο απο το ποιος πλεον θα ειναι σε συνδιασμο για εχει την αρπαγη του Δημοσιου χρηματος. Μην νομιζεις οτι το Κερατσινι ειναι σε καλυτερη θεση (επειδη μενω στο Κερατσινι, αλλα εχω γεννηθει στην Δραπετσωνα) το απολυτο μπαχαλο, Ο δημαρχος γυρναει τα σχολεια και κανει προεκλογικο αγωνα στα 10χρονα, για γελια σου λεω αστα. Το μονο καλο της ολης υποθεσης ειναι μερικοι θα αναγκαστουν εκ των πραγματων να φυγουν απο τα κοινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγώ νομίζω οτι ο κόσμος βαριότανε να πάει!!!γιατι δεν ξέρανε καλα το θέμα...ειναι η κουλτόυρα του έλληνα φίλε μάνο...έχεις άδικο όμως για τον τωρινο Δήμαρχο πιστεύω οτι έχει κάνει πολύ δουλεια!!!δεν έχει καμμία σχέση η δραπετσωνα με το κερατσίνι έιδες τη βρώμα του κερατσινίου?τα κράσπεδα?
    αυτα φίλε μάνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή